Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Απίστευτο!

3 Νοεμβρίου 2019 13:41
Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Όλες οι γυναίκες είναι τελειομανής και για αυτό κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική είτε πρόκειται για την εμφάνιση της είτε για την υγεία. Αν έχετε πρόβλημα με τα τακούνια σας θα σας συστήσω να χρησιμοποιήσετε αυτό το αποτελεσματικό αλλά λίγο γνωστή μέθοδο. Μια πολύπαθη ξηρή φτέρνα μπορεί να ξαναγεννηθεί υπό την επήρεια μιας φλούδας από λεμόνι στην κάλτσες!

Δείτε επίσης: Εξαφανίστε τις άσπρες τρίχες και επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους χρώμα, με αυτήν την καταπληκτική συνταγή!

Τι θα χρειαστείτε :

1 Λεμόνι

Κάλτσες

Ενυδατική κρέμα ή λάδι δέρματος

Συμπιέστε όλο το λεμόνι και αφήστε το στην άκρη. Για το σκοπό αυτό, ο θεραπευτικός παράγοντας θα πρέπει να έχετε μόνο φλούδες και λίγο πολτό λεμονιού!

Έτσι θα πρέπει να είναι η «κούπα» λεμονιού σας στο τέλος.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Τοποθετήστε το μισό του λεμονιού στην πτέρνα σας.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Βάλτε τις κάλτσες πάνω από τις φλούδες λεμονιού. Κρατήστε την επούλωση κομπρέσα στα πόδια σας για 30 λεπτά. Μισή ώρα είναι αρκετή για να χαλαρώσετε και να αποκαταστήσετε το δέρμα των ποδιών σας- είναι αρκετό ένα κομμάτι!

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Μετά από 30 λεπτά, βγάλτε τις κάλτσες σας. Η Φλούδα λεμονιού και χαρτοπολτού περιέχουν αιθέρια έλαια που μαλακώνουν το δέρμα και ανανεώνει όλα τα παλιά κύτταρα του δέρματος που αφαιρούνται εύκολα.

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Οι πληγές στα τακούνια σας θα γίνουν λιγότερο αισθητές μετά την πρώτη διαδικασία, και αν πραγματοποιείτε αυτή τη θεραπεία τακτικά, το πόδι σας δεν θα ξανά πονάει.

Εφαρμόστε κάποια ενυδατική κρέμα ή λάδι στα πόδια σας. Συνήθως χρησιμοποιώ λάδι καρύδας καθώς είναι πολύ λάτρης της δράσης του …

Έβαλε μια φλούδα λεμονιού στην κάλτσα της! Ο λόγος θα σε ενθουσιάσει!

Αυτή η τελική πινελιά συμβάλλει στην ενίσχυση του δέρματος.Μετά απλώστε βούτυρο ή κρέμα θρεπτικών λεμονιού πολύ καλά για να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Ρίξτε ρύζι στις κάλτσες σας! Ο λόγος; Δεν φαντάζεστε!

Ένας επώδυνος πόνος στην πλάτη μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος οποιαδήποτε ημέρα. Είτε πρόκειται για συνεχόμενη ενόχληση είτε για ξαφνικές σουβλιές πόνου, η εργασία ή ακόμα και το να κάθεστε μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πως με ένα λεμόνι θα ξεχάσεις τους πόνους στα γόνατα!

Εάν θέλετε κάποια ανακούφιση, μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε μία από αυτές τις θεραπείες, χρησιμοποιώντας πράγματα που πιθανόν έχετε ήδη στο σπίτι.
Εάν ο πόνος στην πλάτη σας επιμένει ή χειροτερεύει, προγραμματίστε μια επίσκεψη με τον γιατρό σας για να αποκλείσετε μια πιο σοβαρή κατάσταση.

1. Κομπρέσα Με Ρύζι
Αυτό το απλό (και οικονομικό) τέχνασμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εφαρμόσετε θερμότητα σε όλη την πλάτη. Γεμίστε μια κάλτσα με ρύζι και βάλτε τη να ζεσταθεί στον φούρνο μικροκυμάτων.

Μπορείτε ακόμη να βάλετε την κάλτσα με το ρύζι στην κατάψυξη αν προτιμάτε ένα κρύο επίθεμα για να ελαφρύνετε τον πόνο σας.

2. Έλαιο Σύμφυτου (Comfrey Root oil)
Σύμφωνα με το WebMD, το λάδι σύμφυτου μπορεί να μειώσει σημαντικά τον πόνο στην πλάτη σε μόλις μία ώρα. Ενώ υπήρξαν κάποιες δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες σε μερικούς ασθενείς (πονοκέφαλος, κνησμός, ρινική καταρροή και ναυτία), οι περισσότεροι ασθενείς εμφάνισαν ανακούφιση από τον πόνο με ελάχιστες ή καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες.3. Κολυμπήστε
Η κολύμβηση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου χαμηλά στην πλάτη. Δοκιμάστε το πρόσθιο ή το ύπτιο για να αποφύγετε την υπερβολική έκταση των χεριών σας που θα μπορούσαν να κάνουν τον πόνο χειρότερο. Εναλλακτικά, δοκιμάστε αερόμπικ στο νερό ή ζητήστε τη βοήθεια ενός προπονητή.

4. Κύλινδρος Για Μασάζ Σώματος
Όταν χρησιμοποιείτε έναν κύλινδρο αφρού για την ανακούφιση της πλάτης, μην τον χρησιμοποιείτε στο κάτω μέρος της πλάτης σας (μπορεί να χειροτερέψει τον πόνο). Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε τον κύλινδρο στους γλουτούς ή τους γοφούς σας για να μειώσετε τον πόνο. (Men’s Health)

5. Τεντωθείτε
Εάν αντιμετωπίζετε πόνο στην πλάτη, δοκιμάστε ένα ήπιο τέντωμα. Το Prevention σημειώνει ότι όσο περισσότερο μπορείτε να συγκρατήσετε το τέντωμα, τόσο καλύτερη η ανακούφιση του πόνου. Η συστροφή του κάτω μέρους της πλάτης, ειδικότερα, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου, ειδικά όταν αντανακλάται στους γλουτούς σας.
6. Προσαρμόστε Τις Συνήθειές Σας
Μπορείτε να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη και να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα, προσαρμόζοντας κάποιες από τις συνήθειές σας, όπως απώλεια βάρους, άσκηση των μυών της πλάτης και εκτάσεις κάθε μέρα, σωστή στάση σώματος και αποφυγή βαριών αντικειμένων.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share