Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν έχει κόψει τα μαλλιά του εδώ και 48 ολόκληρα χρόνια. Προσέξτε τώρα τι θα γίνει μόλις βγάλει το μαντίλι! (Video)

Απίστευτο!

1 Νοεμβρίου 2019 17:14
Δεν έχει κόψει τα μαλλιά του εδώ και 48 ολόκληρα χρόνια. Προσέξτε τώρα τι θα γίνει μόλις βγάλει το μαντίλι! (Video)

Ο Τραν βαν Χάι έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο σε μεγάλη ηλικία για κάτι περίεργο. Ο Βιετναμέζος ήταν 73 ετών όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να καταγράψει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, τα πολύ μακριά μαλλιά του. Αφότου αρρώστησε σοβαρά όταν έκοψε τα μαλλιά του στα 25 του, δεν το ξανάκανε!

Δείτε επίσης: Αυτή η γυναίκα μετά τον χωρισμό της παραμέλησε τον εαυτό της - Ένα χρόνο μετά ο κομμωτής της την μεταμόρφωσε!

Ο Τραν βαν Χάι έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο σε μεγάλη ηλικία. Ο Βιετναμέζος ήταν 73 ετών όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο τον επισκέφτηκε στο σπίτι του για να καταγράψει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό – τα πολύ μακριά μαλλιά του.

Αφότου αρρώστησε σοβαρά όταν έκοψε τα μαλλιά του στα 25 του, ο Hay αποφάσισε να μην τα ξανακόψει ποτέ! Πάνω από 50 χρόνια αργότερα, τα μαλλιά του είχαν μήκος πάνω από 6,7 μέτρα και ζύγιζαν περίπου 10 κιλά. Αν και τα μαλλιά του δεν είχαν μετρηθεί ποτέ επισήμως από το βιβλίο ρεκόρ Guinness, οΤραν βαν Χάι είναι γνωστός ως ο άντρας με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο.

Η γυναίκα του, Νγκουέν, λέει ότι η σωματική αλλαγή του άντρα της έγινε μέρος της προσωπικότητας του. Όσο μάκραιναν τα μαλλιά του, τόσο πιο πολύ εμπνεόταν από τους τοπικούς Βουδιστές μοναχούς. Αφιέρωσε την υπόλοιπη ζωή του στο να θεραπεύει τους άλλους σαν βοτανολόγος – και ποτέ δεν χρέωσε τους ασθενείς του.

Κράτησε τα μακριά μαλλιά του, τα οποία το Metro χαρακτηρίζει σαν “έναν τεράστιο μαλλιαρό βόα” που ισορροπεί στο κεφάλι του μέσα σε ένα μαντίλι. Στο παρακάτω βίντεο βγάζει το μαντίλι του και αρχίζει να ξετυλίγει τα μαλλιά του καθώς η γυναίκα του τα απλώνει στο τραπέζι της κουζίνας για να τα δουν οι επισκέπτες.

Αλλά κάποιες φορές ήταν πραγματική πρόκληση να έχει τέτοια μαλλιά, αφού δυσκολευόταν να τα ισορροπήσει πάνω στο κεφάλι του κάνοντας τις καθημερινές δραστηριότητες του.

Το 2010 ο Τραν βαν Χάι πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 79 ετών. Η κοινότητα του τον τίμησε σαν ένα από τα πιο ευγενικά και γενναιόδωρα άτομα.

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Είχε τα πιο μακριά μαλλιά του κόσμου! Τα πούλησε και αγόρασε… σπίτι!

Είχε τα πιο μακριά μαλλιά του κόσμου! Τα πούλησε και αγόρασε… σπίτι! Ναι μην σας ακούγεται καθόλου περίεργο! Πούλησε τα μαλλιά της μήκους περίπου 1,6 μέτρων για να αγοράσει νέο σπίτι για την οικογένειά της!

Πρόκειται για την … 12χρονη Βραζιλιάνα Νατάσα Μοράγες Ντε Αντράρε, κάτοικο της παραγκούπολης γύρω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και από το …κούρεμα πήρε 4.8οο δολάρια . Δεν πάει ο νου σας! Έριξε γάλα στην παγοθήκη και δείτε τι έγινε (video)

Η Νατάσα Αντράρε , δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της ως τώρα στα 12 της χρόνια.

Το καθημερινό πλύσιμο του κεφαλιού της διαρκούσε για την κοπέλα τουλάχιστον τέσσερις ώρες και χρειαζόταν για να λουστεί ένα μπουκάλι σαμπουάν την εβδομάδα….!

Για να χτενίσει την κόμη της η Νατάσα χρειαζόταν καθημερινά μιάμιση ώρα.

Δεν μπορούσε να ανέβει σε ποδήλατο και να πάει με τους φίλους της στην παραλία. Στις αρχές Μαρτίου είχε γίνει θέμα με την προαναγγελία της πρόθεσής της.Τα 4.800 δολάρια, που εισέπραξε από την πώληση των μαλλιών της η Νατάσα τα έδωσε στους γονείς της για να χτίσουν νέο σπίτι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share