Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7 διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών στην εφηβεία τους! Θα πάθετε πλάκα!

Πως αλλάζει ο άνθρωπος!

31 Οκτωβρίου 2019 15:22
7 διάσημες πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών στην εφηβεία τους! Θα πάθετε πλάκα!

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να φανταστείς το πως ήταν οι πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών, που έχουν αναστατώσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό, στην εφηβεία τους, τότε που ακόμη το μυαλό τους ήταν αθώο!

Δείτε επίσης: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών! (photos)

Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να βλέπεις μια γυναίκα σε πιο ιδιαίτερες στιγμές, σαν αυτές που διαδραματίζονται στις ερωτικές ταινίες και να σου πηγαίνει το μυαλό στο πως μπορεί να ήταν κάποτε και μεταξύ μας, είναι το μόνο που δεν θέλεις να φανταστείς εκείνη τη στιγμή και είναι άκρως λογικό.

Εκείνες όμως σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει το από πού προέρχονται και αρκετές εξ αυτών το δείχνουν δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία. Πως ήταν όμως μερικές από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις των ανδρών;

Το πριν και το μετά από 7 διάσημες ποpνοστάρ!

Τόρι Μπλακ

Ως έφηβη, η Τόρι ήταν αθλήτρια. Στα σχολικά της χρόνια, ασχολούνταν με τον χορό, έπαιζε box, αλλά και αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Όταν μπήκε όμως στο Western University της Ουάσιγκτον στην σχολή Δημοσιογραφίας και Κοινωνιολογίας, ξεκίνησε να ασχολείται και με τις ταινίες ενηλίκων.

Μπελλαντόνα

Στα 15 της παράτησε το σχολείο και έφυγε από το σπίτι των γονιών της για να κυνηγήσει το όνειρο της και να γίνει χορεύτρια. Δούλευε ήδη στην στη Γιούτα όταν κατάφερε να μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία ταινιών ενηλίκων.

Μια Καλίφα

Η Μια πριν ασχοληθεί με τις ταινίες είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελ Πάσο παίρνοντας το πτυχίο της στην Ιστορία. Σήμερα όμως έχει μια άλλου είδους διάκριση μιας και είναι από τις πιο περιζήτητες star του κινηματογράφου ενηλίκων.

Τζέννα Τζέιμσον

Η Τζέννα, πριν ξεκινήσει την καριέρα της, είχε γίνει γνωστή από τους διαγωνισμούς ομορφιάς στους οποίους συμμετείχε από νεαρή ηλικία, ενώ ταυτόχρονα έκανε μαθήματα μπαλέτου. Όταν όμως πήγε να χορέψει στο Λας Βέγκας κατάλαβε ότι άλλο ήταν αυτό που θα ήθελε να κάνει πραγματικά…

Άσια Καρέρα

Είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στο πιάνο, αλλά είχε κι άλλα ταλέντα, καθώς από την ηλικία των 16 ετών δίδασκε αγγλικά στην Ιαπωνία. Έτσι κέρδισε μια πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Rutgers χωρίς όμως να καταφέρει να αποφοιτήσει, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στις ταινίες ενηλίκων.

Τέιλορ Ρέιν

Ξεκίνησε να ασχολείται με αυτού του είδους τις ταινίες στα 20 της, όπου σκηνοθετούσε τις δικές της ταινίες, ενώ είχε δημιουργήσει και την δική της ιστοσελίδα σαν πραγματική επαγγελματίας.

Φέι Ρέιγκαν

Η Φέι μεγάλωσε με πολύ αυστηρούς γονείς οι οποίοι δεν την άφηναν καν να βγει ραντεβού όσο ήταν στο σχολείο! Η πρώτη φορά που "προχώρησε" με άντρα ήταν στην ηλικία των 18 και από κει και πέρα αποφάσισε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και έγινε από τους πιο hοt αστέρες.

Σάλος: Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! (photo)

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών! Την γνωρίσαμε μέσα από νεανικές ταινίες και κομεντί ωστόσο στα 43 της πήρε την ραγδαία απόφαση να αλλάξει την καριέρα της. Σοκ! Συνελήφθη πασίγνωστη ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία! (photos)

Μετά από δεκαετίες σαν παιδί-θαύμα στην Disney και τις αισθηματικές ταινίες των 80's, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινίες και μάλιστα... σκληρές! Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Η μητέρα μου με εξέδωσε στα 15!» (Video)

Ο λόγος για την Μάτιλαντ Γουαρντ, η οποία αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να ασχοληθεί με το πορνό!

Η ίδια μίλησε στην New York Post για αυτή της την απόφαση:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε καποια τόσο προσεγμένη παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες. Διάβασα το σενάριο και εντυπωσιάστηκα. Υπάρχουν τόσο πολλά θέματα, και ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός απ' ο,τιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα», δήλωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share