Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το σπρέι που κάνει όλα τα αντικείμενα να μην σπάνε!

Απίστευτο!

31 Οκτωβρίου 2019 12:34
Το σπρέι που κάνει όλα τα αντικείμενα να μην σπάνε!

Έχουμε ακούσει για πολλά κατορθώματα της επιστήμης. Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε όλο και περισσότερα πράγματα που δεν φανταζόμασταν καν. Έτσι και με αυτό το βίντεο. Ανακαλύφθηκε σπρέι που κάνει τα αντικείμενα να μην σπάνε. Ένα πραγματικά ανθεκτικό υλικό που κάνει ακόμα και τα αυγά να μην παθαίνουν τίποτα!

Δείτε και αυτό: Βάλτε σακουλάκια γεμάτα με νερό μέσα στα παπούτσια σας..Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Ακόμα και αν χρησιμοποιήσεις το αυγό για μπαλάκι του baseball. Στο βίντεο φαίνεται ότι χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά υλικά για να φτιάξουν αυτό το σπρέι. Στεγνώνει σε κάτω από 10 δευτερόλεπτα και κάνει τα αντικείμενα σκληρά και πολύ ανθεκτικά. Αυτός λοιπόν είναι ο τρόπος για να κρατήσεις άθικτα τα εύθραυστα αντικείμενα. Βρε τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία στις μέρες μας!

Δίνουν 20.000 δολάρια στον "ήρωα" που θα καταφέρει να βγει ζωντανός από αυτό το σπίτι του τρόμου!

Η μόδα με τα escape rooms δεν είναι κάτι καινούριο. Ξεκίνησε από light εκδοχές σαν αυτά τα σπίτια του τρόμου που πηγαίναμε σαν παιδιά στα λούνα παρκ και σιγά σιγά περνάμε σε πιο hardcore καταστάσεις.

Μερικά από τα καλύτερα Escape room της Αθήνας για εσάς που σας αρέσει η αδρεναλίνη!

Κάπως έτσι προέκυψε και αυτή η "αγγελία" όπου αναζητούν τον άνθρωπο που θα αντέξει να παραμείνει αλλά και να βγει ζωντανός και με τις αισθήσεις του από αυτό το πραγματικά τρομακτικό σπίτι!

Είναι πολλά τα φράγκα, αδέρφια! Και στην τελική, τι έχεις να κάνεις; Να μπεις σ’ ένα τρομακτικό σπιτάκι, να κάνεις ένα γύρο και να βρεθείς με 20.000 δολάρια στην τσέπη.

Όλα αυτά βέβαια, σε περίπτωση που δε βρέχεις το βρακάκι σου εύκολα, διαφορετικά, neeext!


Έχουμε και λέμε λοιπόν για τα «εύκολα λεφτάκια» (πολύ λανθασμένη εντύπωση) που μόλις προέκυψαν. Διότι εκεί που λες, οκ, θα βγάλω το budget κάτι χρόνων μπαίνοντας απλώς σ’ ένα escape room λίγο πιο χεσμεντέν από τα συνηθισμένα, συνειδητοποιείς ότι δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Το εν λόγω escape room είναι ένα ολόκληρο σπίτι, ή πιο σωστά, η στοιχειωμένη έπαυλη McKamey στο Τενεσί της Αμερικής.

Βέβαια, η λέξη «στοιχειωμένη» μπορεί να φανεί λίγο παραπλανητική, καθώς πιο πολύ σαν αστείο την παίρνεις, πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και θεωρείται το πιο τρομακτικό horror house. Για να σε προλάβω προτού το παίξεις μάγκας στην παρέα του στυλ «εγώ δε φοβάμαι τίποτα» και πως το ‘κανες άνετα, ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, βάζει τους επισκέπτες να υπογράψουν ένα συμφωνητικό 40 σελίδων, να προσκομίσουν πλήρη εξέταση από γιατρό και τέλος, να ορίσουν μια λέξη ασφαλείας.

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν, ότι η κατάσταση στο εσωτερικό του σπιτιού είναι πραγματικά ακραία…


Όπως παραδέχεται κι ο ίδιος ο Russ McKaney:

Προς το παρόν, κανείς δεν έχει καταφέρει να βγει… πλούσιος, καθώς όλοι, όχι απλά λένε ή έστω φωνάζουν τη λέξη ασφαλείας, αλλά… ουρλιάζουν!

Σου κόπηκε τώρα η όρεξη για περιπέτειες ή θες ακόμα; Οκ λοιπόν, τότε προχωράμε στις μαρτυρίες ανθρώπων που το έχουν τολμήσει. Ορισμένοι από αυτούς, έχουν κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη για μαρτύρια, με ορισμένες εικόνες και βίντεο να επιβεβαιώνουν πως πρόκειται όντως για πολύ hardcore φασούλα.

Εφόσον επιμένεις να δοκιμαστείς ωστόσο, πρέπει να είσαι τουλάχιστον 21 ετών – από 18 έως 20 θα πρέπει να πείσεις τους γονείς σου να υπογράψουν κάτι χαρτιά ότι σ’ αφήνουν – να έχεις ιατρική ασφάλιση και να υπογράψεις το συμφωνητικό που ανέφερα πριν.

Btw, σε αυτά τα ψιλά γράμματα που ποτέ δε διαβάζεις ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ αποδέχεσαι, αναφέρεται κι ότι ο ιδιοκτήτης δε φέρει ουδεμία ευθύνη αν… τα κακαρώσεις από το φόβο σου. Που σημαίνει ότι υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο!

Αν λοιπόν πληροίς όλα τα παραπάνω, τότε δήλωσε συμμετοχή και… περίμενε, γιατί από το 2015 έχουν κάνει αίτηση γύρω στα 27.500 άτομα. Και καθώς είσαι στην αναμονή, τσέκαρε το σχεδόν δίωρο βιντεάκι «And Then There Were None», το οποίο δείχνει όλους αυτούς τους τολμηρούς που έχουν μπει και φυσικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ποσό. Κι όλα αυτά ενώ προηγουμένως τους έχουν προειδοποιήσει οι ίδιοι οι συντελεστές του παιχνιδιού ότι:

Δεν θέλετε, πραγματικά, να το κάνετε αυτό!

Sounds funny, ε; Ρίξε και μια ματιά στη σελίδα του McKamey αν είσαι τόσο τολμηρός/ή και αν ψάχνεις άτομο να σε συνοδεύσει, περιμένω μήνυμά σου!

Υ.Γ.1 Α, υπάρχει και ένα τεστ για ναρκωτικά που θα γίνει τη μέρα που θα μπεις, οπότε σε περίπτωση που είσαι τόσο εναλλακτικός/ή, την πόρτα δε τη γλιτώνεις!

Υ.Γ.2 Η όλη φάση μπορεί να κρατήσει γύρω στο 10ωρο, όποτε κοίτα να μην έχεις κανονίσει ραντεβουδάκι στα καπάκια. Πρώτον, μπορεί και να μην προλάβεις μωρέ, και δεύτερον, ίσως χρειαστείς ένα μπανάκι προτού πας…

Υ.Γ. 3 Για τη δημιουργία όλου αυτού του σκηνικού και για να μοιάζει απίστευτα πολύ με κορυφαίες ταινίες τρόμου, έχουν ξοδευτεί πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share