Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πήγε να πάρει το καροτσάκι από το σούπερ μάρκετ αλλά κάπου σκάλωνε. Όταν κοίταξε κάτω, του κόπηκαν τα πόδια

Απίστευτο!

31 Οκτωβρίου 2019 12:56
Πήγε να πάρει το καροτσάκι από το σούπερ μάρκετ αλλά κάπου σκάλωνε. Όταν κοίταξε κάτω, του κόπηκαν τα πόδια

Μία μέρα, καθώς οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ το καθάριζαν, βρήκαν κάτω από ένα καρότσι κάτι που δεν άνηκε στα ράφια. Κάτι που ποτέ δεν περίμεναν να αντικρίσουν στους διαδρόμους. Ένα μικροσκοπικό σκυλάκι.

Έτρεμε και προσπαθούσε να κρυφτεί στις σκιές. Όσο γλυκά και να το φώναζαν, εκείνο αρνούνταν να πλησιάσει και έτρεμε ακόμα περισσότερο.

Είχε έρθει η ώρα να φύγουν αλλά δεν μπορούσαν να αφήσουν εκεί το σκυλάκι μόνο του. Φοβόντουσαν πως θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί επειδή έτρεμε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σούπερ μάρκετ: Έρχονται τα αυτόματα ταμεία!


Τελικά, κατάφεραν να το πάρουν στα χέρια τους και να το βγάλουν από την κρυψώνα του Παρόλο που το κρατούσαν στα χέρια τους, το σκυλί δεν σταματούσε να τρέμει και να κοιτάει τριγύρω αγχωμένο. Ευτυχώς, φορούσε κολάρο με το όνομα Ζόε που έδειχνε πως είχε αφεντικό.

Αφού πήραν τηλέφωνο στον αριθμό που βρήκαν στο κολάρο, μίλησαν με τους τρελαμένους γονείς της. Απάντησαν αμέσως στο τηλέφωνο και είπαν στο προσωπικό πως θα ήταν εκεί σε 10 λεπτά.

Μόνο όταν η Ζόε είδε το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών της να πλησιάζει και τους άκουσε να φωνάζουν το όνομά της χαλάρωσε και σταμάτησε να τρέμει. Ήταν μία πολύ συγκινητική επανένωση.

Δείτε επίσης: Είδηση βόμβα για τα Lidl!

Φαίνεται πως η σκυλίτσα είχε δύσκολο παρελθόν και αυτό την είχε κάνει να μην εμπιστεύεται κανέναν πέρα από τους ανθρώπους που της είχαν δώσει τόση αγάπη. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι του καταστήματος την βρήκαν και την έδωσαν πίσω στους γονείς της.

Δεν είναι πολύ ωραίο όταν υπάρχει χαρούμενο τέλος; Ευχόμαστε τα καλύτερα για την Zoe και την οικογένειά της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share