Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρίχνει σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύβει στην λεκάνη της τουαλέτας: Δείτε τι έγινε! (video)

Τρέξτε να το κάνετε!

31 Οκτωβρίου 2019 10:25
Ρίχνει σε ένα λεμόνι χοντρό αλάτι και το στύβει στην λεκάνη της τουαλέτας: Δείτε τι έγινε! (video)

Μόλις δείτε τι κάνει θα τρέξετε να το δοκιμάσετε και εσείς! Συνήθως τα λεμόνια δεν τρώγονται σκέτα μιας και είναι αρκετά ξινά, σίγουρα όμως ο χυμός τους εκτοξεύει τη γεύση διάφορων φαγητών!

Είναι επίσης πολύ υγιεινά, με αντικαρκινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C.

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Γνωρίζατε όμως ότι εκτός από την κατανάλωση, τα λεμόνια έχουν και πολλές άλλες χρησιμότητες; Αν δε το είχατε σκεφτεί, δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Παίρνει ένα λεμόνι και το καρφώνει με καρφιά! Ο λόγος; Θα σας ξετρελάνει!

Όταν δείτε τι συμβαίνει θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

Ένα αξιοπερίεργο κόλπο για να ανάψετε μια φωτιά,που αν και δεν το πιστεύετε είναι εφικτό. Εμείς μείναμε άφωνοι, αφού μπορείς να ανάψεις φωτιά χρησιμοποιώντας μόνο ένα λεμόνι! Βούτηξε μισό λεμόνι σε μαγειρική σόδα… Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στο σώμα μας σε 1 μόνο εβδομάδα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας :

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ. Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα βήμα:

Κόβει ένα λεμόνι και ρίχνει λίγο αλάτι! Αυτό που θα κάνει λογικά θα το δοκιμάσετε

Θα χρειαστείτε μόνο μισό λεμόνι και μισή κουταλιά αλάτι… Το τι θα ακολουθήσει θα σας αφήσει σίγουρα άφωνους! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr!

Δείτε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share