Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν δείτε αυτό το βίντεο θα λιώσετε! Απίθανες αντιδράσεις παιδιών όταν δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό! (Video)

Είναι αξιολάτρευτα!

30 Οκτωβρίου 2019 14:13
Αν δείτε αυτό το βίντεο θα λιώσετε! Απίθανες αντιδράσεις παιδιών όταν δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό! (Video)

Τα παιδιά είναι σκέτη απόλαυση και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά! Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι υπέροχες γιατί είναι αληθινές! Τι συμβαίνει όταν δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό για πρώτη φορά;

Στο video που ακολουθεί, τέσσερα παιδιά δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό για πρώτη φορά, ξεκινώντας από τυροπιτάκια (για πρωινό), συνεχίζοντας με σουβλάκι (για μεσημεριανό), μουσακά (για βραδινό) και χαλβά για επιδόρπιο.

Δείτε ακόμα: Με αυτόν τον τρόπο οι ντοματιές σας θα φτάσουν τα 2 μέτρα και θα βγάλουν διπλάσιες ντομάτες!

Οι αντιδράσεις τους ποικίλλουν, άλλα όπως τα περισσότερα παιδιά, έτσι κι αυτά αγαπούν τα τυροπιτάκια, και δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τη μελιτζάνα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως τα φαγητά δε μοιάζουν μαγειρεμένα με τον πιο ελληνικό τρόπο, αλλά το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό ούτως ή άλλως, ιδίως όταν προσπαθούν να προφέρουν το "ζασίκι" και τον "λουσάκα"

Απίστευτο: Το πρόσωπό σου μαρτυρά πόσα παιδιά θα κάνεις!

Νέα έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναίκες που «φωνάζουν θηλυκό» και έχουν ήπια χαρακτηριστικά δεν είναι γεννημένες για εργένισσες. Μάλιστα, αν έχουν μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη και μύτη μικρή και πλακουτσωτή σαν κουμπάκι, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πολύτεκνες μαμάδες! Έτσι το πρόσωπό σου και τα χαρακτηριστικά του μαρτυρούν πόσα παιδιά θα κάνεις!

Δείτε επίσης: Tο μασάζ που λεπταίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέσα σε 5 λεπτά!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο St Andrews πιστεύουν πως αυτό οφείλεται στα υψηλά επίπεδα των θηλυκών ορμονών, και ειδικότερα των οιστρογόνων που όσο περισσότερα είναι εκτός από το άρωμα γυναίκας που προσδίδουν καλλιεργούν και το μητρικό ένστικτο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα γυναίκες από την ξένη αλλά και την ελληνική showbiz. Τέσσερα παιδάκια έχει η Βικτώρια Μπέκαμ, και το "απόλυτο θηλυκό", η Αντζελίνα Τζολί, απέκτησε τρία παιδάκια αλλά υιοθέτησε άλλα τρία!

Αντίθετα, γυναίκες με πιο σκληρά χαρακτηριστικά δύσκολα παίρνουν την απόφαση να κάνουν οικογένεια αλλά ακόμη και αν αποφασίσουν να τεκνοποιήσουν θα περιοριστούν σε ένα μόνο παιδάκι.

Σε ένα δεύτερο πείραμα, μια ομάδα από νεαρές γυναίκες φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια ρωτήθηκαν αν και πόσα παιδιά θα ήθελαν να κάνουν.

Ο επικεφαλής της έρευνας ο Δρ Σμιθ, δημιούργησε δύο κολάζ φωτογραφιών, ένα με τις φωτογραφίες των ένθερμων ως προς την δημιουργία μεγάλης οικογένειας και ένα με τις πιο διστακτικές ή συνειδητοποιημένες εργένισσες. Στη συνέχεια εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι πιο θηλυκές γυναίκες ήταν αυτές που δήλωσαν πως κάποια στιγμή θα ήθελαν να γίνουν μαμάδες!

Κι απο ελληνικά παραδείγματα, η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύτεκνη μαμά, όπως άλλωστε και η Ολυμπία Χοψονίδου!

Βέβαια, όπως τονίζουν οι επιστήμονες, τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας από μόνα τους δεν μπορούν να είναι ενδεικτικά για το αν θα αποκτήσει μια γυναίκα ή όχι οικογένεια καθώς κοινωνικοί παράγοντες όπως τα χρήματα, η ανατροφή αλλά και η εύρεση του σωστού συντρόφου διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Η τεχνολογία αποδεικνύει ότι όντως λάμπεις όταν είσαι ερωτευμένος!

Υπάρχουν στιγμές που το πρόσωπό σου λάμπει όχι επειδή έβαλες μια καλή ενυδατική αλλά επειδή κάτι αλλάζει μέσα σου. Έχεις δει το πρόσωπό σου όταν συναντάς τον αγαπημένο σου; Πώς η αγάπη επηρεάζει την όψη σου;

Δείτε επίσης: Τεράστια εξέλιξη! Μπλούζα με αισθητήρες επιτρέπει σε κωφούς να "νιώθουν" την μουσική!

Η αγάπη επηρεάζει την όψη σου, όπως ακριβώς επηρεάζει και το μέσα σου. Άλλωστε πόσες φορές σε έχουν ρωτήσει «τι τρέχει; τι έχει αλλάξει;», επειδή απλά εσύ πέρασες όμορφα την προηγούμενη ώρα ή το επόμενο λεπτό.

Έχεις προσέξεις την έκφραση του προσώπου σου κάθε φορά που συναντάς τον αγαπημένο σου; Κάθε φορά το χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σου και τα μάτια σου λάμπουν, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Δεν μας πιστεύεις;;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το dating website, Sentimente, θέλησε να δει την επίδραση που έχει η αγάπη πάνω μας αλλά όχι στην καρδιά μας… στο πρόσωπό μας. Κι έκανα το πιο απλό πείραμα. Έβγαλαν ορισμένα πορτρέτα ανθρώπων πριν και μετά. Μόνο που οι συμμετέχοντες δεν είχαν ιδέα για το πείραμα και τον σκοπό του. Θεωρούσαν απλώς πως βγάζουν μερικά πορτρέτα.

Κάθε φορά που οι άνθρωποι στέκονταν μπροστά στην κάμερα, οι διοργανωτές τους επιφύλασσαν μια έκπληξη και έδειχναν ένα video στο οποίο φαίνονταν το αγαπημένο τους πρόσωπο: ο/η σύζυγος, ο/η σύντροφος, ο κολλητός, τα παιδιά ή ακόμη και ένα κατοικίδιο.

Οι αλλαγές σε ολόκληρη τη συμπεριφορά τους και στο πρόσωπό τους, δεν γινόταν να μην καταγραφούν. Όλοι άρχισαν να γελούν και η ευτυχία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό τους. Στο τέλος της φωτογράφισης οι συμμετέχοντες, δήλωσαν ότι είχαν λάβει το μήνυμα, κατάλαβαν τον σκοπό και έφτιαξε η μέρα τους!

Δείτε επίσης: Απίστευτο κοινωνικό πείραμα: Έβαλε κρυφή κάμερα στα προσόντα της και κατέγραψε αντιδράσεις!(video)

Η ικανοποίηση στο πρόσωπό τους και η ανακούφιση ήταν ξεκάθαρα και αποτυπώθηκαν στη φωτογραφία με τον πιο όμορφο, γλυκό και ρομαντικό τρόπο.

Εσύ έχεις προσέξει το πρόσωπό σου όταν βλέπεις κάποιον που αγαπάς;;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share