Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλκοόλ και γυναίκες: Όλα όσα μπορείς να καταλάβεις από το ποτό που πίνει!

Μάθε τι κρύβεται μέσα στο ποτήρι της!

30 Οκτωβρίου 2019 12:53
Αλκοόλ και γυναίκες: Όλα όσα μπορείς να καταλάβεις από το ποτό που πίνει!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, γιατί έχεις μία συγκεκριμένη προτίμηση στο ποτό που παραγγέλνεις; Τα μάτια των μπαρτέντερ έχουν δει πολλά και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα από τα επαγγέλματα που απαιτεί την άμεση συναναστροφή με πολύ κόσμο.

Τι είναι το ανθρακικό και πως το βάζουνε μέσα στα αναψυκτικά;

Επειδή λοιπόν, η εμπειρία βγαίνει διάχυτη από μέσα τους, έχουν και μία εξήγηση γιατί επιλέγεις το ίδιο ποτό κάθε φορά και τι φανερώνει η επιλογή αυτή για το χαρακτήρα σου:

1 | Τζιν με τόνικ

Εάν το ποτό που προτιμάς συνήθως είναι τζιν με τόνικ, τότε μάλλον δεν είσαι και πολύ του αλκοόλ. Οι γυναίκες που επιλέγουν να παραγγείλουν το συγκεκριμένο ποτό, είναι εκείνες που δεν πίνουν γενικά, απλά δε θέλουν να το ξέρουν οι άλλοι. Είσαι άνθρωπος ευθύς και σταθερός, που ακολουθεί την πεπατημένη. Δε σου αρέσει ιδιαίτερα ο πειραματισμός και η περιπέτεια, είσαι για πιο σίγουρες καταστάσεις.

2 | Κόκκινο κρασί

Το κορίτσι που επιλέγει να πιει κόκκινο κρασί είναι κλασσάτο, πάντα σε ετοιμότητα και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Με άλλα λόγια, δεν ανέχεσαι τις μαλακίες. Π.χ. άμα κάνουν το λάθος στο μαγαζί και σου φέρουν άλλη παραγγελία από αυτή που ζήτησες, θα γίνει το έλα να δεις. Δε συμβιβάζεσαι λοιπόν με τίποτε άλλο πέρα από αυτό που παρήγγειλες και το ίδιο ισχύει και στη ζωή σου. Ξέρεις να κυνηγάς όσα επιθυμείς και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από την επιτυχία.

3 | Λευκό κρασί

Για να παραγγέλνεις λευκό κρασί, κάτι μας λέει ότι σε διακατέχει μία εξομολογητική διάθεση, υπέρ το δέον όμως. Πίνεις το κρασάκι σου και ξεκινάς τις ιστορίες με αχρείους. Για το μ@λ@κ@ τον πρώην σου, για εκείνη τη φιλενάδα – φίδι, για εκείνον τον τύπο που φλερτάρεις στη δουλειά και ούτω καθεξής. Μπάστα λίγο, βρε παιδί μου! Δεν είναι ανάγκη όλο το μαγαζί να μάθει τα προσωπικά σου. Μιλάς πολύύύύ!

Και όμως ο τρόπος που περπατάς δείχνει αν λές ψέματα!


4 | Moscato d’ Asti (αφρώδης οίνος)

Κι εσύ του κρασιού είσαι, απλά σου αρέσουν και οι μπουρμπουλήθρες στον πάτο του ποτηριού για την τσαχπινιά. Προτιμάς λοιπόν το πιο ανάλαφρο και φρουτώδες moscato d’ asti. Κατά συνέπεια, είσαι άτομο που λατρεύει τις εκπλήξεις και τα πάρτι. Για σένα, κάθε μέρα είναι ευκαιρία για γιορτή. Και επειδή είναι τέτοιο αυτό το ποτό, που πίνεις, πίνεις και δε σε πιάνει, κάθε φορά θέλεις να αδειάζεις ολόκληρο μπουκάλι από μόνη σου. Πότη!

5 | Μη αλκοολούχο ποτό

Τώρα εσύ ή είχες κάποια τραυματική εμπειρία στο παρελθόν και το πήρες απόφαση να μην ξαναπιείς ποτέ ή απλά ποτέ δε σου άρεσε το αλκοόλ. Γενικά, αν είναι να πάρεις ποτό, πάρτο με αλκοόλ, God damn it! Μην το ξεφτιλίζεις και παίρνεις μη αλκοολούχο. Πιες ένα τσάι καλύτερα ή μία φρέσκια λεμονάδα με τζίντζερ. Πάντως, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα απλός άνθρωπος και να σου αρέσουν τα mainstream πράγματα, που αρέσουν σε όλους.

6 | Μπύρα

Τα κορίτσια που προτιμούν την μπύρα είναι πολύ ακομπλεξάριστα και τους αρκούν τα απλά και καθημερινά πράγματα για να είναι ευτυχισμένα. Εσύ λοιπόν, είσαι ευθύς, ειλικρινής και σίγουρα έχεις πολλούς φίλους του αντίθετου φύλου. Σου αρέσει να χαλαρώνεις με την παρέα σου και να πίνεις την μπυρίτσα σου στις βεράντες ή στις αυλές το βράδυ με το δροσερό αεράκι. Απλά τέλεια.

7 | Τεκίλα

Είσαι σκληρή εσύ, γιατί η τεκίλα δεν είναι παίξε-γέλασε. Λίγο να το παρακάνεις με μερικά σφηνάκια παραπάνω και σε χτυπάει ΝΑ, στον αδόξαστο. Ειδικά αν ανήκεις σε εκείνες που πίνουν το καθαρόαιμο Don Julio Blanco, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να σε προσέχουμε εσένα, γιατί είσαι επικίνδυνη. Σου αρέσει να πίνεις και μάλιστα πολύ, εξού και τα hangovers που έχεις κάθε τρεις και λιγάκι.

8 | Ουίσκι

Πίνεις ουίσκι και μπράβο σου, αλλά το πίνεις με τις ώρες βρε πουλάκι μου. Το παλεύεις από δω, το παλεύεις από εκεί, το αραιώνεις με κόκα – κόλα, αλλά μ’ αυτό το ένα ποτήρι τη βγάζεις όλη νύχτα. Οι μπάρτεντερς υποστηρίζουν ότι τα κορίτσια που παραγγέλνουν ουίσκι είναι δύσκολα στη διαχείριση και δεν είναι relationship material. Μήπως να αρχίσεις να πίνεις τίποτα άλλο καλύτερα;

9 | Βότκα

Όχι απλά πίνεις βότκα, αλλά μάλιστα πίνεις περισσότερη από αυτή που αντέχεις και μπορείς να καταναλώσεις. Τη συνδυάζεις μάλιστα με το τσιγάρο (αν καπνίζεις) κι ο συνδυασμός είναι άστα να πάνε. Το θέμα είναι ότι παρά το γεγονός ότι πίνεις πολύ, το αλκοόλ δε σε πιάνει και καταλήγεις να βγαίνεις το πρωί από τα μαγαζιά, ανέγγιχτη. Ωρέ, μπράβο!

10 | Ρούμι

Για να πίνεις ρούμι, πάει να πει ότι είσαι φουλ ψυχαναγκαστική. Θέλεις τα πάντα να γίνονται με τον τρόπο σου, γιατί αλλιώς μπορεί να τρελαθείς. Πουλάς και αγοράζεις τους πάντες και είσαι επαγγελματίας στις διαπραγματεύσεις, από τον Τζακ Σπάροου μάλλον θα πήρες.

Στην υγειά σας λοιπόν με όποιο ποτάκι κι αν τη βγάλετε σήμερα, αρκεί να μην ξεφεύγετε από τα όρια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share