Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας θείος άφησε πίσω του ένα παλιό γκαράζ.. Δείτε τι βρήκε η οικογένεια μέσα!

Απίστευτο!

29 Οκτωβρίου 2019 18:55
Ένας θείος άφησε πίσω του ένα παλιό γκαράζ.. Δείτε τι βρήκε η οικογένεια μέσα!

Ο θάνατος ενός μέλους της οικογένειας προκαλεί πάντα θλίψη. Αλλά μερικές φορές, υπάρχουν ιστορίες με παράξενες κληρονομιές που περνούν στην κατοχή άγνωστων, προς το πρόσωπο που πέθανε, οικογενειών. Αυτό συνέβη και σε μια οικογένεια στο Newcastle, στην Αγγλία. Ένας θείος ήταν άρρωστος για πολύ καιρό και όταν τελικά πέθανε άφησε πίσω του ένα σκονισμένο παλιό γκαράζ. Κανένας δεν περίμενε ότι θα υπήρχε κάτι περίεργο μέσα σε αυτό το γκαράζ. Όμως έκαναν λάθος!

Δείτε επίσης: Άνδρας αγόρασε φωτογραφία για 2 δολάρια! Όταν την κοίταξε καλύτερα ανακάλυψε την αλήθεια..

Ο θείος δεν άφησε πίσω του μόνο το σπίτι του και το περιεχόμενο του αλλά και το παλιό του γκαράζ.

Παλιό γκαράζ

Την άνοιξη του 2007, ο 89χρονος γιατρός Χάρολντ Καρ πέθανε στην πόλη του το Newcastle. Μετά τον θάνατο του, ο ηλικιωμένος άντρας κατάφερε να ξαφνιάσει την οικογένεια του καθώς όπως αποδείχτηκε ήταν ένας φανατικός συλλέκτης. Η οικογένεια του κληρονόμησε το σκονισμένο του γκαράζ το οποίο περιείχε μια μεγάλη έκπληξη. Ο ανιψιός του Carr άνοιξε το γκαράζ και βρήκε κάτι που δεν περίμενε να βρει ούτε στα όνειρα του.

Όλοι ήξεραν ότι ο δόκτωρ ζούσε απομονωμένος τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ζούσε σαν ερημίτης κατά κύριο λόγο εξαιτίας μιας ψυχαναγκαστικής διαταραχής από την οποία έπασχε (OCD). Ποτέ δεν πέταγε τίποτε και είχε αρχίσει να συλλέγει όλο και περισσότερα πράγματα. Ο Carr λάτρευε τα αυτοκίνητα, τις μηχανές και οτιδήποτε είχε σχέση με περιπέτεια. Στον αποθηκευτικό του χώρο, συνέλλεγε κυρίως αυτοκίνητα, αλλά κανένας δεν ήξερε πραγματικά πόσα είχε και τι είδος αυτοκίνητα κρατούσε στο γκαράζ του.

Μια παλιά Bugatti

Όταν ο ανιψιός του άνοιξε τις πόρτες του γκαράζ, βρήκε ένα σκονισμένο αλλά ιδιαίτερο αυτοκίνητο. Ένα αυτοκίνητο με παγκοσμίως γνωστό όνομα: μια παλιά Bugatti. Κανένας δεν γνώριζε ότι ο ηλικιωμένος άντρας είχε αυτό το σπάνιο αυτοκίνητο στο γκαράζ του, αφού ζούσε απομονωμένος στο σπίτι του. Το μοντέλο που είχε στο γκαράζ του ήταν μια Bugatti 57 SC Atalante #57502 από το 1937, το οποίο ήταν ένα από τα μόλις 43 αυτοκίνητα αυτού του είδους που δημιούργησε ο κατασκευαστής.

Περεταίρω έρευνα αποκάλυψε ότι αυτή η σπάνια Bugatti είχε πολλούς ιδιοκτήτες, ένας από τους οποίους ήταν ο οδηγός αγώνων Francis Curzon. Η Bugatti πουλήθηκε στον Δρ Dr Carr το 1955. Παρόλα αυτά, αφού η άδεια του αυτοκινήτου είχε λήξει, το αυτοκίνητο έμεινε κρυμμένο στο γκαράζ από το 1960. Ο Carr αγόρασε το αυτοκίνητο έναντι 985 λιρών, ένα μεγάλο ποσό για την δεκαετία του 50. Αφού η οικογένεια βρήκε το αυτοκίνητο, το επισκεύασαν και τελικά το πούλησαν σε μια δημοπρασία έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ). Το ποσό αυτό μοιράστηκε σε όλα τα μέρη της οικογένειας, τα οποία όπως ήταν φυσικό δεν περίμεναν ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι!

Έρχεται το πιο υπερσύγχρονο τροχόσπιτο με.. ενσωματωμένο γκαράζ!

Αυτό το εκπληκτικό τροχόσπιτο είναι ιδανικό για τους υπερ-πλούσιους, καθώς δεν έρχεται μόνο με όλες τις ανέσεις του, αλλά και ένα απίστευτο γκαράζ.

Δείτε επίσης: Γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέφτες;

Το 40ft Volkner Mobil Performance S διαθέτει ένα γκαράζ που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να φέρνουν μαζί τους τα αυτοκίνητα τους για τις βόλτες τους.

Το Performance S μπορεί άνετα να φιλοξενήσει Ferrari, Porsche, BMW ή Mercedes, τα οποία αποθηκεύονται μέσα στο όχημα χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτροϋδραυλικό ανελκυστήρα.

Αυτό το εκπληκτικό αυτοκινούμενο είναι ιδανικό για τους υπερ-πλούσιους – καθώς δεν έρχεται μόνο με όλα τα κομφόρ του, αλλά και ένα απίστευτο γκαράζ.

Το 40ft Volkner Mobil Performance S διαθέτει ένα γκαράζ που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να φέρνουν μαζί τους τα αυτοκίνητα τους για τις βόλτες τους.

Το Performance S, στην τιμή του 1 εκατομμυρίου ευρώ, προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο σαλόνι κουζίνας, υπνοδωμάτια, ξύλινα και δερμάτινα εξαρτήματα, υπερσύγχρονη ψυχαγωγία και έναν τοίχο που εκτοξεύεται για να προσφέρει επιπλέον χώρο.

Για τη Στέφανι Φόλκνερ, διευθυντή της γερμανικής εταιρείας Volkner Mobil GmbH, ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που δείχνει την πολυτέλεια του σπιτιού είναι ένας άνετος πάγκος για το μαγείρεμα, κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στους περισσότερους ανταγωνιστές του αυτοκινήτου.

Η Στέφανι είπε: «Είναι ένα σπίτι με ρόδες.»

Φτιάχνονται μετά από παραγγελία και χρειάζονται περίπου 12 μήνες για να κατασκευαστούν. Στην εικόνα είναι ένα ταμπλό υψηλής τεχνολογίας

Το όχημα φτιάχνεται μετά από παραγγελία και χρειάζεται περίπου 12 μήνες για να κατασκευαστεί. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τον πολυτελή σχεδιασμό.

Για τη Στέφανι Φόλκνερ, διευθυντή της γερμανικής εταιρείας Volkner Mobil GmbH, ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που δείχνει την πολυτέλεια του σπιτιού είναι ένας άνετος πάγκος στην κουζίνα, κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στους περισσότερους ανταγωνιστές του αυτοκινήτου.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία εξαρτημάτων και εξαρτημάτων για να προσαρμόσουν στο τροχόσπιτο τους – από υψηλής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα σε πραγματικά σετ επίπλων και πέτρινες πλάκες στην κουζίνα και στο μπάνιο.

«Οι πελάτες μας έχουν συνήθως μεγάλες εταιρείες. Θέλουν να ταξιδεύουν ελεύθερα.

«Θέλουν να αποφασίσουν τον προορισμό αφού ξεκινούν το ταξίδι τους, που μπορούν να πάνε, όχι πριν.

«Κοιτάζουν τον καιρό και ξεκινούν. Θέλουν να ζήσουν στον δικό τους, πολύ προσωπικό τομέα.»

«Το αποκλειστικό για τον καθένα είναι μια πολύ διαφορετική έννοια. Ορισμένοι χρειάζονται μια χρυσή βρύση για να νιώσουν έτσι.»

«Για μένα, είναι αποκλειστικό ότι το εσωτερικό έχει αρμονία και όλα τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και η επεξεργασία τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Το εσωτερικό μοιάζει με αυτό ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Μια BMW φορτώνεται στο μυστικό γκαράζ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share