Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπαθε σοκ ο νεκροθάφτης! Την ώρα που ετοίμαζε ηλικιωμένη για την τελευταία κατοικία της, ξύπνησε και του είπε….

Δεν θα το πιστεύετε αυτό που έπαθε!

28 Οκτωβρίου 2019 17:37
Έπαθε σοκ ο νεκροθάφτης! Την ώρα που ετοίμαζε ηλικιωμένη για την τελευταία κατοικία της, ξύπνησε και του είπε….

Τι αντίκρισε ένας νεκροθάφτης όταν ετοίμαζε μία ηλικιωμένη για την κηδεία;

Σε κατάσταση σοκ ο υπεύθυνος γραφείου τελετών μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην πόλη Gelsenkirchen στη Γερμανία. Αδιανόητο: 24χρονος «παντρεύτηκε» την 81χρονη ξαδέλφη του για να μην πάει φαντάρος!

Μια 92χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών Munstermann, καθώς είχε δηλωθεί νεκρή από γιατρό σε οίκο ευγηρίας.

Όταν ετοίμαζαν την κηδεία, ο νεκροθάφτης έπαθε σοκ όταν η ηλικιωμένη σήκωσε το καπάκι από το φέρετρο και ρώτησε “που είμαι;”.

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στο φέρετρο και με τα μάτια ανοιχτά, ο νεκροθάφτης έλεγξε τον παλμό της και κάλεσε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γραφείο τελετών και μετέφερε την ηλικιωμένη σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα στον οίκο ευγηρίας και τον γιατρό που ανακήρυξε νεκρή την 92χρονη το βράδυ της Κυριακής.

“Είναι φοβερό και ανεξήγητο. Μας επικρίνουν όλοι”, σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του οίκου ευγηρίας Lother Burger.

Γιατί οι νεκροί θάβονται ακριβώς 2 μέτρα κάτω από την γη;

H έκφραση «όλοι δυο μέτρα παίρνουν γη» είναι συνώνυμη με τον θάνατο, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι νεκροί θάβονται δυο μέτρα κάτω από το έδαφος; Οι τάφοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 μέτρα βάθος.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικό: Η γυναίκα που γνώριζε την ημερομηνία θανάτου της!

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της σηψαιμικής πανώλης στην Αγγλία το 1655.

Όταν η βουβωνική πανώλη έπληξε την περιοχή, ο δήμαρχος του Λονδίνου εξέδωσε αμέσως ένα νόμο σχετικά με τον σωστό χειρισμό των πτωμάτων για να εμποδίσουν την εξάπλωση της λοίμωξης.

Στην συνέχεια, διευκρίνισε, ότι οι τάφοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 μέτρα βάθος.

Τελικά, δεν υπήρξε ανάγκη για μια τυποποιημένη μέτρηση του βάθους των τάφων.

Ο κανόνας των 2 μέτρων αποδείχτηκε αναποτελεσματικός στην εποχή της πανούκλας, αφού δεν ήταν οι νεκροί που εξάπλωναν την ασθένεια, αλλά οι ψύλλοι.

Σε πολλές χώρες του κόσμου οι νομοθεσίες για την ταφή διαφέρουν ακόμη και από νομό σε νομό. Σε ορισμένες χώρες, τα φέρετρα θάβονται μόνο 45 εκατοστά κάτω από έδαφος.

Σε άλλες χώρες, τα φέρετρα θάβονται σε βάθος 4 μέτρων απλά για να υπάρχει περισσότερος χώρος να θαφτούν και άλλα πτώματα, συνήθως συγγενείς, στον ίδιο τάφο.

Στις σύγχρονες προδιαγραφές για τους τάφους δεν υπάρχει καμία αναγκαιότητα για τα 2 μέτρα βάθος.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές που είναι επιρρεπείς στις πλημμύρες, όπως η Νέα Ορλεάνη στις Η.Π.Α. δεν ακολουθούν αυτόν τον κανόνα, γιατί θα οδηγήσει σε υπεράρδευση και τα φέρετρα θα βγουν πάνω στο έδαφος.

Γενικά, όμως, σε όλον τον κόσμο δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας για το βάθος που πρέπει να θαφτεί το φέρετρο.

Η απόφαση επαφίεται εξ ολοκλήρου στον ιδιοκτήτη υπό την προϋπόθεση, ότι ο τάφος είναι αρκετά βαθιά, ώστε τα ζώα να μην μπορούν να τον ξεθάψουν και να εκθέσουν το πτώμα.

Ανατριχιαστικό Βίντεο: Αίμα αναβλύζει από τον τάφο του Χριστού;

Θύελλα σχολίων, αναπάντητων ερωτημάτων και μυστικισμού έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, ενισχύοντας την πίστη των Χριστιανών! Και πώς όχι όταν σε αυτό φαίνεται αίμα (;) να αναβλύζει από τον "τάφο του Χριστού" στην Ιερουσαλήμ!

Δείτε επίσης: Ο Χριστός μας εμφανίστηκε σε μια Αγιασμένη γιαγιούλα και της είπε με βαθύ πόνο!

Στο βίντεο απαθανατίζεται μια «κόκκινη ουσία» να «ποτίζει» την «Πέτρα του Χρίσματος», πάνω στην οποία πιστεύεται ότι το σώμα του Χριστού προετοιμάζονταν για ταφή.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Νίκολα Καναάν, κάτοικο της Γαλιλαίας (βορειότερη περιοχή της σημερινής Παλαιστίνης) που τράβηξε το βίντεο, πρόκειται για «αίμα που αναβλύζει» από την ιερή πλάκα, μέσα στην Εκκλησία του Πανάγιου Τάφου. Ένας από τους πιο ιερούς τόπους του Χριστιανισμού καθώς εκεί πιστεύεται ότι σταυρώθηκε και ενταφιάστηκε ο Υιός του Θεού.

Παρά το γεγονός πως ορισμένοι καταγγέλλουν ότι το βίντεο είναι είτε «παλιό», είτε «ψεύτικο», δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πρόκειται για θαύμα.

«Δοξάστε τον Ιησού», σχολιάζει ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Η Αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να την πιστέψουν».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share