Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή! 7 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια!

Σοκ!!

28 Οκτωβρίου 2019 13:49
Έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή! 7 χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια!

H ζωή της Kρις Σμιθ ξεκίνησε δύσκολα. Σε όλα τα παιδικά της χρόνια πέρασε από πολλές ανάδοχες οικογένειες, μετακομίζοντας συνέχεια. Δεχόταν συνεχώς κακοποίηση και αμέλεια.

Είναι σήμερα 53 ετών και μεγαλώνει 400 παιδιά – Τα μεγαλώνει σε 2 Μοναστήρια!

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το έσκασε από το σπίτι της σε ηλικία 14 ετών για να ζήσει μόνη της.

yiothesia

Η ζωή έπειτα δεν έγινε ευκολότερη. Πέρασε από δύσκολες σχέσεις και έφτασε στο σημείο να κοιμάται στο δρόμο και να παρακαλάει για χρήματα. Σε ηλικία 17 ετών γέννησε το γιο της Μάθιου. Μετά τη γέννησή του μετακόμισε μαζί με έναν αλκοολικό άντρα και παρά τους συνεχείς καυγάδες, προσπάθησε για κάποια χρόνια να κρατήσει ενωμένη τη μικρή της οικογένεια.

yiothesia

Τότε έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά. Αλλά αυτή τη φορά η κόρη της πέθανε μερικές μέρες μετά τη γέννα. Η κηδεία του μωρού έγινε στα τρίτα γενέθλια του Μάθιου. Για την Κρις έπεσαν μεγάλο ψυχολογικό φορτίο: «Έπρεπε να γιορτάσω τη ζωή του ενός παιδιού και να θρηνήσω τη ζωή του άλλου την ίδια μέρα. Και όλα μέσα μου διαλύθηκαν.»

Γυναίκα υιοθετεί παιδί που κανείς δεν θέλει να βλέπει! 30 χρόνια αργότερα, ανακαλύπτει την τρομακτική αλήθεια! (Video)

Αλλά η τραγωδία έκανε κάτι ξεκάθαρο, που της ράγισε την καρδιά. Δεν είχε τις δυνατότητες να προσφέρει στο γιο της τη ζωή που ήθελε για εκείνον. Και έτσι τον έδωσε για υιοθεσία. Το παιδί ήταν 3,5 ετών και εκείνη 21. Αλλά ένιωσε τότε ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση για το παιδί.

yiothesia

Αλλά αυτή τη φορά είχε χωρίσει από τον σύντροφό της. Τα επόμενα 7 χρόνια ήταν αόριστα: δεν μπορούσε να βρει το σκοπό της ζωής της στον κόσμο. Μερικές φορές ήταν άστεγη και είχε χάσει κάθε ελπίδα.

yiothesia

Τότε μια μέρα όλα άλλαξαν. Η Κρις μπήκε μέσα σε ένα εστιατόριο και πήρε το θάρρος να ζητήσει για δουλειά. Ο ιδιοκτήτης είδε κάτι στο πρόσωπο της Kρις και ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία. Η ζωή της άλλαξε ριζικά έπειτα από αυτό. Κατάφερε να βρει ένα σπίτι και έβαλε τη ζωή της σε μια τάξη.

yiothesia

Σύντομα γνώρισε έναν άντρα, τον Τζο, που της φέρθηκε με σεβασμό. Ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για εκείνη. Μέχρι τότε είχε μόνο κακές εμπειρίες. Τώρα γνώριζε την πραγματική αγάπη.

yiothesia

Εντέλει η Kρις και ο Τζο παντρεύτηκαν. Εκείνος ήταν φανταστικός πατέρας και η Κρις έμαθε πως είναι να ζει σε μια οικογένεια, όπου την αγαπούν.

Αλλά το πρώτο της παιδί; Το σκεφτόταν κάθε μέρα. Βρήκε το κουράγιο χάρη στον Τζο και αποφάσισε να επικοινωνήσει με την πρόνοια και να μάθει τι απέγινε το γιος της. Αυτό που έμαθε δεν ήταν αυτό που περίμενε: όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν είχε υιοθετήσει τον Μάθιου. Όλα αυτά τα χρόνια που έκλαιγε και αναρωτιόταν πως ήταν, το παιδί βρισκόταν σε ίδρυμα.

yiothesia

Οδήγησε αμέσως εκεί και αυτό που συνέβη ήταν μια πολύ συγκινητική επανένωση. Οι υπάλληλοι της κοινωνικής πρόνοιας σπάνια βλέπουν τέτοιες περιπτώσεις: τώρα που η ζωή της μητέρας ήταν σταθερή, μπορούσε να πάρει μαζί της σπίτι το γιο της, ή να τον υιοθετήσει η ίδια. Η Κρις δεν πίστευε ότι είχε μπορούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της, και ότι δε τον έχασε για πάντα.

Η φωτογραφία από τη μέρα που έλαβε την επίσημη επιμέλεια του γιου της θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι τους.

yiothesia

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share