Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη: Τεράστια προσοχή! Αν δείτε στα ρούχα σας αυτό το σημάδι κόψτε το με το μαχαίρι αμέσως! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ!

27 Οκτωβρίου 2019 15:17
Σοκαριστική αποκάλυψη: Τεράστια προσοχή! Αν δείτε στα ρούχα σας αυτό το σημάδι κόψτε το με το μαχαίρι αμέσως! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα τάξη πραγμάτων (δυστυχώς) προελαύνει. Στην περίπτωση που δείτε μέσα στα ρούχα σας τέτοιου είδος σημάδι κόψτε το με το μαχαίρι αμέσως.

Κλείσε την τρύπα στην μπλούζα σου χωρίς να την ράψεις με αυτό τον τρόπο!

Δεν χρειάζεται να πείτε αντίο στο αγαπημένο σας μπλουζάκι επειδή έχει τρύπα.Υπάρχει τρόπος να επιδιορθώσετε αυτήν και άλλα ρούχα σας, χωρίς ράψιμο. Είναι πανεύκολος και θα σας πάρει μόνο 10 λεπτά!

Δείτε επίσης: Αυτή τη χρήση των noodles δεν την ξέραμε μέχρι τώρα!

Πριν ξεκινήσετε, συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε:

-Ένα μπλουζάκι με τρύπα (από 5 χιλιοστά και κάτω)
-Σίδερο
-Σιδερώστρα
-Ειδική γάζα που κολλάει στο ύφασμα
-Σταθεροποιητή κοψίματος
-Λαδόκολλα
-Μπουκάλι σπρέι με νερό
-Ημι-ιριδίζον πεπιεσμένο πανί

1. Ανάψτε το σίδερο

Γυρίστε την μπλούζα σας από την ανάποδη και βάλτε την πάνω στην σιδερώστρα με την τρύπα προς τα πάνω. Σιδερώστε το σημείο πάνω και γύρω από την τρύπα μέχρι να μην υπάρχουν ζάρες. Μόλις κρυώσει, ενώστε με το δάχτυλο σας τις κλωστές γύρω από την τρύπα, ώστε να κλείσει τελείως.

2. Ετοιμαστείτε για την επιδιόρθωση

Πάρτε το μπλουζάκι από την σιδερώστρα και καλύψτε την με λαδόκολλα, για να μην κολλήσει τίποτα πάνω της. Μετά βάλτε το μπλουζάκι, πάρτε περίπου 2,5 εκατοστά γάζα και τοποθετήστε την πάνω από το σημείο που βρίσκεται η τρύπα. Από πάνω βάλτε ένα μεγαλύτερο κομμάτι σταθεροποιητή κοψίματος.

3. Κλείστε την τρύπα

Γυρίστε το σίδερο στην λειτουργία για μάλλινα – μην ανησυχείτε για το ύφασμα, αυτή η μέθοδος είναι ασφαλής για βαμβακερά μπλουζάκια – και μετά τοποθετήστε ένα άσπρο, ημι-ιριδίζον πεπιεσμένο πανί από πάνω και βρέξτε το σημείο με νερό.

Μόλις βραχεί, πάρτε το σίδερο και τοποθετήστε το ακριβώς πάνω από την τρύπα. Δεν χρειάζεται να το πιέσετε. Απλά βάλτε πάνω του το σίδερο για 10 δευτερόλεπτα και μετά απομακρύνετε το προσεκτικά.

4. Οι τελευταίες πινελιές

Πάρτε το πανί και γυρίστε το μπλουζάκι από την καλή. Κοιτάξτε την τρύπα – αν παρατηρήσετε κλωστές να περισσεύουν, επαναλάβετε το πρώτο βήμα. Μετά πιέστε ξανά το σημείο με το σίδερο. Μπορεί να χρειαστεί να το δοκιμάσετε μερικές φορές, αλλά μόλις το πετύχετε, η τρύπα θα εξαφανιστεί!

Δείτε τις οδηγίες αναλυτικά στο βίντεο:

Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πως φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα!

Με αυτό τον τρόπο φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα...

Πόσες φορές, βλέπεις τα λευκά ρούχα σου, μετά από καιρό, τα κοιτάς και αντί για την φρεσκάδα που είχαν όταν τα πήρες, βλέπεις ότι το χρώμα τους άλλαξε και έχουν πάρει μια παλ απόχρωση του κίτρινου;…

Πριν το πετάξεις και αρχίσεις να ψάχνεις τι θα ψωνίσεις, να σου πούμε πως έχουμε τη λύση!
Αρχικά να σε ενημερώσουμε, ότι το έπαθες γιατί τα ξέχασες, στον ήλιο για ώρες, ή γιατί δεν τα πλένεις στις σωστές θερμοκρασίες.


Τι μπορείς όμως να κάνεις, για να τα αλλάξεις;
Μέχρι χτες, έτρεχες στο κοντινότερο supermarket, να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα λευκαντικά, μπας και τους αλλάξει το χρώμα! Αλλά ο κόπος, αποδεικνύονταν μάταιος…

Μην απελπίζεσαι, ήρθε η ώρα να σου πούμε και εμείς έναν απλό τρόπο, που τον κάναμε και αποδείχθηκε πως πετυχαίνει, για να σε βγάλουμε, από τη δύσκολη θέση!

Πως θα κάνεις τα λευκά σου… να είναι λευκά!
Γέμισε μία λεκάνη με ζεστό νερό, πρόσθεσε απορρυπαντικό και άφησε τα μέσα να μουλιάσουν για ώρα.
Ξέπλυνε τα καλά και άπλωσε τα, να στεγνώσουν. Βράσε αυγά, καθάρισε τα και κράτα τα τσόφλια!
Σπάσε τα τσόφλια σε μικρά κομματάκια και βάλε τα χύμα σ ένα ντουλάπι. Τοποθέτησε μες στο ντουλάπι τα ρούχα σου και άστα όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί θα είναι άσπρα όπως όταν τα αγόρασες!

Έβαλε μια μπάλα αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο - Δείτε τι κατάφερε! (Video)

Ένα απίστευτο κόλπο που μπορείτε να το εφαρμόσετε κι εσείς κατά τη διάρκεια της πλύσης των ρούχων στο πλυντήριο σας!

Όχι, το πλύσιμο δεν είναι διασκεδαστικό. Ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά λίγο πιο εύκολη με την προσθήκη μιας μπάλας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριό μας. Nα σας θυμίσουμε 6+1 κόλπα για το πλυντήριο ρούχων που πρέπει να ξέρετε!

Γιατί, όμως, πρέπει να το κάνουμε αυτό;

Ας ξεκινήσουμε, λέγοντας πως βάζοντας αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σας δεν μπορεί να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη σε οποιοδήποτε μηχάνημα.

Λοιπόν, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος. Μια μπάλα αλουμινίου εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας δεν είναι πλέον στατικά μετά την πλύση. Και αυτό γιατί το αλουμινόχαρτο απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό.

Οι συμβουλές για το πλύσιμο των ρούχων είναι επομένως ευπρόσδεκτες.

Στη συνέχεια, κάντε τρεις μπάλες από αλουμινόχαρτο ίσα περίπου με το μέγεθος του χεριού σας. Βάλτε τα βρεγμένα ρούχα σας στο στεγνωτήριο και ρυθμίστε τη μηχανή στο ίδιο πρόγραμμα όπως θα κάνατε συνήθως και προσθέστε τις μπάλες. Οι μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετές φορές και δεν χρειάζεται να τα πετάξετε μετά από ένα πλύσιμο. Αν έχετε πιέσει τις μπάλες καλά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για έξι μήνες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share