Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν άφηνε ποτέ κανέναν να μπει στο διαμέρισμά της. Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

Πραγματικά σοκαριστικό!

26 Οκτωβρίου 2019 12:41
Δεν άφηνε ποτέ κανέναν να μπει στο διαμέρισμά της. Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε!

H Λούσυ Άσεν είναι μία 39χρονη μητέρα και ζει στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο εδώ και 21 χρόνια. Ήξερε την γειτόνισσά της, μία ηλικιωμένη γυναίκα, μόνο οπτικά. Ήξερε πως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε κανέναν να την φροντίσει.

Σπιτονοικοκυρά αποκαλύπτει το αχούρι που ζει Glamorous influencer!

Η γειτόνισσά της ήταν πολύ εκκεντρική και ζούσε σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα μόνη της. Δεν εμπιστευόταν κανέναν από την πολυκατοικία και δεν άφηνε κανέναν να μπει μέσα. Η Lucy ήξερε επίσης πως είχε πολλά προβλήματα υγείας και πίστευε πως η ηλικιωμένη χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να τη ζητήσει.Δεν άφηνε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ να μπει στο Διαμέρισμά της.

Όταν τελικά άφησε κάποιον, έπαθε ΣΟΚ με Αυτό που αντίκρισε!
Έτσι, προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Της πήρε χρόνια μέχρι να την κάνει να την δεχτεί στο σπίτι της, αλλά τελικά την καλωσόρισε.

Αυτό που είδε η Λούσυ ήταν πολύ χειρότερο από ότι περίμενε…

Το πάτωμα ήταν γεμάτο σκόνη και βρωμιά. Τα έπιπλά και τα ρούχα ήταν πεταμένα παντού και γεμάτα τρύπες.

Δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα στην κουζίνα.

Η ηλικιωμένη είχε 13 χρόνια να κάνει μπάνιο και κοιμόταν σε ένα βρώμικο στρώμα στο πάτωμα.

Η Λούσυ είχε δει αρκετά. Με την βοήθεια της 14χρονης κόρης της, ξεκίνησε το δύσκολο εγχείρημα να καθαρίσει το διαμέρισμα. Τους πήρε περίπου 60 ώρες μέχρι να φτάσει το σπίτι σε μία καλή κατάσταση.

Επειδή η γυναίκα δεν είχε καθόλου χρήματα, προσπάθησαν μέσα από το Facebook να ζητήσουν για δωρεές για φαγητό, ρουχισμό, έπιπλα και πολλά άλλα αντικείμενα που βρισκόντουσαν στη λίστα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Μέσα σε 24 ώρες είχαν μαζέψει το 80% των αντικειμένων της λίστας.

Πολύ σύντομα, η γυναίκα είχε ένα κρεβάτι με καθαρά σεντόνια, καινούργια ρούχα, 3 γεύματα τη μέρα και πάνω από όλα, φίλους.

Τώρα, η Λούσυ και η φίλη της έχουν γίνει κολλητές.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις πώς κάποιοι άνθρωποι αντιδράν όταν κάποιος που δεν γνωρίζουν χρειάζεται βοήθεια!

Την προσέλαβε να προσέχει τα σκυλιά – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έγιναν στο σπίτι της!

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ρόζι Μπράουν είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Λιώσαμε! Δείτε τα χαριτωμένα σκυλάκια να παίζουν με τα μωρά!

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Κείσι Μπρένγκλ να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Ρόζι Μπράουν στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».

Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γuμvή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας.

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share