Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζευγάρι σκοτώθηκε 5 λεπτά μετά το γάμο τους!

Σοκαριστικό!

25 Οκτωβρίου 2019 23:19
Ζευγάρι σκοτώθηκε 5 λεπτά μετά το γάμο τους!

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Τέξας των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σύγκρουσης του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν, με ένα φορτηγό, μπροστά στα μάτια των συγγενών τους και λίγα λεπτά μετά τη γαμήλια τελετή τους.

Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Τότε ο σκύλος του τον κατεύθυνε σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία. Και τότε συνέβη το θαύμα!

Ο Χάρλεϊ Μόργκαν, 19 ετών και η Ριάνον Μπουντρό, 20 ετών, φεύγοντας από το δημαρχείο όπου έγινε η τελετή, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Πίσω ακριβώς από το αυτοκίνητό τους, ακολουθούσε η μητέρα του Χάρλεϊ με την αδερφή του, οι οποίες είδαν την στιγμή του δυστυχήματος.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM, συνεργαζόμενο δίκτυο του CNNi.

«Έχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω».

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ενώ το ζευγάρι πέθανε ακαριαία.

Η Κένια Μόργκαν δήλωσε ότι ο γιος της και η νύφη της ήταν ενθουσιασμένοι για την νέα τους ζωή. Εκτός από τον πολιτικό γάμο είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν και με θρησκευτικό στις 20 Δεκεμβρίου με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Όταν πέθαναν, ήταν μόλις πέντε λεπτά παντρεμένοι.

Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του και παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια που...! (Video)

Ένας άνδρας έβλεπε το βίντεο γάμου των γονιών τους παρατήρησε το αυτοκίνητο το οποίο είχαν οι γονείς του εκείνη την ημέρα! Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!

Έτσι αποφάσισε να ψάξει παντού για να βρει ένα παρόμοιο καθώς οι γονείς του το αγαπούσαν πολύ και το είχαν πουλήσει διότι ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για τον πόλεμο!

Απίστευτο: 69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε... Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και με αυτό που είδε έπαθε σοκ! (Video)

69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε: Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και με αυτό που είδε έπαθε σοκ! Την αγαπούσε από τότε που ήταν 10 χρονών! Όταν όμως δείτε τι της έκανε θα μείνετε άφωνοι...! (Video)

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της.

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος!

Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Αυτή τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του αλλά αυτός την εκδικήθηκε μετά θάνατον!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία ενός ζευγαριού που αν την διαβάσετε θα καταλάβετε πως αυτός ο άντρας πήρε εκδίκηση από τη σύζυγό του μέτα θάνατον!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Πολλοί τον είχαν συμβουλέψει να την αφήσει, καθώς θεώρησαν ότι τον θέλει μόνο για τα χρήματα του. Ο Μαρσέλ Άμπουξ νυμφεύτηκε την κατά 25 χρόνια νεότερή του Σαντρίν Ντεβιγιάρ.

Ο Μαρσέλ ήταν ένας απλός αγρότης, ο οποίος είχε κληρονομήσει ένα οικόπεδο στις Σουηδικές Άλπεις. Αυτό βρίσκονταν ανάμεσα από δύο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα, κάτι που συνέβαλλε στην αύξηση της αξίας του ακινήτου με τα χρόνια. Η ζωή του ήταν ιδιαίτερα ήρεμη, καθώς για πολλά χρόνια δεν είχε ούτε ρεύμα, ούτε νερό στο σπίτι του, παρά το γεγονός πως ήταν πολύ πλούσιος.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, έδωσε μερικά κομμάτια της περιουσίας του. Προκειμένου να μπορέσουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του να φτιάξουν σπίτια. Χωρίς να αναγκάζονται να πληρώνουν νοίκι. Όλα αυτά ήταν γνωστά στην Σαντρίν Ντεβιγιάρ, μια νεαρή γυναίκα από το Παρίσι. Η Σαντρίν εργαζόταν στα κτηματομεσιτικά και είχε πολλούς πελάτες στην περιοχή.

Η εκδίκηση ήρθε μετά τον θάνατο

Μόλις ο αγρότης και η μεσίτρια γνωρίστηκαν, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία αμοιβαία έλξη. Τουλάχιστον έτσι… φαινόταν στην αρχή. Γιατί η εκδίκηση ήρθε μετά. Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, παρά τις έντονες «φωνές» από το περιβάλλον του Μαρσέλ για την σκοπιμότητα της κατά 25 χρόνια συντρόφου του.

Έπειτα από λίγους μήνες, τα σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού είχαν πυκνώσει επικίνδυνα, με την Σαντρίν να παραμένει στην Γαλλία και τον Μαρσέλ να την επισκέπτεται μόνο όταν αυτή είχε χρόνο. Έτσι, η καχυποψία προς την γυναίκα μεγάλωσε. Περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο, ο αγρότης άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα και πολλοί θεώρησαν πως η Γαλλίδα ήταν πίσω απ’ όλο αυτό.

Στην κηδεία, η Σαντρίν έδειξε συντετριμμένη, αλλά μετά το τέλος, ζήτησε από συγγενείς και φίλους του Μαρσέλ να αφήσουν τα σπίτια τους, καθώς ανήκαν στην περιουσία του άνδρα της. Όμως, η εκδίκηση ήρθε λίγο αργότερα, μιας και στη διαθήκη του, ο εκλιπών τα άφησε όλα στο περιβάλλον του και δεν άφησε τίποτα στην Γαλλίδα μεσίτρια.



 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share