Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το σπίτι του 1950 κρύβει ένα φανταστικό μυστικό..Κανείς δεν περίμενε την ιστορία του (Photo)

Δεν το περίμενε κανείς!

24 Οκτωβρίου 2019 19:45
Αυτό το σπίτι του 1950 κρύβει ένα φανταστικό μυστικό..Κανείς δεν περίμενε την ιστορία του (Photo)

Ένα μοναδικό μυστικό κρύβει ένα φαινομενικά όμορφο σπίτι στο Έσσεξ!

Δείτε επίσης: Αρχικά φαίνονται σαν δύο παλιά, μικρά σπιτάκια, όταν όμως αρχίζουν να κινούνται πάθαμε σοκ! (Video)

Εκ πρώτης όψεως, παρατηρείται από όλους πως είναι ένα απλό σπίτι αλλά κρύβει ένα μυστικό.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, υπήρξε πυρηνικό καταφύγιο και έμειναν 600 άνθρωποι σε αυτό, συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού τότε.

Είχε μέσα ραδιοφωνικό σταθμό, καντίνα ακόμη και μικρό θέατρο.

Για μια ακόμη φορά το παρελθόν εντυπωσιάζει!

Μητέρα βρίσκει κρυμμένο χώρο στο υπνοδωμάτιο του γιου της..

Πριν από μερικά χρόνια, η Σάρα και ο Στιβ μετακόμισαν με το 2χρονο γιο τους σε ένα νέο σπίτι στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Ήταν ένα όμορφο οικογενειακό σπίτι και ακριβώς αυτό που έψαχναν. Αλλά όταν άρχισαν να βάφουν τον τοίχο στο δωμάτιο του γιου τους, είδαν κάτι περίεργο..

Δείτε επίσης: Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει!

Όταν η Σάρα έσπρωξε μία σιφονιέρα (που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει) για να φτάνει καλύτερα στον τοίχο, παρατήρησε μια μικρή πόρτα ύψους περίπου 1 μέτρου και πλάτους 50 εκατοστών. Όταν αγόρασαν το σπίτι, δεν το είδαν αυτό στην κάτοψη του σπιτιού, κι έτι έμειναν πολύ έκπληκτοι.

Έσπρωξε τη βαριά ξύλινη σιφονιέρα προς τα πλάγια και προσπάθησε να ανοίξει τη μικρή πόρτα. Αλλά ήταν κολλημένη επειδή πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκε για χρόνια και ποιος ξέρει τι θα βρισκόταν πίσω από αυτή την μικρή πόρτα; Ίσως ήταν μια κρυψώνα στο παρελθόν, ή ήταν απλά μια αποθήκη από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Αλλά γιατί θα έβαζαν σκόπιμα μία σιφονιέρα μπροστά από αυτήν;

Η Σάρα είχε μεγάλη περιέργεια και ήλπιζε ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια πολύτιμα πράγματα στο κρυμμένο δωμάτιο. Αποφάσισε να καλέσει τον σύζυγό της Στιβ, ώστε να ανοίξει την πόρτα με κατσαβίδι.

Μετά από δέκα λεπτά άνοιξαν την πόρτα και τελικά μπόρεσαν να δουν τι υπήρχε πίσω από την πόρτα! Φαινόταν σαν ένα είδος εγκαταλελειμμένου αποθηκευτικού χώρου που δεν είχε χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια. Η Σάρα ήταν λίγο απογοητευμένη επειδή ήλπιζε για έναν κρυμμένο θησαυρό. Αλλά η απογοήτευση εξαφανίστηκε όταν είδε πόσο μεγάλος ήταν ο κενός χώρος. Αλλά λόγω της κεκλιμένης οροφής του δωματίου και του μικρού ανοίγματος της πόρτας, δεν μπορούσαν να μετατρέψουν το χώρο σε λειτουργικό μέρος του νέου σπιτιού τους.

Θα μπορούσαν να κατεδαφίσουν τον τοίχο για να κάνουν το δωμάτιο μεγαλύτερο. Αλλά αυτό θα κόστιζε πολλά επιπλέον χρήματα, οπότε η Σάρα και ο Στιβ έκαναν ένα καλύτερο σχέδιο. Αποφάσισαν να μην πουν τίποτα στο γιο τους και έσπρωξαν τη σιφονιέρα πίσω από την πόρτα, ώστε να μην το δει. Ήθελαν να του κάνουν έκπληξη για τα 3α του γενέθλια.

Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια αίθουσα παιχνιδιού για το γιο τους. Ο χώρος ήταν ιδανικός γι ‘αυτόν, επειδή είναι ακόμα μικρός. Θα μπορούσε εύκολα να περπατήσει μέσα από τη μικρή πόρτα και δεν θα τον ενοχλούσε η κεκλιμένη οροφή. Είχαν περίπου ένα χρόνο να μετατρέψουν αυτό το χώρο σε παράδεισο παιχνιδιού. Δεδομένου ότι το δωμάτιο ήταν σε κακή κατάσταση, αυτό ήταν ακόμα μια πρόκληση. Καινούργιο πάτωμα έπρεπε να τοποθετηθεί και ο τοίχος έπρεπε να ξαναβαφτεί.

Απίστευτο: Απλό, εντυπωσιακό αλλά και συνάμα το πιο περίεργο σπίτι του κόσμου!

Εσείς έχετε ξαναδεί ένα τέτοιο σπίτι; Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο και ειδικά στην εξωτερική του όψη αλλά το εσωτερικό του θα σας μαγέψει! Οι Ιάπωνες είναι πραγματικά ευφάνταστοι και βρίσκουν λύσεις για τα πάντα!

Δεν φαίνεται να σταματούν στην Ιαπωνία τα projects με τα περίεργα σπίτια, αφού οι αρχιτέκτονες δεν διστάζουν να πειραματιστούν σε κάθε τους δημιουργία. Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν; 3 βασικά μυστικά!

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το τριγωνικό σπίτι στο Horinouchi από το αρχιτεκτονικό γραφείο για μια μικρή οικογένεια στο Τόκιο. Όσο στενό φαίνεται εξωτερικό, τόσο άνετο είναι στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, το σπίτι αυτό έχει έκταση μόλις 52 τετραγωνικά μέτρα, πολύ μικρό πλάτος, αλλά διαθέτει άνετους χώρους σε δύο χωριστά επίπεδα που δέχονται το φως του ήλιου όλη την ημέρα.

Ο πρώτος όροφος είναι μεγαλύτερος από το ισόγειο, ενώ στο σπίτι υπάρχει μέχρι και σοφίτα για τα παιχνίδια των παιδιών. Από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της οικίας υπάρχει ακόμα και μια θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω από τον πρώτο όροφο του σπιτιού.

Απίστευτο: Δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένο αυτό το σπίτι!

Ποιος είπε ότι για να φτιάξεις ένα σπίτι χρειάζεσαι άπειρους εργάτες, σοβάδες και ασβέστες.

Κάτι πήγαν να κάνουν στο «Extreme Makeover» για να μας πείσουν ότι φτιάχνουν σπίτια στο άψε-σβήσε, ωστόσο σαν αυτό το αριστούργημα από κοντέινερ δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους.

Να σας θυμίσουμε Το σπίτι που μεταφέρεται παντού και κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός σας!

Στο Φίνιξ των ΗΠΑ εφτιαξαν ένα σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο!

Το αγόραζες;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share