Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπήκε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας και κρατώντας τον πισινό της. Μόλις δείτε τι της σφήνωσε από πίσω, δεν θα το πιστεύετε!

Σοκ!!

24 Οκτωβρίου 2019 07:53
Μπήκε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας και κρατώντας τον πισινό της. Μόλις δείτε τι της σφήνωσε από πίσω, δεν θα το πιστεύετε!

Δικαιολογίες, δικαιολογίες, δικαιολογίες. Κάποιοι τις χρησιμοποιούν ελπίζοντας να γλιτώσουν αλλά μερικές φορές δεν καταφέρνουν να πείσουν κανέναν.

Παίρνει 12 παλέτες και τις καρφώνει όλες μαζί μεταξύ τους! Μόλις δείτε τι φτιάχνει, θα ζηλέψετε! (photos)

Μία 51χρονη γυναίκα από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης έγινε πρωτοσέλιδο αφού μπήκε στο νοσοκομείο. Το πρόβλημά της; Είχε πόνους στον κόλπο λόγω ενός αγγουριού.

Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου είπε στον γιατρό πως είχε πέσει και ένα αγγούρι μπήκε μέσα της κατά την πτώση.

Αυτή η γυναίκα είχε ένα αγγούρι μέσα της και ορκιζόταν πως έγινε από ατύχημα…


Φυσικά, κανείς δεν την πίστεψε.

Εσείς πιστεύετε πως θα μπορούσε να ήταν ατύχημα; Είναι πιθανό να έπεσε όντως πάνω στο αγγούρι;

Γυναίκα μοιάζει να είναι έγκυος σε πεντάδυμα, μετά βλέπει την τομογραφία και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της!

Κάνεις δίαιτα αλλά συνεχίζεις να παίρνεις βάρος.

Παρατηρείς να χέρια και τα πόδια σου να γίνονται πιο λεπτά αλλά η κοιλιά σου μεγαλώνει. Και αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που συμβαίνει.

Δείτε επίσης: Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης η κοιλιά της ήταν έτσι. Στον 9ο δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Υπάρχει κάποια δίαιτα που μπορεί να το προκαλεί αυτό; Όχι, βέβαια. Δεν υπάρχει.

Μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα στο Μεξικό βίωσε μια περίεργη κατάσταση στη ζωή της. Η κοιλιά της άρχισε να διογκώνεται τόσο πολύ που ήταν σίγουρη πως ήταν έγκυος.

Αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και πάρα πολύ πιο τρομακτική
* Το επόμενο άρθρο περιέχει εικόνες που κάποιοι αναγνώστες μπορούν να βρουν ιδιαίτερα ενοχλητικές. Παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αν επιθυμείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Όταν η κατάστασή της έγινε τόσο επώδυνη που δεν μπορούσε να περπατήσει, να φάει ή να αναπνεύσει ακόμη, η γυναίκα κατέφυγε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης του Μεξικό.

Αποφασίστηκε άμεσα η εισαγωγή της και γιατρός της ορίστηκε ο δρ Έρικ Χάνσον Βιάνα.


Εκείνος έστειλε την εικοσιτετράχρονη για εξετάσεις σε ειδικούς τομογράφους που σάρωσαν την επίμαχη περιοχή αποτυπώνοντας σε εικόνα ό,τι μπορεί να προκάλεσε αυτή τη διόγκωση στην κοιλιά της ασθενούς.

Μόλις είδε τα αποτελέσματα δεν άργησε να καταλάβει σε πόσο τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση βρισκόταν η νεαρή γυναίκα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δημιουργηθεί κύστη στις ωοθήκες της γυναίκας και είχε μεγαλώσει τόσο πολύ σε όγκο που απειλούσε τη ζωή της.

Η κύστη, που αργότερα βρέθηκε πως ήταν 33 κιλά, πίεζε δύο κεντρικές αρτηρίες και εμπόδιζε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα της εικοσιτετράχρονης. Οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές.

Οι γιατροί δεν απέκλειαν επίσης το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής και για τον λόγο αυτόν έπρεπε άμεσα να γίνει εγχείρηση για την αφαίρεση της κύστης.

«Ήταν τόσο μεγάλη που καταλάμβανε 95% της κοιλιακής χώρας της ασθενούς», είπε ο δρ Βιάνα στην εφημερίδα Δε Τέλεγκραφ.

Για τους χειρούργους υπήρχαν δύο επιλογές. Είτε θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα υγρά από την κύστη και στη συνέχεια να αφαιρέσουν την ίδια την κύστη είτε θα επέλεγαν να αφαιρέσουν ολόκληρη την κύστη, όσο διογκωμένη και να ήταν αυτή.

Αν και η τομή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δεύτερη λύση, που όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτή το ίδιο επικίνδυνη όσο και η πρώτη.

«Η αφαίρεση της κύστης ήταν δύσκολη καθώς είχε πάχος λιγότερο από ένα εκατοστό. Έπρεπε να μην στεγνώσει διότι τότε μπορούσε να σπάσει πολύ εύκολα», εξήγησε ο δρ Βιάν.

Καθώς περίπου 20% όλων των κυστών είναι κακοήθεις, μια ελάχιστη διάρρηξή της θα είχε ως αποτέλεσμα καρκινικά κύτταρα να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Αλλά οι γιατροί πραγματοποίησαν την διαδικασία τέλεια. Η εγχείριση πήγε καλά, χωρίς να υπάρχουν ατυχήματα ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και να απειλήσουν τη ζωή της γυναίκας.

Μετά την εγχείρηση, η κοιλιά της γυναίκας άρχισε να δείχνει φυσιολογική και η κατάστασή της βελτιωνόταν μέρα με την ημέρα. Έφυγε μάλιστα από το νοσοκομείο δύο μέρες αργότερα και… 33 κιλά πιο ελαφριά.

Όπως ήταν φυσικό, το δέρμα της είχε «ανοίξει» και διέθετε πλέον μια μακριά ουλή που θα της θύμιζε πάντα αυτή την εμπειρία, αλλά η ζωή της είχε σωθεί. Και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μετά από 6 μήνες επισκέφθηκε πάλι το νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας.

Ευτυχώς, ήταν απόλυτα υγιής και δεν είχε πλέον να ανησυχεί για τίποτα σε σχέση με την κύστη. Μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της όπως θα έκανε αν δεν είχε ζήσει ποτέ αυτό το περιστατικό. Καλά νέα!

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε είναι η ικανοποίηση που αισθανόμαστε όταν μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τη ζωή ενός ανθρώπου. Ξέροντας πως δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ, ακόμη και αν κάποτε αμελούν να μας πουν ένα ευχαριστώ», είπε ο δρ Βιάνα μιλώντας σε δημοσιογράφους της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που μπορούν να κάνουν οι χειρούργοι σήμερα. Και οι εικόνες που παραθέτουμε το αποδεικνύουν.

Μια γυναίκα που είχε αφήσει τον εαυτό της να φτάσει στα όρια ζωής ή θανάτου τελικά σώθηκε χάρη σε αυτούς τους καταπληκτικούς γιατρούς που την ανέλαβαν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντα έτσι. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο για εγχειρίσεις ρουτίνας και άφησαν την τελευταία τους πνοή εκεί.

Κοινοποιήστε την ιστορία για να αναγνωρίσουμε την προσφορά γιατρών σαν τον δρ Βιάνα.

Αλλά και για να καταλάβουν ιδιαίτερα οι γυναίκες πως πρέπει να τρέχουν ΑΜΕΣΩΣ στον γιατρό όταν διαπιστώσουν κάτι παράξενο στο σώμα τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share