Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ολική «μεταμόρφωση»: Έχασε 68 κιλά και άλλαξε τη ζωή της κάνοντας κάτι πολύ απλό! (photo)

Άλλος άνθρωπος!

23 Οκτωβρίου 2019 23:29
Ολική «μεταμόρφωση»: Έχασε 68 κιλά και άλλαξε τη ζωή της κάνοντας κάτι πολύ απλό! (photo)

Η 37χρονη Μάντι κατάφερε να χάσει 68 κιλά μέσα σε 2 χρόνια κάνοντας τα πλέον ελάχιστα. 2 βασικά λάθη που κάνουμε κάθε πρωί και «ναρκώνουμε» τον μεταβολισμό μας με αποτέλεσμα να βάζουμε κιλά!

«Είμαι η ίδια γυναίκα, αλλά με διαφορετική στάση ζωής», γράφει στη λεζάντα μίας εκ των πρώτων φωτογραφιών με στενά ρούχα που τόλμησε να αναρτήσει στο Instagram η Μάντι, αφότου από 170 κιλά κατάφερε να ζυγίζει περίπου 100. «Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που στόχος μου είναι να εξασφαλίσω να παίρνω 35% των θερμίδων μου από τους υδατάνθρακες, το 25% των θερμίδων μου από το λίπος και το 40% από πρωτεΐνες», γράφει προσπαθώντας να εξηγήσει όλα όσα τις έμαθε ο διατροφολόγος που την βοήθησε.

Καμία διατροφή όμως δεν πρόκειται να σού χαρίσει τα αποτελέσματα που θέλεις, εάν δεν τη συνδυάσεις με συχνή γυμναστική. Καθώς μόνη της πελάγωνε στο γυμναστήριο, η Μάντι αποφάσισε να προσλάβει έναν personal trainer, που όπως παραδέχεται «ήταν μεγάλη επένδυση». Ήταν όμως και μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρε ποτέ, καθώς έτσι κατάφερε να αγαπήσει τη γυμναστική.

Κάτι το οποίο επίσης τη βοήθησε απίστευτα πολύ ήταν το ότι φρόντιζε οι στόχοι που θέτει να είναι λογικοί. «Το να βάζεις στόχο κάθε φορά να χάσεις 2 με 3 κιλά τον μήνα ήταν πιο εφικτό από το να λες από την αρχή ότι θα χάσω 6 με 8 κιλά» εξηγεί. Έτσι κατάφερε να μην απογοητεύεται κάθε φορά που ανεβαίνει στη ζυγαριά και να μην τα παρατά κάθε φορά που δεν έβλεπε αποτελέσματα. Οι στόχοι της ήταν μικροί και πραγματοποιήσιμοι, γεγονός που τής έδωσε κουράγιο να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Γυναίκα χάνει 206 κιλά: να πώς δείχνει σήμερα μετά από μια θαυματουργή μεταμόρφωση!

Είναι δύσκολο να χάσεις βάρος, αλλά το δυσκολότερο είναι να μην πάρεις ξανά αυτά τα χαμένα κιλά.

Δείτε επίσης: Όταν ήταν 15 ετών, ζύγιζε 320 κιλά και δυσκολευόταν να κουνηθεί - Σήμερα χάνει το μισό του βάρος και ξεκινά μια νέα ζωή!

Όσο μεγαλώνουμε, τα κιλά συσσωρεύονται και χάνονται πολύ δύσκολα. Θα χρειαστεί διατροφή, πλήρης σχεδόν αποχή από όλα τα λίπη και γυμναστική.

Φανταστείτε όμως ξαφνικά να ανέβεις στη ζυγαριά και να δεις πως ζυγίζεις πάνω από 200 κιλά. Με αυτό το βάρος δεν είναι εύκολο να περπατήσεις, να κολυμπήσεις ή ακόμη και να σταθείς όρθιος.

Είναι μια πραγματικότητα που έζησε από πρώτο χέρι η Νίκι Γουέμπστερ.
Στα 34 ζύγιζε κάπου 280 κιλά και η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη. Η κοπέλα αυτή πέθαινε.
Το απίστευτο βάρος της Νίκι οφειλόταν σε εξάρτηση από το φαγητό.
«Το βάρος μου είναι εξουθενωτικό. Το σώμα μου είναι τόσο οδυνηρό. Το μισώ. Είπα στον εαυτό μου πως το φαγητό είναι η εξάρτησή μου. Και αυτή η εξάρτηση με σκοτώνει», ανέφερε η Νίκι.
Το σημείο καμπής ήταν όταν η Νίκι είχε προσκληθεί να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό σόου «Η Ζωή μου στα 280 Κιλά».
Αφού συνειδητοποίησε πόσο επικίνδυνη ήταν η παχυσαρκία της, συμφώνησε να μετακομίσει από την πολιτεία της
Αριζόνα στο Τέξας, για να είναι πιο κοντά στον γιατρό της, τον Δρ Ναουζερέινταν.
Ο γιατρός αυτός ειδικεύεται σε βαριές περιπτώσεις ανθρώπων με κρίσιμης μορφής παχυσαρκία.
Η Νίκι είχε την ελπίδα πως μια χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση λίπους θα ήταν η απάντηση στα προβλήματά της. Θα χρειαζόταν όμως περισσότερες από μια χειρουργικές επεμβάσεις.
Καταρχήν, οι γιατροί τής είπαν πως θα έπρεπε να χάσει περίπου 25 κιλά μόνη της, πριν την αναλάβουν για την εγχείρηση.
Η Νίκι κατάφερε να χάσει αυτά τα κιλά σε λιγότερο από τρεις μήνες και έτσι έγινε δεκτή για την επέμβαση γαστρικής παράκαμψης.
Ωστόσο, ανησυχούσε πως οι κακές συνήθειες θα επανέλθουν και θα έπαιρνε πάλι το βάρος που θα είχε χάσει με τόσο κόπο.
Επίσης, είχε αμφιβολίες κατά πόσο η εγχείριση ήταν ασφαλής. Θα μπορούσε ακόμη και να χάσει τη ζωή της στο χειρουργικό τραπέζι.
Η Νίκι εξήγησε: «Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ο καλύτερός μου φίλος, ο Μάικλ, έκανε γαστρικό μπαϊπάς και πέθανε. Αυτό με στοιχειώνει.»
Αλλά βρήκε τελικά το θάρρος να προχωρήσει και να υποστεί την εγχείριση που συμβούλευαν οι γιατροί. Ήταν επιτυχημένη και ο επόμενος χρόνος ήταν ένα απίστευτο ταξίδι για τη Νίκι.
TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share