Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα ανακοινώνει ότι ο γιος της πέθανε από λευχαιμία, τότε η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της και ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό! (photos)

Ανατριχίλα!

23 Οκτωβρίου 2019 19:47
Μητέρα ανακοινώνει ότι ο γιος της πέθανε από λευχαιμία, τότε η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της και ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό! (photos)

Αυτή η ιστορία είναι ενοχλητική και λυπηρή. Μια μητέρα από το Κάρσον Σίτυ, έλεγε ψέματα για την ασθένεια και το θάνατο του γιου της. Τον Ιούνιο, η Βικτόρια Μόρισον ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για το 10χρονο γιο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ άρρωστος. Σύμφωνα με τη σελίδα, το αγόρι είχε τη νόσο von Willebrand τύπου 3 και λευχαιμία. Μητέρα υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Η Μόρισον έκανε έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια που θα μπορούσαν να δώσουν οι άνθρωποι, είπε ότι ήταν μια μαμά με τρία άλλα παιδιά και ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο γιος της θα μπορούσε να ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε.

Όπως φαντάζεστε, ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει.

Ο δάσκαλος του παιδιού έδωσε δωρεές ύψους 200 δολαρίων. Συνολικά, η Μόρισον έλαβε περίπου 2.000 δολάρια από δωρεές χρημάτων και όλα αυτά γιατί έλεγε καλά τα ψέματα της.

Το νεαρό αγόρι έλαβε μια φιλανθρωπική εκδρομή με ελικόπτερο και η ασθένειά του αποτέλεσε το επίκεντρο συζήτησης στην περιοχή.

Στις 8 Απριλίου, η Μόρισον ισχυρίστηκε στην σελίδα στο Facebook, ότι ο γιος της είχε πεθάνει και είχε αποτεφρωθεί.

Το Γραφείο του Σερίφη του Κάρσον Σίτιπ έλαβε μια καταγγελία, λέγοντας ότι το αγόρι ήταν ζωντανό, και σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν επίσης υγιής.

Μετά τη σύλληψη της Μόρισον, η αστυνομία έμαθε ότι το παιδί είχε διαγνωσθεί με μια ασθένεια, αλλά ήταν θεραπεύσιμη.

Η Μόρισον κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κατάθεση ψευδών δηλώσεων και την απόκτηση χρημάτων με ψευδείς προθέσεις. Όλα τα παιδιά της είναι υπό την προστασία των αρχών.

«Άρρωστη» εκδίκηση: Χώρισαν και έστειλε στην μητέρα της βίντεο που έκαναν σ3ξ!

Ένας 21χρονος έσπευσε να στείλει πορνογραφικά βίντεο της πρώην φίλης του στη μητέρα της, μετά τον χωρισμό τους. Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε! Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Ο 21χρονος Μπάλμοντ, από το Κάρντιφ, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.

Σε μια άρρωστη πράξη εκδίκησης, ο Μπάλμοντ έστειλε δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.

Η εισαγγελέας δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».

Στο δικαστήριο Crown Court του Κάρντιφ ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «χαλάει».

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Λιούις είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».

Ο Μπαλμόντ παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.

Το δικαστήριο άκουσε τον Μπάλμοντ και δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. «Αφού πέρασαν τα τρία χρόνια, ήρθε η επίπονη στιγμή της εκταφής της μητέρας μου! Τότε έζησα ένα θρίλερ»

Ωστόσο ο δικαστής υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα»,ανέφερε.

Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Μπάλμοντ «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».

Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».

Ο κ. Μπάλμοντ τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.

Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share