Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλαν χαρτόκουτα στο κεφάλι μαθητών για να μην αντιγράφουν!

Τραγικό!

21 Οκτωβρίου 2019 16:53
Έβαλαν χαρτόκουτα στο κεφάλι μαθητών για να μην αντιγράφουν!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ένας καθηγητής Χημείας στην Ινδία είχε την φαεινή ιδέα να αναγκάσει τους μαθητές να βάλουν στο κεφάλι τους χαρτόκουτα για να μην μπουν στην διαδικασία να αντιγράψουν!

Δείτε επίσης: Ινδία: Περισσότεροι από 100 οι νεκροί σε πλημμύρες!

Κι όταν κυκλοφόρησαν οι σχετικές φωτογραφίες των παιδιών στα social media , προκλήθηκε πανικός με τον διευθυντή του σχολείου Μ.Β. Σατεεχ να προσπαθεί να τα... μπαλώσει λέγοντας ότι οι γονείς είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους για κάτι τέτοιο.

Το συμβάν έγινε στο σχολείο «Bhagat Pre-University College» στην πόλη Χαβέρι της πολιτείας Καρνάτακα της Ινδίας.

Ο Σαρές Κουμάρ , υπουργός Παιδείας της πολιτείας, έσπευσε να επισημάνει μέσω του Twitter, ότι η μέθοδος του σχολείου ήταν «απαράδεκτη» . Πρόσθεσε επίσης ότι η πειραματική αυτή μέθοδος εφαρμόστηκε σε μαθητές, οι γονείς των οποίων είχαν δώσει την έγκρισή τους.

Όπως μεταδίδει το CNN, ένας υπάλληλος του σχολείου ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

Το μπροστινό μέρος του χαρτόκουτου ήταν κομμένο προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να βλέπουν το διαγώνισμα.

Ο διευθυντής του σχολείου τόνισε πως η ανορθόδοξη μέθοδος εφαρμόστηκε πειραματικά από μαθητές των οποίων οι γονείς είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους.

«Δεν τους πιέσαμε καθόλου. Δείτε τις φωτογραφίες, κάποιοι μαθητές επέλεξαν να μην φορέσουν τις κούτες. Κάποιοι άλλοι που τις φόρεσαν, τις έβγαλαν μετά από 15 – 20 λεπτά και εμείς οι ίδιοι τους ζητήσαμε να τις απομακρύνουν μετά από μία ώρα», πρόσθεσε ο διευθυντής.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από ένα μήνα στο Μεξικό όταν ένας καθηγητής δέχτηκε σφοδρή κριτική εξαιτίας μιας φωτογραφίας που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία έδειχνε τους μαθητές του να φορούν στα κεφάλια τους κουτιά από χαρτόνι.

Η εικόνα προκάλεσε την κατακραυγή του εκπαιδευτικού από πολλούς γονείς, οι οποίοι κατηγόρησαν τον επικεφαλής του ιδρύματος, Λούις Χουάρεζ Τέξις, για «ταπείνωση» των μαθητών και για «σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική βία». Οι γονείς ζήτησαν την αποπομπή του.

Το “κρακ” που ακούστηκε από το μόριο όταν την είχε από πάνω πάγωσε το αίμα! Όταν το είδαν οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Ένας 32χρονος από την Ινδία φέρεται να έσπασε το μόριό του ενώ έκανε έρωτα και είπε στους γιατρούς ότι “άκουσε το σπάσιμο.” Σοκ στην Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια! (photos)

Ο άντρας που παραμένει ανώνυμος είχε πρησμένο και καμπυλωμένο μόριο, το οποίο είχε γίνει μαύρο από την έλλειψη του αίματος. Η διάγνωση ήταν κάταγμα πέους.

Η στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω οφείλεται κατά 50% για αυτά τα ατυχήματα, σύμφωνα με έρευνες.

“Η έρευνά μας υποστηρίζει πως η στάση με την γυναίκα από πάνω είναι η πιο επικίνδυνη στάση και σχετίζεται με κατάγματα πέoυς. Αντίθετα, όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, έχει καλύτερες πιθανότητες να σταματήσει την ορμή αν νιώσει πόνο στο μόριό του.”

Αλλά ακόμα και όταν ο άντρας ελέγχει την κίνηση, δεν είναι 100% ασφαλής. Η στάση με τον άντρα πίσω από την γυναίκα είναι επίσης επικίνδυνη και οφείλεται για το 29% των καταγμάτων αυτών και 21% των τραυματισμών οφείλονται στην ιεραποστολική στάση.

Δεν είναι ξεκάθαρο σε τι στάση ήταν ο 32χρονος και η σύντροφός του όταν έγινε το ατύχημα.

Ζει ανάμεσά μας: Ο άνδρας που λέει ότι έχει το μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο! Το σέρνει στην κυριολεξία μαζί του! (video)

Γιατί θεωρείται ανάπηρος;
Ανάπηρος θεωρείται από τις αρχές του Μεξικό ο 54χρονο Ρομπέρτο Καμπρέρα, ο άνδρας που πιστεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο καθώς είναι μήκους 48 εκατοστών.

Ο Καμπρέρα απέκτησε αυτό τον ανδρισμό χρησιμοποιώντας βάρη για να επιμηκύνει το πέος του.

«Δεν μπορώ να φορέσω μια φόρμα εργασίας όπως ο κόσμος και δεν μπορώ να γονατίσω. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείες δεν με προτιμούν. Μου λένε ότι θα με καλέσουν όταν ψάχνω για δουλειά αλλά ποτέ δεν το κάνουν» δηλώνει ο 54χρονος που ελπίζει πλέον να βρει δουλειά στην βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ ενώ για την ώρα ζει με επιδόματα.

Οι γιατροί λένε ότι ο Καμπρέρα αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων όπως συχνές ουρολοιμώξεις, φαγούρα, δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα ενώ υποχρεώνεται να ακουμπά το πέος του σε μαξιλάρι για να μην του προκαλεί δυσφορία το βάρος.

Γι' αυτό του έχουν συστήσει να προχωρήσει σε επέμβαση προκειμένου να μειώσει το μέγεθος του ανδρισμού του ώστε να μπορέσει να κάνει και παιδιά.

Η ιατρική εκτίμηση, πάντως, είναι ότι το μέγεθος του πέους του 54χρονου δεν είναι πραγματικό καθώς πρόκειται κυρίως για τεντωμένο δέρμα εξ ου και οι υπεύθυνοι του βιβλίου του Ρεκόρ Γκίνες δεν τον έχουν εντάξει στη σχετική κατηγορία.

Πηγή:youweekly

Απίστευτο: Οχτάχρονος ανάβει λάμπες με τη δύναμη της… αφής του! (Video)

Απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένα παιδί 8 ετών! Ένα σχολιαρόπαιδο από την Ινδία διατείνεται πως έχει τη μαγική δύναμη να κάνει τις λάμπες φωτισμού να ανάβουν ακουμπώντας τες απλώς.

Το αγόρι, από την κομητεία Ρατζαστάν, λέει πως ανακάλυψε τη δύναμή του όταν ο πατέρας του έφερε μια μέρα στο σπίτι μια λάμπα για να αλλάξει την καμένη της κουζίνας. Μωρό γεννήθηκε με 3 κεφάλια! (Photo)

Ο μικρός περιεργαζόταν τον λαμπτήρα όταν εκείνος άναψε στα ξαφνικά. Κανείς άλλος από την οικογένεια δεν μπορούσε να τον ανάψει, κι έτσι όλοι πίστεψαν πως ο μικρός είναι θαυματοποιός.

Οι γονείς του κατέγραψαν μάλιστα τη μεταφυσική του δύναμη σε βίντεο, λέγοντας πως κανένα κόλπο δεν υπάρχει πίσω από όλα αυτά. Αλλά και οι γείτονες, που μίλησαν σε τοπικά μέσα, επιβεβαίωσαν πως έχουν δει τον μικρό να το κάνει αυτό, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους που ήταν περικυκλωμένο από τους περίεργους.

Το γεγονός ότι μπορεί να το κάνει μόνο με λαμπτήρες LED έχει κάνει πάντως πολλούς να αμφιβάλουν για τις δυνάμεις του…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share