Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της… και ήταν πια άντρας!

Απίστευτη ιστορία!

21 Οκτωβρίου 2019 09:48
Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της… και ήταν πια άντρας!

Μια μητέρα έπαθε το απόλυτο σοκ, όταν βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της, η οποία της είπαν ότι πέθανε στη γέννα, και ενώ το παιδί της άλλαξε φύλο, έχοντας και οικογένεια!

Αυτή η πραγματικά απίστευτη ιστορία συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με την 47χρονη Τίνα Μπεχαράνο να ζει το απόλυτο σοκ, μαθαίνοντας πως το παιδί της, που της είπαν ότι πέθανε 15 λεπτά αφότου γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, ζει και μάλιστα, έχει, πλέον, τη δική του οικογένεια!

Το ίδιο το παιδί, εξάλλου, εντόπισε τη μητέρα του, στέλνοντάς της email!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Απίστευτο: 69 χρόνια πριν ο άντρας της εξαφανίστηκε... Το 2008 όμως πήγε καλεσμένη σε έναν γάμο και με αυτό που είδε έπαθε σοκ! (Video)

Η γυναίκα γέννησε όταν ήταν μόλις 17 χρόνων, με τη μάνα της να της λέει ότι το παιδί γεννήθηκε άρρωστο και πως, τελικά, δεν τα κατάφερε.

«Την επόμενη μέρα της γέννας, ήρθε και μου είπε ότι το μωρό πέθανε 15 λεπτά αφότου γεννήθηκε. Ότι δεν τα κατάφερε, γιατί ήταν άρρωστο», θυμάται η Τίνα Μπεχαράνο, η οποία αποκάλυψε, μάλιστα, πως επί τρεις δεκαετίες, η ίδια και ο σύζυγός της, δεν ξέχασαν ποτέ το μωρό, το οποίο «γιόρταζαν» κάθε χρόνο στα γενέθλιά του!

Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν άλλη, διότι το μωρό έζησε!

Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της… και ήταν πια άντρας!

Πριν από, περίπου, έναν χρόνο, λοιπόν, η Τίνα Μπεχαράνο έλαβε ένα να email, στο οποίο, ένας άγνωστος -μέχρι τότε- αποστολέας, της έγραφε: «Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε, γιατί όπως φαίνεται, είσαι η μητέρα μου»! Η Tina, όπως καταλαβαίνετε, τα έχασε και δέχθηκε δίχως δεύτερη σκέψη να κάνει τεστ DNA, το οποίο και απέδειξε πως, πράγματι, ήταν η κόρη, που έφερε στον κόσμο πριν από 30 χρόνια!

Την αγαπούσε από τότε που ήταν 10 χρονών! Όταν όμως δείτε τι της έκανε θα μείνετε άφωνοι...! (Video)

Μόνο που, σήμερα, η Κρίστιν Κουκ είναι ένας 30χρονος άντρας, καθώς έχει κάνει αλλαγή φύλου και μάλιστα, έχει, πλέον, τη δική του οικογένεια!

Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της… και ήταν πια άντρας!

Κάτι που δεν απασχολεί διόλου την τρισευτυχισμένη Τίνα , που βρήκε και πάλι το παιδί της -το οποίο, για την ιστορία, δόθηκε για υιοθεσία, τελικά, πέντε μέρες μετά τη γέννησή του, σε οικογένεια στο Λας Βέγκας. Ο σύζυγος της Τίνα, ονόματι Έρικ Κάρντερε , δεν είναι ο πατέρας του Κριστιν , αλλά, όπως λέει, μιλάνε κάθε μέρα και τον φωνάζει γιο του και εκείνος τον λέει μπαμπά.

Η Τίνα και ο Έρικ αναμένεται να συναντηθούν με τον Κρίστιν και τη σύζυγό του για να γνωριστούν (και να γνωρίσουν και το εγγόνι) από κοντά τον Νοέμβριο, αφού ζουν σε διαφορετικές πολιτείες.

Βρήκε μετά από 30 χρόνια την κόρη της… και ήταν πια άντρας!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share