Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μήνυσε την Apple για μια εφαρμογή που.. τον έκανε γκέι!

Εγκατέλειψε την φιλή του για άντρα!

18 Οκτωβρίου 2019 10:19
Μήνυσε την Apple για μια εφαρμογή που.. τον έκανε γκέι!

Οπισθοχώρηση έκανε ένας Ρώσος στο δικαστήριο που συζήτησε, την Πέμπτη, για πρώτη φορά τη μήνυσή του κατά της Apple επειδή, όπως υποστήριζε, μια εφαρμογή σε iPhone τον έκανε γκέι!

Δείτε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στα Iphones από Σεπτέμβρη!

Στο κείμενο της μήνυσης ο Ντ. Ε. Ραζουμίλοφ υποστήριζε, επίσης, ότι λόγω της εφαρμογής εγκατέλειψε τη φίλη του για χάρη ενός άνδρα.

Όπως ανακοίνωσε η δικηγόρος Σαφιζάτ Γκούσνιεβα μετά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του δικαστηρίου «σήμερα ανακοινώσαμε ότι αποσύρουμε τις νομικές μας απαιτήσεις».

«Ο πελάτης μου δεν θέλει να προχωρήσει με την υπόθεση» πρόσθεσε η δικηγόρος προσθέτοντας ότι μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης ο Ραζουμίλοφ έγινε δέκτης πιέσεων και επιθέσεων από υποστηρικτές της Apple.

Κατά την ίδια αποφασιστικό ρόλο στην απόφαση του πελάτη της έπαιξε το γεγονός ότι θα έπρεπε να δώσει το «παρών» στις επόμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Ο Ραζουμίλοφ στο κείμενο της αποσυρθείσας μήνυσης περιέγραφε πώς αντί για Bitcoin που είχε παραγγείλει μέσω της επίμαχης εφαρμογής τελικά έλαβε «GayCoin» με την υποσημείωση «μην το κρίνεις αν δεν το δοκιμάσεις».

Ο Ρώσος ζητούσε, μάλιστα, και αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ρουβλίων (13.800 ευρώ).

Η θλιβερή ιστορία πίσω από το «δαγκωμένο μήλο» της Apple

Οι ιστορίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν πως οι δημιουργοί της Apple εμπνεύστηκαν το “δαγκωμένο μήλο” για σήμα της εταιρίας τους είναι πολλές. Η επικρατέστερη όμως έχει τις ρίζες της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Apple: Αυτός είναι ο λόγος που θα αναγκαστεί να μειώσει τις τιμές των iPhone!

Το χαριτωμένο “μήλο” στο πίσω μέρος του iPhone, προέρχεται από την θλιβερή ιστορία του Αlan Turing, του ανθρώπου που έθεσε τις βάσεις του σημερινού υπολογιστή, διεκπεραίωσε έρευνες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και έλυσε κωδικούς-γρίφους των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Πολέμου.

Ο Turing αυτοκτόνησε το 1954, χωρίς να έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τη φυλακή εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του. Πώς αυτοκτόνησε; Έκανε ένεση δηλητηρίου σε ένα μήλο και το έφαγε. Ως φόρος τιμής λοιπόν στον επιστήμονα αυτόν αποδόθηκε το δαγκωμένο μήλο ως σήμα της Apple.

Νέο iOS για την Apple - Τι αλλάζει στα iPhone από το φθινόπωρο;

Το συνέδριο της Apple λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τέτοια εποχή και ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα των iPhone και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρίας.

Την παρουσίαση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, ο οποίος και αναφέρθηκε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις και νέα προϊόντα που ο αμερικανικός κολοσσός θα ρίξει στην αγορά απέναντι στην Google, αλλά και την Facebook.

Εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με την πληροφορική ήταν το υπερόπλο της Apple, το νέο Mac Pro, ένας υπερυπολογιστής που στην εταιρία ευελπιστούν να σβήσει τις εξευτελιστικές κριτικές του προκατόχου του.

Το νέο iOS13 γίνεται μαύρo

Σύμφωνα με τα υψηλά ιστάμενα στελέχη της Apple, το νέο iOS 13 θα περιλαμβάνει εφαρμογή ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, λειτουργική και 30% πιο γρήγορη. Παράλληλα, αναμένεται μια γενναία ανανέωση στο Store των iPhone το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές 50% πιο μικρές σε όγκο, ενώ και οι αναβαθμίσεις των ήδη εγκατεστημένων συμπιέζονται σε όγκο κατά 60%

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share