Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε σοκ: Άντρας έκρυψε μέσα στο παντελόνι του 66 σπάνια πουλιά!

Προσπάθησε να τα περάσει από τα σύνορα!

17 Οκτωβρίου 2019 16:11
Θα πάθετε σοκ: Άντρας έκρυψε μέσα στο παντελόνι του 66 σπάνια πουλιά!

Θα πάθετε σοκ με αυτή την περίεργη είδηση που θα διαβάσετε με έναν άντρα που έκρυψε μέσα στο παντελόνι του 66 πουλιά! Ο ίδιος αρχικά ανέφερε ότι είχε κρύψει μέσα στο παντελόνι του ένα περιστέρι για να το πάει ως δώρο στον εγγονό του. Δείτε ακόμα: Αυτά τα χρώματα "τραβάνε" τις περισσότερες...κουτσουλιές!

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 66 μικρά πουλιά είχε κρύψει, ράβοντάς τα σε ειδικές θήκες, ένας άντρας ο οποίος προσπάθησε να τα περάσει παράνομα σε μια πτήση από την Κούβα προς τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, που δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία, ο άντρας πέρασε από έλεγχο στο διεθνές αεροδρόμιο Ignacio Agramonte στην πόλη Camaguay, όταν τα περίεργα εξογκώματα στο παντελόνι του κίνησαν υποψίες.

Οι Αρχές τον ανάγκασαν ωστόσο να βγάλει το παντελόνι του, οπότε και αποκαλύφθηκε ότι μέσα σε αυτό είχε ράψει σε ειδικές θήκες 66 μικρά πουλιά (σπίνους και κολιμπρί), έχοντας κλείσει και τα ράμφη τους.

Βάζει το τζιν κάθε μέρα στην κατάψυξη - Όταν δεις τον λόγο θα τρέξεις να το κάνεις κι εσύ!

Ακόμα κι αν καταφέρετε να αποκωδικοποιήσετε τα σύμβολα… πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχωνσας και τα ακολουθήστε τέλεια, η χρήση του πλυντηρίου τείνει να αλλάξει το σχήμα τους και να ξεθωριάσει τα χρώματα με την πάροδο του χρόνου.

Αν θέλετε να διατηρήσετε το σχήμα του τζιν όπως το αγοράσατε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, αντί να το πλύνετε, να το βάλετε στην κατάψυξη. Ο λόγος που το τζιν αρχίζει να μυρίζει αφού φορεθεί για μια στιγμή είναι επειδή τα βακτήρια μεταφέρονται από το δέρμα στο παντελόνι.

Η πλειοψηφία αυτών των βακτηρίων μπορεί να σκοτωθεί από την χαμηλή θερμοκρασία στον καταψύκτη σας, καθώς και να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές που προκαλούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τζιν σας στην κατάψυξη πριν πάτε για ύπνο.

Το τζιν αρχίζει να απλώνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αν θέλετε να δώσετε στο τζιν σας το σχήμα του πίσω, γυρίστε απλά το μέσα προς τα έξω και ρίξτε το στο στεγνωτήριο για 20 λεπτά περίπου.

Θα πάθετε πλάκα: Μόλις κυκλοφόρησε το jean που καλύπτει τη μυρωδιά από τα αέρια!

Θα πάθετε πλάκα! Μόλις κυκλοφόρησε το jean που καλύπτει τη μυρωδιά από τα αέρια! Το τζιν που δεν θα σε προδώσει ποτέ και δεν θα ξανανιώσεις αμηχανία!

Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα αέρια μας ενώ είμαστε με κόσμο. Είναι από τις φορές που αρχίζεις και κοιτάς τριγύρω και καλά αδιάφορα, για να δεις αν σε κατάλαβε κανένας, ή ακόμη καλύτερα ψάχνοντας να δεις από που ήρθε αυτός ο γνώριμος ήχος.

Και τι μπορείς να κάνεις αν σε καταλάβουν; Το πολύ πολύ να γίνεις κόκκινος σαν παντζάρι από την ντροπή σου, να αρχίσεις να γελάς νευρικά και να ψάχνεις τρύπα για να κρυφτείς. Αυτό το πρόβλημα όμως μπορεί πολύ εύκολα να λυθεί, χωρίς να χρειαστεί να θρηνήσεις θύματα από την οσμή, φορώντας απλά το τζιν παντελόνι που εξαφανίζει τη μυρωδιά από τα αέρια!

Η εταιρεία που είχε αυτή την ευφυέστατη ιδέα είναι η Shreddies, η οποία στην ουσία είναι γνωστή για τα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα που δημιουργεί. Το κόστος βέβαια των συγκεκριμένων παντελονιών είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς μπορείς να προμηθευτείς το συγκεκριμένο jean έναντι του ποσού των 113 ευρώ.

Όπως έχει δηλώσει και η εταιρεία, τα συγκεκριμένα παντελόνια διαθέτουν μια επένδυση από άνθρακα κυρίως στο πίσω μέρος τους, η οποία παρέχει αυξημένη προστασία από τις οσμές και μας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία όταν βρισκόμαστε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Εν ολίγοις, η επένδυση με ενεργό άνθρακα απορροφά όλες τις οσμές, λόγω της εξαιρετικά πορώδους φύσης του. Οι ατμοί της οσμής παγιδεύονται και εξουδετερώνονται από το ύφασμα στο πίσω μέρος του jean. Ο ενεργός άνθρακας επανενεργοποιείται όμως κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, ώστε να φεύγει και η παραμικρή μυρωδιά από το ύφασμα.

Πριν από αυτή την πατέντα όμως είχαν κυκλοφορήσει εσώρουχα με διπλή επένδυση που «φυλακίζει» μέσα της τις δυσάρεστες οσμές. Οπότε η καλύτερη πρόταση είναι να συνδυάσεις ένα τέτοιου είδους εσώρουχο με το τζινάκι που θα επιλέξεις. Τα μεγέθη στα γυναικεία παντελόνια είναι από 8 ως και 20 νούμερο, ενώ στα αντρικά από 28 μέχρι και 40.

Το κόστος για τα ανδρικά μποξεράκια είναι στα 27 ευρώ, ενώ για τα γυναικεία σλιπάκια στα 21 ευρώ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share