Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Αν δεν αντέχεις μην το δεις!

16 Οκτωβρίου 2019 23:16
Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Μία μητέρα επικοινώνησε με ΩΡΛ καθώς κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτί του 3χρονου παιδιού της και όταν πήγε στο ιατρείο, έπαθε σοκ. Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Ο γιατρός έβγαλε από μέσα από το αυτί ένα μικρό κλαδάκι που ήταν 0,5 εκατοστά αλλά είχε φτάσει πολύ κοντά στο τύμπανο. Ο Νιλ ανέφερε πως μπορεί το ξυλαράκι να είχε κοφτερή αιχμή, αλλά ευτυχώς δεν τραυμάτισε καθόλου κανένα σημείο εσωτερικά του μικρού αγοριού.

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Αντέχετε να δείτε τι βγάζει ο γιατρός από το αυτί του μικρού όταν τον εξετάζει; Αν δείτε τι θα βγάλει από μέσα θα σοκαριστείτε!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Δείτε ακόμα: Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Dr. Paul αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο

Δέκα μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι το μωρό…

Μετά από λίγο καιρό η Μισέλ είναι και πάλι έγκυος. Για 6 εβδομάδες και 2 ημέρες, κουβαλούσε ήδη το μωρό της, όταν ξαφνικά ένιωσε οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ήταν στο δρόμο για τη δουλειά της. Γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της στη φυλακή ζητώντας βοήθεια! Οι φύλακες κοιτούσαν και γελούσανε μαζί της!

Λίγο αργότερα βρήκε κηλίδες αίματος στο παντελόνι της. Η 31χρονη μητέρα σπεύδει στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, όπου επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι τους: ένας προσεκτικός έλεγχος δείχνει ότι έχει χάσει το μωρό. Η Μισέλ και ο Ρος είναι συγκλονισμένοι. Βρίσκουν παρηγοριά στα δύο τους παιδιά.

Οι γιατροί δίνουν στη Μισέλ δύο χάπια που χρησιμοποιούνται συνήθως για την έκτρωση που υποτίθεται ότι έπρεπε να «καθαρίσουν» τη μήτρα της, και να βοηθήσουν στην πρόληψη τυχόν μόλυνσης.

Η μητέρα εμπιστεύεται τους γιατρούς και καταπίνει τα χάπια. Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο, παίρνει εξιτήριο.

Στο σπίτι, συναντιέται με φίλους και πνίγει τον πόνο της σε ένα μπουκάλι κρασί. Η Μισέλ πρέπει να κάνει άλλο ένα τεστ εγκυμοσύνης, για να ελέγξει αν υπάρχουν τυχόν υπολειπόμενα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Τα αποτελέσματα του τεστ βγαίνουν θετικά: 10 ημέρες αργότερα, είναι πάλι στο νοσοκομείο και πάλι να υποβληθεί σε εξέταση μήτρας. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, είναι απίστευτο!

Οι γιατροί στο νοσοκομείο ελέγχουν με υπέρηχο την κοιλιά της Μισέλ για μια τελευταία φορά πριν προχωρήσουν σε ξύσμα της μήτρας και βρίσκουν το αλάνθαστο κτύπο της καρδιάς ενός εμβρύου! Η Μισέλ είναι έγκυος, παρά την αποβολή και την άμβλωση. Αποδεικνύεται ότι ήταν αρχικά έγκυος με δίδυμα, αλλά μόνο ο ένας απεβλήθη. Πώς το δεύτερο μωρό κατάφερε να επιβιώσει, ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν!

“Ο γιατρός βγήκε και επέστρεψε πάλι με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία συνάδελφο, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, είπε, “Δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν κτύπο καρδιάς.” Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ , λέει η Μισέλ. Στο τέλος, το μωρό Μέγκαν γεννήθηκε υγιέστατο και άφησε άναυδους τους γιατρούς και τους γονείς.

Δεν είναι σαφές, αν υπήρξε ποτέ μια παρόμοια περίπτωση, όπως της Μέγκαν. Σήμερα το μωρό είναι 18 μηνών και είναι απολύτως υγιής. Ακόμη και τα αδέλφια της 4 και 2 χρονών είναι ευτυχισμένα που την έχουν στη ζωή τους. Είναι επίσης άγνωστο το πώς το έμβρυο αγνοήθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εξετάσεων. Οι γιατροί λένε ότι η Μέγκαν ήταν κρυμμένη από τον υπερήχο από το αίμα και άλλα υγρά της αποβολής.

Είναι πραγματικά θαύμα που ζει η Μέγκαν μετά από τόσες κακουχίες που πέρασε όσο ήταν στη κοιλιά της μαμάς της.

Μοιραστείτε το ασυνήθιστο ξεκίνημα της ζωής της Μέγκαν αν εντυπωσιαστήκατε και εσείς από την μικρή μαχήτρια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share