Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φοιτήτρια έδωσε λευκή κόλλα και... πήρε άριστα – Δείτε πώς τα κατάφερε (pics)

Απίστευτο!

16 Οκτωβρίου 2019 14:07
Φοιτήτρια έδωσε λευκή κόλλα και... πήρε άριστα – Δείτε πώς τα κατάφερε (pics)

Μία φοιτήτρια της ιστορίας των νίντζα στην Ιαπωνία, έδωσε λευκή κόλλα και παρά ταύτα πήρε άριστα!

Δείτε επίσης: Η απίστευτη αντίδραση ενός 2χρονου κοριτσιού όταν είδε για πρώτη φορά το Χουλκ (video)!

Πώς έγινε αυτό; Ο καθηγητής κατάλαβε ότι η φοιτήτρια είχε γράψει μία έκθεση με αόρατο μελάνι.

Η Έιμι Χάγκα, ακολούθησε μία τεχνική των νίντζα, γνωστή ως «aburidashi» και έφτιαξε το αόρατο μελάνι από σόγια.
Ο καθηγητής ζέστανε το χαρτί και αμέσως εμφανίστηκε η έκθεση της φοιτήτριας.

«Είναι κάτι που έμαθα από ένα βιβλίο που διάβασα όταν ήμουν μικρή και απλά ήλπιζα ότι κανείς δεν θα είχε την ίδια ιδέα» δήλωσε στο BBC η νεαρή.

Όταν ήταν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο Mie της Ιαπωνίας, της ζητήθηκε να γράψει μία έκθεση για την επίσκεψή της στο Μουσείο των Νίντζα στο Ιγκάριου. «Όταν ο καθηγητής είπε στην τάξη ότι θα βαθμολογήσει υψηλά τη δημιουργικότητα, αποφάσισα ότι θα έπρεπε η έκθεσή μου να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες. Το σκέφτηκα λίγο και κατέληξα στο “aburidashi”» λέει η Χάγκα. Αφού έγραψε την έκθεση με το αόρατο μελάνι, για να μη ρισκάρει να... μηδενιστεί το γραπτό της, άφησε ένα σημείωμα με κανονικό μελάνι στον καθηγητή της, που έγραφε «ζεστάνετε το χαρτί»!

Το σπάνιο, τεράστιο πουλί που όσοι το βλέπουν πιστεύουν ο,τι είναι μεταμφιεσμένος άνθρωπος!

Πω πω ένα μεγάλο πουλί! Αυτός είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν αετό , είτε από κοντά είτε σε μια φωτογραφία..Είναι από τα πιο περίεργα πουλιά που υπάρχουν!

Δείτε επίσης: Το παράξενο κοράκι-«γορίλλας» έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Η Άρπυια είναι τόσο παράξενη που υπό μία οπτική γωνία φαίνεται σαν ένα άτομο να έχει φορέσει στολή πουλιού.

Η Άρπυια είναι ένα αρπακτικό πουλί που ζει στα τροπικά δάση και είναι τεράστιο

Οι Άρπυιες είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία συλλογής Αρπυίας πήρε πάνω από 91.600 upvotes σε λιγότερο από 20 ώρες στο Reddit. Ενώ η ίδια φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερες από 120.000 προβολές στο Imgur σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Άρπυιες μοιάζουν με ανθρώπους που φορούν κοστούμια πουλιών. Τώρα, οι αετοί Άρπυιες δεν πρέπει να θεωρούνται πως είναι και πολύ φιλικά πτηνά. Είναι στην τελική αρπακτικά. Υπάρχουν δύο είδη Άρπυιες: οι Αμερικάνικες και αυτές με προέλευση από την Παπούα.

Οι Άρπυιες φαίνονται απίστευτα σοβαρές και χαζούλες ταυτόχρονα.

Οι αετοί Άρπυιες είναι οι μεγαλύτεροι, τα πιο ισχυρά αρπακτικά που υπάρχουν στα τροπικά δάση σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι από τα πολύ μεγαλύτερα είδη αετών στον πλανήτη Γη. Το άνοιγμα των φτερών τους μπορούν να φτάσει τα 224 εκατοστά, αλλά ζυγίζουν μόνο 3,8-9 κιλά.

Το πουλί έχει ένα πολύ παράξενο κεφάλι με λοφίο! Οι αετοί Άρπυιες ζουν συνήθως στο ανώτερο στρώμα των τροπικών δασικών πεδιάδων. Δυστυχώς, λόγω της καταστροφής του οικοτόπου της, σχεδόν έχουν εξαλειφθεί στην Κεντρική Αμερική. Υπάρχουν λιγότεροι από 50.000 που έχουν απομείνει παγκοσμίως. Στη Βραζιλία, ο αετός Άρπυια είναι επίσης γνωστός με ένα άλλο όνομα (το οποίο μπορεί να είναι ακόμη πιο φοβερό): το βασιλικό γεράκι.

Τα νύχια του αετού δεν αστειεύονται καθόλου!

Σύμφωνα με τη σελίδα Fact Zoo, οι αετοί Άρπυιες τρώνε μεγαλύτερα θηράματα από τα μικρότερα πτηνά: “Μαϊμούδες, βραδύπους, κόατι, πουλιά, φίδια, σαύρες κλπ.” Είμαστε χαρούμενοι που οι άνθρωποι δεν είναι στη λίστα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share