Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Μήπως τον ξέρετε; Γυναίκα «ξετίναξε» τα social media για να βρει τον άγνωστο που άρεσε στην κολλητή της (pics)!

Αυτό θα πει φιλία!

16 Οκτωβρίου 2019 13:49
Μήπως τον ξέρετε; Γυναίκα «ξετίναξε» τα social media για να βρει τον άγνωστο που άρεσε στην κολλητή της (pics)!

Αυτή η κοπέλα είναι η ενσάρκωση, της αληθινής, τίμιας φίλης που ενδιαφέρεται για την ευτυχία της κολλητής της.

Δείτε επίσης: Τα 7 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να βάλεις τέλος σε μια φιλία!

Η κολλητή της λοιπόν γνώρισε ένα αγόρι σε ένα φαστφουντάδικο και εκτός από τη φωτογραφία που έβγαλαν στο πάτωμα του καταστήματος, μάλλον ντράπηκε να τον ρωτήσει το όνομά του ή να ανταλλάξουν social media.

Η φίλη όμως η σωστή, πήρε τη φωτογραφία και την πόσταρε στο Facebook, διερωτώμενη: «μήπως ξέρει κανείς το αγόρι της φωτογραφίας;». «Πιστεύω ότι θα έκανε ωραία μωρά με τη φίλη μου (που κάθεται δίπλα του)», εξήγησε!

t1

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που προσπάθησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του «αγοριού απέναντι» και χρησιμοποίησαν το hashtag #findtakeawayboy.

Στα σχόλια, κάποιοι χρήστες λένε ότι μάλλον θα είναι παντρεμένος και θα... «τρώει παντόφλα» μετά τη φωτογραφία, άλλοι εύχονται το στόρι να έχει happy end αλλά κανείς δεν τον βρήκε ακόμα!

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλούσιοι!

Όλοι βρίσκουν το δικό τους δρόμο προς τον πλούτο. Μερικοί άνθρωποι ήταν αρκετά διορατικοί για να αγοράσουν Bitcoins όταν 1 BTC ήταν ίσο με περίπου 1 ευρώ, άλλοι εργάζονται πολύ. Οι άνθρωποι που είναι μόνιμα πλούσιοι έχουν κάτι κοινό. Ωστόσο, τόσο εκείνοι που μερικές φορές έχουν τύχη όσο κι αυτοί που εργάζονται πολύ κάνουν κάποια πράγματα λανθασμένα, έτσι δεν μπορούν πραγματικά να εξοικονομήσουν χρήματα!

Δείτε επίσης: 20 πράγματα που θα ήταν πιο χρήσιμα αν τα χρησιμοποιούσαμε διαφορετικά!

Ο ερευνητής Τομ Κόρλεϊ ενδιαφέρεται για τις διαφορές ανάμεσα στις συνήθειες των πλούσιων ανθρώπων και εκείνων που δεν έχουν πολλά χρήματα. Μελέτησε και τις δύο ομάδες για 5 χρόνια και έβγαλε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε 10 πράγματα που θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι. Και το μπόνους στο τέλος του άρθρου θα σας βοηθήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση με την οποία πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται.

1. Δεν γνωρίζετε νέα άτομα

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Οι πλούσιοι άνθρωποι λατρεύουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Το 68% των πλούσιων ανθρώπων δήλωσαν ότι τους αρέσει να συναντούν κάποιο νέο πρόσωπο. Μόνο το 11% των φτωχών είπε το ίδιο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έφτασαν στη χρηματοπιστωτική σταθερότητα κατέβαλαν όσο το δυνατόν περισσότερη προσπάθεια για να δώσουν μια καλή εντύπωση για τον εαυτό τους και να τη διατηρήσουν. Δεν ξεχνούν να δώσουν ευχές σε νέους γνωστούς (και παλαιούς) για διακοπές και άλλες σημαντικές μέρες.

2. Πιστεύετε στη μοίρα

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Μπορείτε να βασιστείτε στην τύχη ή τη μοίρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ίσως όταν επιλέγετε ανάμεσα σε ένα κόκκινο και ένα μπλε φόρεμα. Αλλά όταν πρόκειται για πραγματικά σημαντικά θέματα, οι πλούσιοι πιστεύουν ότι καθορίζουν οι ίδιοι τον τρόπο ζωής τους. Το 90% των φτωχών κατηγορεί τη μοίρα για τις κακοτυχίες τους και άλλους παράγοντες που δεν μπορούν να ελέγξουν. Και για να βελτιώσουν την ευημερία τους, επενδύουν χρήματα σε ψυχικά και λαχειοφόρα εισιτήρια αντί για τη δική τους εκπαίδευση.

3. Μισείτε τη δουλειά σας

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

«Αγαπώ αυτό που κάνω!» Αυτό λέει το 85% των οικονομικά επιτυχημένων ανθρώπων. Οι φτωχοί άνθρωποι βλέπουν περισσότερα μειονεκτήματα στις δουλειές τους. Με μια τέτοια στάση, πιθανότατα θα συμφωνήσετε ότι είναι πολύ δύσκολο να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αν δεν σας αρέσει η δουλειά που κάνετε, θα πρέπει να την αλλάξετε, όχι να γκρινιάζετε.

4. Δεν δίνετε προσοχή στην υγεία σας

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Οι πλούσιοι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην υγεία τους. Αυτό περιλαμβάνει επισκέψεις στον γιατρό, έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αθλητισμό (το 76% των επιτυχημένων ατόμων κάνουν σωματικές ασκήσεις 4 φορές την εβδομάδα), μια ισορροπημένη διατροφή και η απουσία κακών συνηθειών. Μεταξύ αυτών που έχουν χαμηλό εισόδημα, μόνο το 13% βλέπει την σχέση μεταξύ καλής υγείας και επιτυχίας.

5. Δεν παίρνετε ρίσκα.

Μόνο το 6% των φτωχών ανθρώπων συμφώνησαν ότι ρισκάρουν για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Και περισσότερο από το 50% των πλουσίων που συμμετείχαν στο πείραμα συμφώνησαν ότι ρισκάρουν. Επιπλέον, πολλοί πλούσιοι παρατήρησαν ότι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους που ρίσκαραν, οδηγήθηκαν σε μεγάλες αποτυχίες, αλλά προσπάθησαν να προχωρήσουν αντί να μείνουν στάσιμοι.

6. Παρακολουθείτε ριάλιτι σόου

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Μεταξύ των ανθρώπων που δεν είναι πλούσιοι, το 78% αγαπούν να παρακολουθούν τις λεπτομέρειες της ιδιωτικής ζωής κάποιου άλλου. Μεταξύ των πλούσιων ανθρώπων, μόνο το 6% βλέπει τέτοιες εκπομπές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πλούσιοι δεν αγαπούν την τηλεόραση πάρα πολύ και πολλοί από αυτούς την παρακολουθούν για λιγότερο από 1 ώρα την ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για το Διαδίκτυο: οι επιτυχημένοι άνθρωποι ξοδεύουν λιγότερο από μία ώρα στο διαδίκτυο, εκτός αν έχει κάποια σχέση με την εργασία τους.

7. Δεν διαβάζετε αρκετά

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

«Αν δεν διαβάζεις, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι», είπε κάποτε ο Ντοστογιέφσκι. Το 88% των πλουσίων συμφωνεί με τον συγγραφέα. Διαβάζουν βιβλία για την αυτο-ανάπτυξη, τα επαγγελματικά υλικά και την ιστορική λογοτεχνία για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα. Μόνο το 2% των φτωχών αφιερώνει αυτόν τον χρόνο στην ανάγνωση.

8. Ξυπνάτε αργά

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Περισσότεροι από τους μισούς επιχειρηματίες με υψηλά εισοδήματα που είδε ο Τομ Κόρλεϊ ξυπνούσαν τουλάχιστον 3 ώρες πριν από την έναρξη της εργασίας τους, το οποίο είναι περίπου στις 5 π.μ. Ξοδεύουν χρόνο το πρωί προγραμματίζοντας τα πράγματα που πρέπει να κάνουν, δουλεύοντας τα προσωπικά τους έργα (αν εργάζονται για μεγάλες επιχειρήσεις) και κάνοντας αθλήματα.

Πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι χρειάζονται 10-15 λεπτά για να διαλογιστούν ή απλά να σκεφτούν κάτι σιωπηλά. Το να ξυπνάς νωρίς δεν σημαίνει ότι δεν κοιμάσαι αρκετά. Το 89% των πλούσιων ανθρώπων κοιμούνται από 7 έως 8 ώρες τη νύχτα και πάνε για ύπνο στο συνιστώμενο χρονικό διάστημα: μεταξύ 9 και 10 μ.μ.

9. Επικοινωνείτε με τοξικούς ανθρώπους

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Το 96% των ανθρώπων που δεν είναι οικονομικά άνετοι γνωρίζουν κάποιον που αγαπά τα κουτσομπολιά ή που παραπονούνται για τη ζωή τους. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν επικοινωνούν με εκείνους που είναι αρνητικοί, αλλά, αντίθετα, με αυτούς που τους εμπνέουν να κάνουν κάτι. Μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον αριθμό αυτών των ανθρώπων γύρω σας, επισκεπτόμενοι πολιτιστικές εκδηλώσεις, δουλεύοντας εθελοντικά ή όντας μέλος ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Και θα πρέπει να περάσετε πολύ χρόνο με τον εαυτό σας μέχρι να συναντήσετε ανθρώπους που αξίζουν τον χρόνο σας.

10. Ξοδεύετε πολλά

10 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε αν θέλετε να γίνετε πλουσιότεροι!

Οι περισσότεροι φτωχοί άνθρωποι δαπανούν πολύ περισσότερα από ό, τι κερδίζουν. Πιθανότατα γνωρίζετε ανθρώπους που αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα, τηλέφωνα και άλλα πράγματα με πίστωση, παρόλο που δεν μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά και δεν τα χρειάζονται πραγματικά. Οι πλούσιοι άνθρωποι συνήθως παραμένουν σε αυτό το σύστημα διανομής εισοδήματος:

20% – εξοικονόμηση χρημάτων
25% – πληρωμή ενοικίου
15% – φαγητό
10% – ψυχαγωγία
5% – υπηρεσίες αυτοκινήτου
Τα υπόλοιπα χρήματα ξοδεύονται σε μη μόνιμες δραστηριότητες όπως ρούχα, ιατρική και εκπαίδευση.

Μπόνους: Πώς να βρείτε το πάθος σας

Αφού ο Τομ Κόρλεϊ μελέτησε τις συνήθειες των πλούσιων ανθρώπων, κατέληξε στο συμπέρασμα: είναι επιτυχείς επειδή πρώτα έκαναν κάτι που τους άρεσε πραγματικά και στη συνέχεια μετατράπηκε σε πηγή εισοδήματος. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για την επαγγελματική σας κατεύθυνση, εδώ είναι ένα σχέδιο δράσης:

1. Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Επισημάνετε αυτά που απαιτούν κάποια ικανότητα από εσάς. Τώρα επισημάνετε 10 πράγματα που αγαπάτε να κάνετε περισσότερα από άλλα.

2. Αξιολογήστε τα σε κλίμακα από 1 έως 10. Το 10 σημαίνει μια δραστηριότητα που σας αρέσει και σας κάνει ευτυχισμένους.

3. Στη συνέχεια, αξιολογήστε τις 10 δραστηριότητες από πλευράς δυνητικού εισοδήματος. Για παράδειγμα, υπολογίστε πόσα κασκόλ μπορείτε να πλέξετε σε ένα μήνα και μετρήστε πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από την πώλησή τους.

4. Τέλος, προσθέστε τις βαθμολογίες για κάθε εργασία. Αυτά που έχουν τα υψηλότερα σημεία πρέπει να είναι οι στόχοι της ζωής σας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share