Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρωτιά για τους καλαματιανούς στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών: Ποιες πόλεις ακολουθούν;

Που βρίσκεται η Αθήνα;

16 Οκτωβρίου 2019 13:17
 Πρωτιά για τους καλαματιανούς στην αναζήτηση ερωτικών ταινιών: Ποιες πόλεις ακολουθούν;

Εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών πραγματοποίησε έρευνα για τις πόλεις της Ελλάδας που ψάχνουν περισσότερο στο διαδίκτυο και βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Νικήτρια στέφθηκε η Καλαμάτα, ενώ η ημέρα της εβδομάδας που το κοινό αναζητεί περισσότερο ταινίες πορνό είναι η Πέμπτη!

Δείτε επίσης: Σοκ στο Βόλο: Είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε πορνό!

Η Αθήνα βρίσκεται στην τρίτη θέση και η Θεσσαλονίκη στην τέταρτη, ενώ στη δέκατη θέση βρίσκεται η Ρόδος. Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

Η πιο δημοφιλής ημέρα της εβδομάδας για παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου είναι η Πέμπτη ενώ λιγότερο δημοφιλής είναι η Κυριακή.

Σχεδόν διπλάσιο είναι το ποσοστό των ανδρών (67%) που αναζητούν τέτοιες ταινίες από αυτό των γυναικών (33%).

Το 66% ανδρών και γυναικών προτιμά να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου το μεσημέρι μεταξύ 14:00 και 16:00, ενώ το ποσοστό που βλέπει ταινίες το βράδυ μεταξύ 20:00-24:00 ανέρχεται στο 40,73%.

Οι ηλικίες (άνδρες-γυναίκες) που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στη θέαση των συγκεκριμένων ταινιών είναι η κατηγορία 25-34 σε ποσοστό 33,5%, ακολουθεί η κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 27,5% ενώ στη τρίτη θέση είναι οι ηλικίες 35-44 σε ποσοστό 12,5%.

Η μέση διάρκεια θέασης είναι τα 21 λεπτά.

Ο πιο δημοφιλής μήνας θέασης είναι ο Αύγουστος.

Τα στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο της εταιρείας, από τις ενοικιάσεις ταινιών μέσω του τηλεοπτικού καναλιού της «Sirina» στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και από τα τηλεφωνήματα και τα mail που λαμβάνει από το κοινό.

Δείτε για πρώτη φορά τι γίνεται πραγματικά πίσω από τις κάμερες μιας αισθησιακής ταινίας!

Δείτε για πρώτη φορά τι γίνεται πραγματικά πίσω από τις κάμερες μια αισθησιακής ταινίας.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον αθέατο κόσμο της πιο “περίεργης” βιομηχανίας…

Επιχείρηση “έρωτας”: Φώτα, κάμερα, πάμε. Μία φράση, πολλά παρελκόμενα για τα οποία ποτέ κανείς δε σε ενημέρωσε. Όχι, δε μιλάμε για κανενός είδους παράλειψη μα για ένα καλά στημένο «παραμύθι» πάνω στο οποίο παραγωγοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχτισαν ολόκληρες καριέρες.

Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στα γνωστά. Ούτε για το ευχάριστο κλίμα στα backstage, ούτε για το «βοηθήματα» των ανδρών πρωταγωνιστών που σε κάνουν να κομπλάρεις κάθε φορά που τους βλέπεις εν δράσει. Σήμερα θα μάθεις και τα άλλα.


Εκείνα που κανείς σκηνοθέτης δε θέλει να γνωρίζεις για να μη σταματήσεις ποτέ να βλέπεις τις ταινίες ως… υπερπαραγωγές που θα ευχόσουν να ζήσεις κι εσύ στο δικό σου κρεβάτι. Και στο πάτωμα και στο γραφείο. Δεν κολλάμε σ’ αυτά, όρεξη να υπάρχει.

Κάπως έτσι, ήρθε η ώρα να μάθεις πώς πραγματικά γυρίζεται μια ερωτική ταινία. Δώσε έμφαση στη λέξη «πραγματική» γιατί εδώ θα έρθεις αντιμέτωπος με το original.


Πάρε μια μικρή γεύση:

Φρίκη: Σκότωσε τον άνδρα της επειδή τον έπιασε να βλέπει πορnό!

Η 69χρονη Πατρίσια Χιλ είχε ζητήσει πολλές φορές από το σύζυγό της, τον 65χρονο Φρανκ, να ακυρώσει την συνδρομή του στο πορνογραφικό κανάλι, το οποίο περιείχε μερικά από τα πιο αγαπημένα προγράμματα του.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα μετά τη σύλληψή της, ο ηλικιωμένος περνούσε ώρες ολόκληρες απομονωμένος σε μια αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου είχε τοποθετήσει μια τηλεόραση για να βλέπει ανενόχλητος τα ακατάλληλα προγράμματα.

«Του είχε ζητησει πολλές φορές να σταματήσει να βλέπει το κανάλι. Εκείνος υποσχόταν ότι θα το έκανε, αλλά τον έπιανε ξανά και ξανά να παρακολουθεί πορνό», εξήγησε σε τοπική εφημερίδα ο δικηγόρος της γυναίκας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα έφτασε στο σημείο να ακυρώσει η ίδια την συνδρομή στο πορνογραφικό κανάλι.

Όταν όμως είδε τον λογαριασμό της καλωδιακής και διαπίστωσε ότι ο άνδρας της το είχε ενεργοποιήσει ξανά, αυτή ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Πήγε αμέσως στην αποθήκη και τον έπιασε να βλέπει ξανά τα αγαπημένα του προγράμματα. Του είπε να κλείσει την τηλεόραση. Η απάντηση που της έδωσε σίγουρα δεν της άρεσε, αφού πήγε αμέσως στο σπίτι, πήρε το όπλο που φυλούσαν εκεί για αυτοπροστασία, επέστρεψε στην αποθήκη και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι.

«Έχασε το μυαλό της, βγήκε εκτός εαυτού. Δεν προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια, ομολόγησε αμέσως τι είχε κάνει», ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας που αντιμετωπίζει πλέον ποινή πολυετούς κάθειρξης για δολοφονία.

Όπως επισήμανε, η πορνογραφία στο μυαλό της συντηρητικής γυναίκας «ισοδυναμούσε με προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και απέναντι στον Θεό».

Αδιανόητο στις ΗΠΑ: Άντρας μήνυσε τους γονείς του επειδή πέταξαν τη συλλογή του από ποrνό!

Στα δικαστήρια επιχείρησε να στείλει τους γονείς του ένας 40χρονος στις ΗΠΑ επειδή πέταξαν στα σκουπίδια τη συλλογή του από πορνό!

Ο 40χρονος είχ μετακομίσει στο σπίτι που ζούσαν οι γονείς του στην Ιντιάνα το 2016 μετά το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του.

Όπως αναφέρει στη μήνυσή του όταν δέκα μήνες μετά τη μετακόμηση παραδόθηκαν τα πράγματά του διαπίστωσε ότι έλειπαν 12 κούτες με βίντεο πορνό και περιοδικά.

Ο 40χρονος υπολογίζει την αξία της συλλογής του στα 29.000 δολάρια και γι' αυτό ζητά αποζημίωση ύψους 87.000 δολαρίων από τους γονείς του.Στη μήνυση περιλαμβάνεται και ένα e-mail που έστειλε ο πατέρας του 40χρονου στον γιο του στο οποίο έγραφε «σου έκανα μεγάλη χάρη που πέταξα όλα αυτά τα πράγματα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share