Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τις χώρισε η ζωή και τις ένωσε η μοίρα! Έψαχνε παντού την υιοθετημένη της αδερφή και τη βρήκε στη διπλανή πόρτα!

Η απίστευτη ιστορία δύο γυναικών!

14 Οκτωβρίου 2019 15:51
Τις χώρισε η ζωή και τις ένωσε η μοίρα! Έψαχνε παντού την υιοθετημένη της αδερφή και τη βρήκε στη διπλανή πόρτα!

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία γυναίκα που είχε υιοθετηθεί όταν ήταν μικρή. Όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να ψάχνει τη βιολογική της οικογένεια, αλλά για πολλά χρόνια η έρευνά της κατέληγε σε «τοίχο». Ανατριχίλα: Νεκρή 6χρονη μόλις 5 ημέρες μετά την γέννηση της αδερφής της!

Η Χίλαρι Χάρις γνώριζε πως είχε μία ετεροθαλή αδερφή, γνώριζε το όνομά της από τον φάκελο υιοθεσίας, αλλά δεν μπορούσε να τη βρει πουθενά.

Είχε «φάει» τον κόσμο να την αναζητά. Τις νύχτες έψαχνε στο Facebook βάζοντας το όνομα της αδερφής της, Ντάουν Τζόνσον, στην αναζήτηση. Τσέκαρε με προσοχή τις φωτογραφίες όλων των προσώπων στα αποτελέσματα αναζήτησης και ευελπιστούσε κάποιο να της μοιάζει έστω και λίγο, με την ελπίδα να είναι η αδερφή της.

Κάπως έτσι πέρασε αρκετός καιρός, έως ότου μία μέρα ξαφνικά ένα νεαρό ζευγάρι μετακόμισε δίπλα στο σπίτι της. Το όνομα της γυναίκας ήταν Νταουν και καταγόταν από το Greenwood (το ίδιο μέρος όπου είχε ζήσει στο παρελθόν η Χάρις).

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία γυναίκα που είχε υιοθετηθεί όταν ήταν μικρή. Όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να ψάχνει τη βιολογική

Θέλοντας να σιγουρευτεί άρχισε να την παρακολουθεί με τη βοήθεια του άνδρα της. «Την κοιτούσα και σκεφτόμουν “λες να είναι αυτή;” Ποτέ δε βρήκα το κουράγιο να τη ρωτήσω. Δεν ήθελα να γίνω ενοχλητική».

Δύο μήνες μετά τη μετακόμιση που έσκασε ως «μάνα έξ΄ουρανού» τα ζευγάρια άρχισαν να λένε ένα απλό και τυπικό «γεια».

Η λύση στο μυστήριο δόθηκε όταν μία μέρα η Χίλαρι Τζόνσον είδε το επίθετο Τζόνσονσε ένα πακέτο που είχαν αγοράσει οι γείτονές της.

«Έμεινα άφωνη. Αυτή είναι! Αυτή πρέπει να είναι!» είπε με ενθουσιασμό στον σύζυγό της ο οποίος ήταν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια της μάταιης αναζήτησης.

Κάπως έτσι πήρε δύναμη να τη προσεγγίσει. Μιλώντας της συνειδητοποίησε πως είχαν πολλές ομοιότητες στα μαλλιά, στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματος τους.

Εκείνη τη στιγμή δεν της είπε τίποτα, επέστρεψε σπίτι, συμβουλεύτηκε κάποια αρχεία της και της τηλεφώνησε κάνοντάς τις κάποιες καίριες ερωτήσεις για το όνομα του πατέρα της και το σχολείο στο οποίο είχε πάει. Όταν της είπε αυτά που ήθελε να ακούσει η Χάρις άρχισε να ουρλιάζει από χαρά.

Οι δυο τους ήταν αδερφές από τον ίδιο πατέρα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2010. Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας πέρασαν τη νύχτα κλαίγοντας και μιλώντας.

«Δεν είχα ιδέα ότι είχα μία μεγαλύτερη αδερφή» δήλωσε ηΤζόνσον.

Oι δυο τους είναι αχώριστες από εκείνη τη μέρα, μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, ενώ η 5χρονη κόρη της Χάρις είναι αχώριστη με τη θεία της.

Οι δυο γυναίκες μέχρι να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ κράτησαν την ιστορία για τον εαυτό τους. Στο τέλος αποφάσισαν να τη μοιραστούν για να δώσουν ελπίδα σε όλους εκείνους που βιώνουν μία παρόμοια κατάσταση.

«Είναι μία πολύ όμορφη ιστορία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που θέλουν να μάθουν το γενεαλογικό τους δέντρο και παλεύουν με ζητήματα υιοθεσίας. Θέλω να τους πως να μην τα παρατάνε. Συνεχίστε να ψάχνετε παντού. Ακόμα και στη διπλανή πόρτα. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να ανακαλύψετε».

Τραγική ειρωνεία: Νέος οδηγός σκοτώνει την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του, μια μέρα αφού της ανακοινώθηκε ότι έχει 18 μήνες ζωής!

Ένας άνδρας, που μάθαινε οδήγηση, σκότωσε την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του σε ένα τρομερό τροχαίο, την ημέρα που της ανακοινώθηκε ότι έχει 18 μήνες ζωής.

Ο Άντονι Γρίμοντ, που δεν είχε ακόμη δίπλωμα, θα εκτήσει ποινή φυλάκισης για 3 χρόνια και 4 μήνες μετά από το τροχαίο που σκότωσε την συνεπιβάτη του, Λεάννα Κάλβερ. Ο Γκρίμοντ, 27χρονών, παραδέχτηκε ότι προκάλεσε θάνατο από αμέλεια, στο δικαστήριο Maidstone Crown της Αγγλίας.

Η Λεάννα, 20 χρονών, διαγνώστηκε με σταφανιαία νόσο με προσδόκημο ζωής περίπου 18 μήνες, μια μέρα πριν την τραγωδία.

Πέθανε όταν ο Γκρίμοντ, που ήταν αρραβωνιασμένος με την αδερφή της Κλόι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο Γρίμοντ ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να αποφύγει ένα ζώο αργά το βράδυ και στον πανικό του πάτησε το γκάζι αντί για τα φρένα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και έπεσε πάνω σε ένα τηλεγραφικό πόλο.

Ο Γρίμοντ είπε στην αστυνομία μετά το ατύχημα: "Ήταν η αδερφή της αρραβωνιαστικιάς μου στο αμάξι. Ξέρετε ότι της είχαν δώσει μόλις 18 μήνες ζωής χθες; Της στέρησα την ζωή"!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share