Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κέρδισε το βραβείο για το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι!

Απίστευτο!

13 Οκτωβρίου 2019 13:07
Κέρδισε το βραβείο για το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι!

Όσοι έχουν υπάρξει φοιτητές γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς το σπίτι σου καθαρό.

Φαίνεται όμως πως μια φοιτήτρια από το από το Filton του Bristol το «τερμάτισε» καθώς το σπίτι της κέρδισε στον διαγωνισμό για το πιο βρώμικο φοιτητικό σπίτι.

Ο πατέρας της 19χρονης Brittani Cooper την παρότρυνε να μπει σε διαγωνισμό του web-blinds.com για το πιο ακατάστατο φοιτητικό σπίτι στην Βρετανία, όταν είδε σε τι κατάσταση ήταν το σπίτι της κόρης του.

Έστειλε αμέσως φωτογραφίες τους σπιτιού της και κέρδισε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 982 συμμετοχές.


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Σοκαριστικό: Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και δείτε τι βρήκε μέσα!

Έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα στον Καναδά την ώρα που καθόταν στον μεταχειρισμένο καναπέ της που αγόρασε μόνο 25 δολάρια. Ανακάλυψε ένα εξαιρετικά σπάνιο ρολόι, η αξία του οποίου φτάνει τα 250.000 δολάρια!

Δείτε επίσης: Μύκονος: Σπείρα έκλεβε τα πανάκριβα ρολόγια από πάμπλουτους τουρίστες!

Ο Πολ Αλτιέρι, ιδιοκτήτης της εταιρείας αγοράς και μεταπώλησης μεταχειρισμένων ρολογιών πολυτελείας, Bob’s Watches αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία.

Η γυναίκα, μια μέρα, εκεί που καθόταν στον καναπέ της, της έπεσε το τηλέφωνο ανάμεσα τα μαξιλάρια, και στην προσπάθειά της να το πιάσει, αντί για το τηλέφωνο, έβγαλε ένα ρολόι. Αφού το παρατήρησε, διαπίστωσε ότι ήταν ένα πανάκριβο. Τότε ρώτησε τον 92χρονο πατέρα της αν ήταν δικό του, και εκείνος της απάντησε: «Φυσικά και δεν είναι δικό μου. Το ξέρεις πως δεν μπορώ να το αγοράσω ». Αλλά και οι δυο τους ήξεραν ελάχιστα για το πόσο ακριβό ήταν το συγκεκριμένο ρολόι.

Δεν ήξερε πόσο ακριβό και σπάνιο ήταν το ρολόι που βρήκε στον καναπέ της!


Συγκεκριμένα, το ρολόι είναι το εξαιρετικά σπάνιο μοντέλ, το οποίο όπως εξήγησε ο Πολ Αλτιέρι είναι βασιλιάς στον κόσμο των vintage ρολογιών. Κατά την εύρεση του ρολογιού, η γυναίκα (που δεν είχε τρόπο να εντοπίσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη), κατάλαβε ότι ήταν μεγάλης αξίας - αν και δεν γνώριζε πόσο πολύτιμο είναι - και ήλθε σε επαφή με την Bob’s Watches για να το πουλήσει.

Δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χαθεί το ρολόι μέσω ταχυδρομείου, ούτε είχε τα χρήματα να πληρώσει για να ταξιδέψει η ίδια στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η εταιρεία, έτσι ο Πολ Αλτιέρι έστειλε έναν εμπειρογνώμονα για vintage ρολόγια στον Καναδά. Ο εμπειρογνώμονας επιβεβαίωσε ότι το ρολόι είναι γνήσιο και εκτίμησε ότι η αξία του φθάνει τα 250.000 δολάρια.

Πώς θα ξοδέψει τα χρήματα από την πώλησή του
Η γυναίκα πούλησε το ρολόι και όταν ρωτήθηκε που θα ξοδέψει τα χρήματα, δήλωσε ότι σχεδιάζει να «αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει πλαστική στήθους».

Λιγότερα από 3.000 μοντέλα 6241 παράχθηκαν σε μια τριετία μεταξύ 1966 και 1969 και λιγότερα ήταν τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν φέροντας την ονομασία από τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, ο οποίος έτρεχε επίσης σε αγώνες αυτοκινήτου. Ένα ίδιο που ανήκε στον Πολ Νιούμαν, πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ, 17,8 εκατομμύρια δολάρια το 2017 σε δημοπρασία.

Αυτή η γυναίκα μετά τον χωρισμό της παραμέλησε τον εαυτό της - Ένα χρόνο μετά ο κομμωτής της την μεταμόρφωσε!

Αυτή η γυναίκα μετά τον χωρισμό της παραμέλησε τον εαυτό της - Ένα χρόνο μετά ο κομμωτής της την μεταμόρφωσε!

Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα εξωτερικά κατά καιρούς, σωστά; Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα και αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας που μπορούν να εμποδίσουν κάτι τέτοιο – κάποια πράγματα μπορούν πραγματικά να μας κάνουν να νιώθουμε μη ελκυστικοί.

Είτε συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον που νομίζετε ότι είναι καλύτερος είτε ξεχα ψχνίζετε κάθε φυσικό χαρακτηριστικό του εαυτού σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορούμε να βιώνουμε από καιρό σε καιρό χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, ένας από τους συνηθέστερους λόγους που μια γυναίκα μπορεί να αισθάνεται άσχημα για τον εαυτό της είναι όταν βρεθεί στο χείλος διαζυγίου από το σύζυγό τους.

Το διαζύγιο, αν και σχετικά συνηθισμένο αυτές τις μέρες, μπορεί να είναι μια από τις πιο σκληρές αλλαγές της ζωής. Όχι μόνο ό, τι γνωρίζατε κάποτε αλλάζει, αλλά μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τι πήγε στραβά και αν ήταν κάτι που κάνατε – και, επομένως, βλάπτετε την αυτοεκτίμηση σας.
Στα 48 της χρόνια, η , από το Amarillo του Τέξας, ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Περιττό να πούμε ότι δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της. “Τελικά αφέθηκα για κάμποσο καιρό”, είπε, αναφερόμενη στη φυσική της εμφάνιση.

Έχοντας βαρεθεί τα γκρίζα μαλλιά της και χωρίς να ξέρει τίποτα για μακιγιάζ, η Χέθερ ήξερε ότι χρειαζόταν κάποιου είδους αναζωογονητική αλλαγή στη ζωή της. Αποφάσισε να πάει επίσκεψ=και ως Makeover Guy, στη Μινεάπολη.

Διάσημος για τις δραστικές
μεταμορφώσεις του, ο Christopher είναι εξειδικευμένος να αλλάζει ανθρώπους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα ή δεν έχουν ιδέα πώς να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται ευπαρουσίαστοι και να τους κάνει να φαίνονται και να νιώθουν σαν εντελώς νέο άτομο.

Όταν ο Christopher ρώτησε την Χέθερ αν υπήρχε κάτι που δεν ήθελε να δει στο νέο της makeover, απλώς του είπε ότι δεν ήθελε να φαίνεται “άσχημη”. Λοιπόν, σίγουρα δεν έπρεπε να ανησυχεί γι ‘αυτό!
Ο Christopher έκοψε τα γκρίζα μαλλιά της Χέθερ μέχρι το πηγούνι της και στη συνέχεια τα έβαψε ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα, το οποίο φάνηκε να αφαιρεί πολλά χρόνια από την εμφάνισή της. Επίσης, της έκανε μακιγιάζ , από το μέικαπ μέχρι το ρουζ και το eyeliner, και εφαρμόζοντας μια ζεστή παλέτα χρωμάτων σκιές.

“Ήθελα πραγματικά ο Χρίστοφερ να κάνει ό, τι ήταν καλύτερο, και νομίζω ότι τα κατάφερε”, είπε η Χέσερ. “Αισθάνομαι σέξι!”

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Αν αυτό το makeover δεν δώσει στην Χέθερ ην αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βγει ξανά εκεί έξω, δεν ξέρουμε τι θα κάνει!

Για να δείτε το εντυπωσιακό makeover της Χέθερ απότον Χριστόφερ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share