Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιατί όλα τα στυλό BIC έχουν μια μικροσκοπική τρύπα στο περίβλημά τους;

Ούτε που πάει το μυαλό σας!

13 Οκτωβρίου 2019 12:44
Γιατί όλα τα στυλό BIC έχουν μια μικροσκοπική τρύπα στο περίβλημά τους;

Όλοι μας έχουμε πιάσει στα χέρια μας ένα στυλό BIC. Και θα έχουμε παρατηρήσει ότι έχουν μια μικροσκοπική τρύπα στο κέντρο του. Και ίσως να έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει εκεί μια τόσο μικροσκοπική τρύπα.

Δείτε επίσης: Γιατί τα καπάκια των στυλό έχουν τρύπα; Ο απίστευτος λόγος!

Ο λόγος είναι απλός. Και χρήσιμος. Η τρύπα υπάρχει εκεί για να διευκολύνει την ροή του μελανιού. Όσο το μελάνι ρέει εκτός του στυλό, κάτι πρέπει να «γεμίσει» τον κενό χώρο που αφήνει πίσω του. Αν το στυλό ήταν αεροστεγές θα υπήρχε πρόβλημα. Αν ο αέρας δεν έρεε μέσα στο στυλό, αργά η γρήγορα, το μελάνι δεν θα έβγαινε έξω και το στυλό δεν θα έγραφε και θα ήταν άχρηστο.

Η συγκεκριμένη τρύπα ονομάζεται και «σύστημα εξαερισμού» με την BIC να αναφέρει πως «η τρύπα στα πλάγια δημιουργεί τα ίδια επίπεδα πίεσης αέρα μέσα και έξω από το στυλό, επιτρέποντας το μελάνι να ρέει στο σημείο της κορυφής». Τα νεότερα σχέδια των στυλό έχουν λιγότερο ορατά «συστήματα εξαερισμού», αλλά η μικροσκοπική τρύπα στο κέντρο του περιβλήματος των BIC έχει γίνει μέρος του παραδοσιακού στυλό της BIC, όπως το ξέρουμε για πολλά χρόνια.

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται κάποιος κάθισε και το δοκίμασε: Πόσες φατσούλες μπορείς να ζωγραφίσεις με ένα στυλό;

Ένας τύπος θέλησε να μάθει πόσο αντέχει ένα στυλό και συγκεκριμένα το μελάνι του. Αποφάσισε, λοιπόν, να το ξοδέψει σχεδιάζοντας χαμογελαστές φατσούλες.

Τελικά διαπίστωσε ότι ένα στυλό μπορεί να σχεδιάσει συνολικά 29.249 χαμογελαστά πρόσωπα γεμίζοντας αρκετά χαρτιά.

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένα απλό φόρεμα! Όταν η κάμερα έκανε ζουμ στο μπούστο της, μείναμε άφωνοι!

Αυτά τα φορέματα είναι σίγουρο πως θα σας αφήσουν άφωνους. Η σχεδιάστρια Σίλβι Φάκον από την Γαλλία ράβει φορέματα με τόσο καλά υλικά και προσοχή στην λεπτομέρεια, που θα έκλεβαν την παράσταση σε κάθε πασαρέλα.

Η Φάκον έχει φτιάξει ακόμα και ένα από τα φορέματά της με παλιά βιβλία και αυτό αποδεικνύει τις εκπληκτικές της ικανότητες. Διαχρονικά βιβλία που πρέπει να διαβάσεις τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φορέματά της!

Φόρεμα φτιαγμένο από βιβλία!

Απίστευτο: Τον μαχαίρωσε γιατί του έλεγε το τέλος των βιβλίων που διάβαζε!

Ένας ερευνητής σε ρωσικό κέντρο της Ανταρκτικής μαχαίρωσε συνάδελφό του, επειδή επέμενε να του λέει το τέλος από τα βιβλία που διάβαζε, αναφέρουν διεθνή Μέσα.

Ο 55χρονος Σεργκέι Σαβίτσκι και ο 52χρονος Όλεγκ Μπελογκούζοφ ήταν φανατικοί αναγνώστες, μία συνήθεια που τους βοηθούσε να περνούν τον χρόνο τους στην έρημη ήπειρο.

Με τους δυο τους να έχουν περάσει περισσότερους από έξι μήνες με αποκλειστική συντροφιά ο ένας τον άλλο, η ψυχολογική πίεση που υφίσταντο αυξήθηκε για τον Σαβίτσκι ο οποίος δεν άντεξε στα συνεχή spoiler που του έκανε ο συνάδελφός του για τα βιβλία που διάβαζε.

Ο Μπελογκούζοφ δέχτηκε χτυπήματα με κουζινομάχαιρο από τον Σαβίτσκι και όπως αναφέρει το Interfax, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χιλής.

Από την μεριά του, ο Σαβίτσκι παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και πλέον βρίσκεται υπό κατοίκον περιορισμό στην Μόσχα, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Είναι η πρώτη κατηγορία που αποδίδεται για απόπειρα φόνου στην Ανταρκτική.

Μοιάζει με ένα μπολ με δημητριακά... κοιτάξτε όμως λίγο πιο προσεκτικά και δείτε τι έκανε! (Video)

Θα εκπλαγείτε με το βίντεο που θα δείτε αφού η εικόνα θα σας μοιάζει με ένα μπολ γεμάτο δημητριακά! Αν κοιτάξετε όμως λίγο πιο προσεκτικά και θα δείτε τι θα κάνει θα πάθετε σοκ!

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα μπολ γεμάτο με δημητριακά. Υπάρχει ακόμα και ένα κουτί με γάλα που φαίνεται να χύνεται από ψηλά. Αλλά περιμένετε μισό λεπτό…. κοιτάξτε λίγο καλύτερα. Το γάλα αιωρείται στον αέρα. Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπετε δεν είναι ένα μπολ με δημητριακά. Πίτσα vs δημητριακά: Δεν θα πιστεύετε πιο είναι πιο υγιεινό!

Αυτό που βλέπετε είναι ένα κέικ. Μια τούρτα! Θα μου πείτε εσείς τώρα πως γίνεται αυτό το πράγμα να είναι τούρτα;

Και όμως αυτή η γυναίκα κατάφερε να δημιουργήσει αυτήν την τούρτα ξεγελώντας του πάντες.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι «MyCupcakeAddiction» θα μάθουμε πως μπορούμε και εμείς να δημιουργήσουμε μια τέτοια τούρτα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share