Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μήπως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σας το αποδείξουν!

Τρέμετε στην ιδέα ότι έχετε "συγκάτοικους";

10 Οκτωβρίου 2019 15:22
Μήπως το σπίτι σας είναι στοιχειωμένο; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σας το αποδείξουν!

Φοβάστε ότι έχετε περίεργους συγκάτοικους και πιο συγκεκριμένα φαντάσματα; Μήπως δεν είστε μόνοι στο σπίτι σας; Βρήκαμε ποια είναι τα σημάδια που θα σας αποδείξουν ότι δεν είστε μόνοι!

Ακόμη κι αν δεν είστε μεγάλοι οπαδοί αυτών των θεωριών όλοι έχουμε αναρωτηθεί μήπως τελικά υπάρχουν πράγματα που δεν ζουν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας μας. Viral: Ζευγάρι υποστηρίζει ότι κατέγραψε φάντασμα με κατοικίδιο! (Video)

Αν είστε πραγματικά περίεργοι, το medium Maureen Hancock λέει πως υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορούν να σας δείξουν αν οι παρουσία πνευμάτων είναι πραγματική ή αποκύημα της φαντασίας σας. Η Μάουριν Χάνκονκ πέρασε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής της βοηθώντας τους ανθρώπους να συνδεθούν με τους νεκρούς, ως δασκάλα, λέκτωρ και συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου «The Medium Next Door: Adventures of a Real-Life Ghost Whisperer».

Εντοπίσατε συγκεκριμένους αριθμούς το άθροισμα των οποίων σηματοδοτεί το άπειρο.

Σύμφωνα με την Χάνκονκ, αυτή είναι η περίπτωση που ένα αγαπημένο αποθανόν πρόσωπο συνδέετε με το παρόν. «Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας δείξει πως βρίσκεται κοντά σας με διαφορετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας πράγματα όπως το ρολόι υποδεικνύοντας την ώρα 11:11» αναφέρει η Hancock και συνεχίζει γράφοντας «αυτό συμβολίζει το άπειρο. Αυτό που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτό που προσπαθεί να σας πει (το πνεύμα) είναι πως είμαι ακριβώς εδώ».

Μυρίζετε κάτι το οποίο αντιλαμβάνεστε πως δεν προέρχεται από το παρόν.

Μπορεί να είναι ο καπνός ενός τσιγάρου ακόμη κι αν δεν έχετε καπνίσει ποτέ στη ζωή σας. Μπορεί να είναι η μυρωδιά ενός φαγητού που η γιαγιά σας συνήθιζε να μαγειρεύει.

«Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μυρωδιά, αλλά όποια κι αν είναι θα σας επαναφέρει μνήμες από αγαπημένα σας πρόσωπα», αναφέρει η Χάνκοκ. Σε συνέχεια αυτού εξηγεί πως «Μια συνήθης μυρωδιά για τους ανθρώπους είναι το άρωμα του Old Spice όπου θα φέρει στο μυαλό την ανάμνηση της πατρικής φιγούρας [...] Και αυτό πάλι συμβαίνει συχνά στην περίπτωση που το αποθανόν πρόσωπο προσπαθεί μέσω της μυρωδιάς να σας κάνει να νιώσετε οικία με την παρουσία του».

Μυρίζετε κάτι το οποίο αντιλαμβάνεστε πως δεν προέρχεται από το παρόν;

Υδραυλικά και Ηλεκτρολογικά προβλήματα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε την αιτία.

«Το πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου δεν θα έκανε ποτέ πράγματα μέσα στο σπίτι για να σας τρομάξει, θα φρόντιζε να κάνει γνωστή την παρουσία του με ένα ήπιο τρόπο […] ένα κακό όμως πνεύμα θα μπορούσε να κάνει πράγματα για να σας τρομάξει. Μερικές φορές τα πνεύματα ανοιγοκλείνουν τις βάνες του νερού ή κλείνουν με κρότο μια πόρτα». Αυτά είναι πνεύματα τα οποία έχουν επαφή με το σπίτι στο οποίο μένετε αλλά δεν σας ανήκει. «Υπάρχουν κάποια σπίτια, συγκεκριμένα παλιά σπίτια, που πολλές φορές φέρουν την ενέργεια των αρχικών ιδιοκτητών, ίσως και αυτού που έχτισε το σπίτι […] Μπορεί για λίγο να παραμείνουν και να κάνουν γνωστή την παρουσία τους. Ίσως να συναντάτε τη σκιά ενός ηλικιωμένου άντρα ή να αντικρίζετε την φυσιογνωμία του στα τζάμια των παραθύρων», αναφέρεται στο βιβλίο της Hancock.

Η Μάουριν Χάνκονκ υποστηρίζει πως έχει παρατηρηθεί αύξηση των φαινομένων όταν οι νέοι ιδιοκτήτες εκτελούν εργασίες επί του σπιτιού.

"...Ίσως να συναντάτε τη σκιά ενός ηλικιωμένου άντρα ή να αντικρίζετε την φυσιογνωμία του στα τζάμια των παραθύρων».

Αναφερόμενη σε μια περίπτωση η Μάουριν Χάνκονκ γράφει στο βιβλίο της «Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μαζί μου απ’ όλο τον κόσμο και μου λένε πως “έπειτα από μια ανακαίνιση οι πόρτες ξεκίνησαν να κλείνουν βιαίως και ο σύζυγός ξεκίνησε να υπνοβατεί τα βράδια”».

Τα πνεύματα αρέσκονται επίσης να παίζουν με τα φώτα, αναφέρει η Μάουριν Χάνκονκ (εξ ου και το μυστήριο με τη αλλαγή της τάσης του ρεύματος και των φώτων στις ταινίες).

«Πολλές φορές θα επιλέξει το ίδιο φως […] ακόμη κι αν αλλάξετε τη λάμπα ή καλέσετε κάποιον ηλεκτρολόγο για να ελέγξει τις καλωδιώσεις, αυτό θα εξακολουθεί να τρεμοπαίζει. Οι άνθρωποι είναι ικανοί να εξετάσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο απλώς και μόνο για επιβεβαιώσουν πως δεν πρόκειται για σύμπτωση» αναφέρει η Hancock.

«... ακόμη κι αν αλλάξετε τη λάμπα ή καλέσετε κάποιον ηλεκτρολόγο για να ελέγξει τις καλωδιώσεις, αυτό θα εξακολουθεί να τρεμοπαίζει».
Ξυπνάτε ως δια μαγείας.

Αν ξυπνάτε στις 3 π.μ. κάθε ξημέρωμα μπορεί να χρειαστεί να κόψετε τον απογευματινό καφέ ή απλώς τα πνεύματα στο σπίτι σας αρέσκονται στο να σας ξυπνούν καταμεσής της νύχτας.

«Η σύγκληση των δύο κόσμων πραγματοποιείτε μεταξύ 3 και 5 π.μ. αλλά τις περισσότερες φορές ξυπνούμε μεταξύ 03:15 και 03:30 […] επειδή η γραμμή που χωρίζει τους δύο κόσμους αυτή την ώρα είναι λεπτότερη και τα πνεύματα μπορούν να μας ξυπνούν, να προκαλέσουν την υπνοβασία σας ή ακόμη και να έρθουν στα όνειρά μας», σημειώνεται στο βιβλίο The Medium Next Door: Adventures of a Real-Life Ghost Whisperer.

Το σπίτι σας έχει ανεξήγητες αλλαγές θερμοκρασίας.

Και δεν αναφερόμαστε σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

«Αν ξαφνικά νιώθετε ρίγη στο λαιμό σας και η θερμοκρασία φαίνεται να αλλάζει τότε η παρουσία ενός πνεύματος μπορεί και να υφίστατο […] κυριολεκτικά θα ανατριχιάσετε ολόκληροι και θα αισθανθείτε σαν κάποιος να είναι από πίσω σας. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και σε ένα δωμάτιο μέσα το οποίο θα νιώθετε βαρύ και νεφελώδες χωρίς να μπορείτε να εξηγήσετε την αιτία», αναφέρει στο βιβλίο της η Μάουριν Χάνκονκ.

Αν υποψιάζεστε πως με την άκρη του ματιού σας συλλάβατε μια σκιά ή μια κίνηση τότε αυτό είναι επίσης ένα κοινό σημάδι της ύπαρξης πνεύματος, σημειώνει η Μάουριν Χάνκονκ.

«Αν ξαφνικά νιώθετε ρίγη στο λαιμό σας και η θερμοκρασία φαίνεται να αλλάζει τότε η παρουσία ενός πνεύματος μπορεί και να υφίστατο»

Σας ακούγονται όλα αυτά γνώριμα; Ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

Έχετε λοιπόν ένα στοιχειωμένο σπίτι και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε άλλο τη λίστα αναγνώρισης υπάρξεως πνευμάτων. Υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία η Μάουριν Χάνκονκ προτείνει να κάνετε για να απαλλάξετε το σπίτι (και εσάς) από την παρουσία των πνευμάτων που δεν επιθυμείτε να έχετε μέσα στο σπίτι σας. Βέβαια, ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν παρήγορη την ύπαρξη του πνεύματος ενός αγαπημένου τους προσώπου στο σπίτι. Αν, όμως, πρόκειται για ένα κακό πνεύμα από το οποίο θέλετε να απαλλαγείτε τότε ορίστε οι προτάσεις του medium:

1. Πείτε στο πνεύμα να φύγει. Θα πρέπει να γίνει με τρόπο επιβλητικό που να υποδεικνύει στα πνεύματα ποιος είναι ο κυρίαρχος του σπιτιού. Επικοινωνήστε με το φάντασμα.

«Πείτε του “Ε, εμείς είμαστε σε αυτό το σπίτι, τιμούμε το έργο που έχεις ήδη κάνει και θα προβούμε σε ορισμένες αλλαγές με τρόπο ευσεβή” και τότε θα νιώσετε την συγκατάθεση του πνεύματος […] Οι άνθρωποι μπορεί να γελούν στο άκουσμα αυτής της πρότασης αλλά υπάρχουν τόσες πολλές εμπειρίες ανθρώπων που απλώς λένε “θέλω να κοιμηθώ, πρέπει να φύγεις και εκεί όλα σταματούν”», σημειώνει η Hancock.

Οπότε, καθήστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα με μια κούπα καφέ ανά χείρας και σε μια συζήτηση με το φάντασμά σας ζητήστε του να πάρει δρόμο από το σπίτι σας.

2. Αν είστε θρησκευόμενοι ζητήστε από έναν πνευματικό να εξορκίσει το σπίτι από τα πνεύματα. Ένας ιερέας ή ένας ειδικό στα θέματα αυτά μπορεί να σας βοηθήσει για την επίλυση του ζητήματος με αυτή την προσέγγιση.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη στην Ελλάδα (video)

«Λέω πάντα στους ανθρώπους να κρεμούν σταυρούς και να ραντίζουν το σπίτι με αγιασμό» απλώς και μόνο γιατί είναι Καθολική αναφέρει η Hancock ενώ συνεχίζοντας λέει «δεν είναι πως θα πάρει όλα τα πνεύματα, αλλά αισθάνομαι πως όταν εισέρχεσαι στο φως απαλλάσσεσαι από το σκότος. Οι πνευματικοί μπορούν επίσης να κάνουν κι άλλα πράγματα όπως το να τοποθετήσουν αλάτι σε συγκεκριμένες ζώνες του σπιτιού και να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους ή άλλου είδους τελετές».

Αν δεν είστε της ιδέας της τοποθέτησης σταυρών στο σπίτι τότε προτείνεται να ανοίξετε διάπλατα τις κουρτίνες. Διότι, ας το παραδεχτούμε, όλα είναι πιο τρομακτικά στο σκοτάδι.

«Λέω πάντα στους ανθρώπους να κρεμούν σταυρούς και να ραντίζουν το σπίτι με αγιασμό»

3. Επίτοιχοι και μη κυματισμοί με φύλλα φασκόμηλου σε όλο το σπίτι όπως κάνουν οι ιέρειες. Αυτή η πρόταση μπορεί να μοιάζει με κλασσική πρόταση μαντζουνιών, σύμφωνα όμως με την Hancock είναι αποτελεσματική.

«Πάρτε μερικά φύλα φασκόμηλου και με αυτά τρίψτε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού […]Με τη βοήθεια ενός κλωναριού φασκομηλιάς αφήστε την αίσθηση του φυτού να εμποτιστεί σε όλες τις επιφάνειες» αναφέρει η Hancock. Αυτό, υποτίθεται, πως θα διώξει όλες τις αρνητικές ενέργειες ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι ευπρόσδεκτο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share