Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφυγαν απ’τη ζωή πάμπλουτοι αλλά ξεχασμένοι από όλους – Που θα καταλήξει η αμύθητη περιουσία τους!

Απίστευτη ιστορία!

9 Οκτωβρίου 2019 16:54
Έφυγαν απ’τη ζωή πάμπλουτοι αλλά ξεχασμένοι από όλους – Που θα καταλήξει η αμύθητη περιουσία τους!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία αυτών των ανθρώπων όπου έφυγαν απ’τη ζωή πάμπλουτοι αλλά ξεχασμένοι από όλους

Πέντε παιδιά της οικογένειας Γκάργκα από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ακολούθησαν πιστά τις συμβουλές των γονέων τους. Ο ένας ζούσε για τον άλλο. Όλοι τους ήταν αχώριστοι. Το γεγονός πως έπρεπε να παντρευτούν πρώτα τα κορίτσια, δεν επέτρεψε να παντρευτεί κανένα από τα αδέρφια. Ο θάνατος τους βρήκε ζάμπλουτους, αλλά μόνους.

Η προτελευταία αδερφή πέθανε μέσα στο περασμένο καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα δύο αδέρφια δεν ήθελαν πλέον να ζουν. Παραιτήθηκαν από τη ζωή και πέθαναν με διαφορά δέκα ημερών μεταξύ Σεπτεμβρίου και Αυγούστου.

Βόλος – Αληθινή ιστορία: Η άγνωστη ιστορία της οικογένειας
Οι γονείς τους διέθεταν πολλά χωράφια και μια τεράστια πολυκατοικία του ’80, το «Μέγαρο Γκάργκα».

Οι γονείς τους διατηρούσαν μεγάλο αριθμό χωραφιών, τα οποία έδιναν εργασία σε πολύ κόσμο. Στον Αλμυρό, η μεγάλη πολυκατοικία –η μεγαλύτερη ίσως της περιοχής- που ανέγειραν τη δεκαετία του ’80, είναι γνωστή ως «μέγαρο Γκάργκα».


Η οικογένεια δημιούργησε πολλά παιδιά και μεγάλη περιουσία. Κανένα, όμως, δεν έφτιαξε τη δική του οικογένεια. Οι τελευταίοι της οικογένειας κατοικούσαν σε ένα διώροφο στο κέντρο του Βόλου. Δεν άνοιγαν ποτέ τα παράθυρα του σπιτιού τους, ενώ τα δύο αυτοκίνητά τους μένουν παρκαρισμένα στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό. Κληρονομικό δικαίωμα δεν έχει κανένας, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχουν αφήσει πίσω τους, ούτε διαθήκη.

Μια πολυκατοικία, δεκατρία διαμερίσματα, επτά μαγαζιά, ένα λογιστικό γραφείο, ελαιοπερίβολα και καταθέσεις στην τράπεζα, θα περάσουν στο Ελληνικό δημόσιο. Το υπουργείο οικονομικών αναμένεται να διαχειριστεί την περιουσία, μετά την πολύχρονη διαδικασία για την εύρεση κληρονόμων. Αδιανόητο: Ξύρισε το κεφάλι της και παρίστανε την καρκινοπαθή και μάζεψε από δωρεές 55.000 ευρώ!


Ο Αποστόλης και η Μαρία, τα δύο τελευταία αδέρφια, βρέθηκαν υποσιτισμένα από τις αστυνομικές αρχές. Τα δύο αδέρφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η Μαρία «έφυγε» την επόμενη μέρα. Έπειτα, από δέκα ημέρες κατέληξε και ο αδερφός της σε ηλικία 94 ετών.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Κούκου και το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο αιτήθηκε από το Δήμο Βόλου, την ανάληψη της κηδείας τους. Ένα μήνα πριν είχε απεβιώσει και η Έφη, με το θάνατό της να στοιχίζει στην οικογένεια. Ενάμιση χρόνο νωρίτερα είχε πεθάνει, η Χρύσα. Έπειτα, η οικογένεια ξεκληρίστηκε.

Όσον αφορά τον Θανάση, εκείνος σκεφτόταν αρραβώνες, αλλά δεν παντρεύτηκε, λόγω του γεγονότος πως οι αδερφές του δεν παντρεύτηκαν. Ο ίδιος πέθανε πιο νωρίς από τη Χρύσα. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αποστόλης είχε λογιστικό γραφείο, ασφάλειες αυτοκινήτων, ενώ υπήρξε και ιδιοκτήτης της Daihatsu. Επίσης, ο Θανάσης ασχολούνταν με μάντρα αυτοκινήτων, ενώ τα κορίτσια με τα οικιακά.

Ο άντρας που έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

Ο Alan Naiman ήταν γνωστός για την τσιγκουνιά του, αλλά ακόμα κι εκείνοι που ήταν περισσότερο κοντά του εντυπωσιάστηκαν από την τελευταία πράξη του.

Ο κοινωνικός λειτουργός από την Ουάσιγκτον πέθανε από καρκίνο φέτος σε ηλικία των 63 ετών, αφήνοντας το εκπληκτικό ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν άρρωστα και φτωχά παιδιά.
Το ποσό παραξένεψε τους συγγενείς και τους καλύτερους φίλους του, επειδή ο Naiman από την τσιγκουνιά του κολλούσε τα παπούτσια του με κολλητική ταινία, έψαχνε τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ και έβγαζε τους φίλους του για φαγητό σε εστιατόρια φαστ φουντ.


Ο Naiman, ο οποίος πέθανε άγαμος και άτεκνος, αγαπούσε τα παιδιά, ήταν εσωστρεφής και ξόδευε τον περισσότερο χρόνο του δουλεύοντας.

Οι συγγενείς πιστεύουν ότι η αφοσίωσή του στα παιδιά οφείλεται στον μεγαλύτερο αδελφό του Naiman που είχε αναπτυξιακή αναπηρία.
“Το ότι μεγάλωσε με έναν ανάπηρο μεγαλύτερο αδελφό τον έκανε να βλέπει διαφορετικά κάποια πράγματα,” είπε η στενή του φίλη Susan Madsen.

Ο Naiman εργάστηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του κράτους, ενώ από το μισθό του επένδυσε κάποια χρήματα, τα οποία του απέδωσαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια, εκτός από τα εκατομμύρια που κληρονόμησε από τους γονείς του, σύμφωνα με το συνάδελφό του Shashi Karan.

Μετά τον θάνατο του Naiman, ο Karan συνειδητοποίησε πόσο λίγα γνώριζε για τις άλλες πτυχές της ζωής του επί πολλά χρόνια φίλου του.

“Δεν ξέρω αν ήταν μοναχικός. Νομίζω ότι ήταν ένας μόνος άνθρωπος,” είπε ο Karan.

Πολλοί από τους οργανισμούς που επωφελούνται από τα δώρα του Naiman δήλωσαν ότι δεν τον γνώριζαν πριν.

Ο Naiman αφήνει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε έναν ιδιωτικό οργανισμό στην πολιτεία της Ουάσινγκτον που φροντίζει μωρά γυναικών που είναι εξαρτημένες στα ναρκωτικά.

Η ομάδα χρησιμοποίησε κάποια από τα χρήματα του Naiman για να αγοράσει ένα νέο όχημα για τη μεταφορά των 200 μωρών που δέχεται από τα νοσοκομεία κάθε χρόνο.

“Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμάς κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Θα ήθελα να του συστήσω τα μωρά που βοηθάει με τα χρήματά του,” είπε ο υπεύθυνος της οργάνωσης.

Ο Naiman έδωσε 900.000 δολάρια στην οργάνωση Treehouse, η οποία φροντίζει τα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδιά.

Η Treehouse χρησιμοποιεί τα χρήματα του Naiman για να επεκτείνει το εκπαιδευτικό της τμήμα.

“Η πράξη του είναι πραγματικά ένα δώρο που μας δείχνει την ουσία της φιλανθρωπίας και της αγάπης,” είπε η υπεύθυνη της Treehouse.

Μητέρα υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Μια απίστευτη ιστορία που συγκινεί είναι και αυτή με την μητέρα που υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Η Laura Ruffino γνώρισε την Elizabeth Diamond στην πέμπτη δημοτικού και από τότε έγιναν οι καλύτερες φίλες.

«Περνούσαμε πάντα τέλεια, οπουδήποτε και να βρισκόμασταν» δήλωσε η Laura στο δίκτυο WKBW. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Elizabeth που μεγάλωνε μόνη της τέσσερα κορίτσια. Το 2014 η ανύπαντρη μητέρα διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο.

Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι. Και φυσικά η Laura είπε «ναι».

Μετά από αρκετούς μήνες η Diamond απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Laura, o σύζυγος της Rico αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους.

Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική αφού έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 χιλιάδες δολάρια.

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της Laura.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share