Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Μόνο ένα μικρό ποσοστό μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα!

Εσείς μπορείτε να αντιληφθείτε τι δείχνει;

9 Οκτωβρίου 2019 14:44
Μόνο ένα μικρό ποσοστό μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα!

Μια εικόνα που θα σας δυσκολέψει είναι και αυτή παραπάνω αφού λίγοι είναι εκείνοι που καταλάβουν τι είναι αυτό που φαίνεται!

Για το 2014 και για την εκδήλωση Sculpture By The Sea ένας Βέλγος καλλιτέχνης που ονομάζεται Ανέτ Θας δημιούργησε κάτι που κάνει τους περαστικούς να κάνουν μια στάση να το δουν…. Κουίζ: Τι βλέπεις στην φωτογραφία - Κουνέλι ή πάπια; Η απάντηση σου φανερώνει την εξυπνάδα σου!

Η δημιουργία του ήταν ενα γιγάντιο κύμα πάνω στην άμμο που έχει ύψος τα 9 μέτρα.

Εικόνα

Εικόνα

Όχι μόνο επειδή είναι τεράστιο αλλά και για έναν άλλον λόγο σταματούν για να το δούν απο κοντά…

Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος!

Μια εικόνα που προκαλεί φρενίτιδα είναι και αυτή που θα δείτε! Πραγματικά θα κολλήσετε και θα ρωτάτε και τους διπλανούς σας τι βλέπουν! Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος! Ένα τεστ που θα σας προκαλέσει απορίες!

Αυτή η εικόνα φτιάχτηκε, από ένα Ιάπωνα νευρολόγο. Όταν βλέπεις την εικόνα ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν την βλέπεις να κινείται ελαφρά είσαι ελαφρώς στρεσαρισμένος, αν κινείται σαν καρουζελ είσαι τελείως στρεσαρισμένος. Αν βρισκόσουν σε αυτό το δωμάτιο τι θα έκανες πρώτα;Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Δείτε την:

Εικόνα τεστ

Το χρώμα που θα διαλέξεις θα αποκαλύψει κάτι εκπληκτικό για την προσωπικότητά σου!

Ποιο είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας; Μερικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για τη συμπόνια και την καλοσύνη τους. Άλλοι, είναι γνωστοί για το θάρρος τους και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση κατά μέτωπον. Και μερικοί, κυβερνώνται από τη λογική και την αναλυτική σκέψη, και έχουν τη σοφία ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους. Υπάρχουν και εκείνοι που, ξεχειλίζουν από ενέργεια και πάθος, έχουν έναν τρόπο να φωτίζουν ένα δωμάτιο όταν μπαίνουν σε ένα χώρο.

Τα χρώματα που θεωρούμε ως τα πιο δελεαστικά μπορούν να δείξουν το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας.

Και το αγαπημένο σας χρώμα μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Psychology Today, αν το μπλε είναι το αγαπημένο σας χρώμα, είναι πιθανό να είστε αξιόπιστοι, ευαίσθητοι, και να κάνετε πάντα μια προσπάθεια να σκέφτεστε τους άλλους. Αν σας αρέσει το πράσινο, είναι πιθανό να είστε στοργικοί, πιστοί και ειλικρινείς. Αν προτιμάτε το μοβ, είναι πιθανό να είστε καλλιτεχνικοί και μοναδικοί. Οι λάτρεις του κόκκινου είναι συχνά επίμονοι και ζουν τη ζωή τους στο έπακρο.

undefined
Αν δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σας, αυτό το ευχάριστο τεστ χρωμάτων θα σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε. Σύμφωνα με το τεστ, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σας εξαρτάται από τα χρώματα, τα σχήματα και τις εικόνες που θα επιλέξετε σε κάθε διαφάνεια.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο τεστ για να ανακαλύψετε το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό σας!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share