Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άντρας πίνει κάθε μέρα τα ούρα του και λέει ότι νιώθει πιο υγιής, πιο όμορφος και πιο έξυπνος!

Αηδιαστικό ή χρήσιμο;

9 Οκτωβρίου 2019 14:15
Άντρας πίνει κάθε μέρα τα ούρα του και λέει ότι νιώθει πιο υγιής, πιο όμορφος και πιο έξυπνος!

Ένας άντρας αποκάλυψε ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ, από τότε που άρχισε να πίνει καθημερινά περισσότερο από μισό λίτρο από τα ούρα του – και ισχυρίζεται ότι έχουν γεύση σαν πικρή μπύρα! Άσπρο πάτο στον βωμό της ομορφιάς λέει! Εσείς τον βρίσκετε όμορφο η τζάπα τα πίνει;

Δείτε επίσης: Όταν έδειξε το διαβατήριο του στο αεροδρόμιο κατάλαβαν ότι.. είναι ο γηραιότερος άνθρωπος!

Ο 37χρονος Φαμπιάν Φαρκουζχρσον, από το Σέφιλντ, ξεκίνησε για πρώτη φορά την παράξενη συνήθειά του πριν από τρία χρόνια, από τότε που διάβασε για τα οφέλη των ούρων στο διαδίκτυο.

Ο άντρας ξεκινάει καθημερινά την ημέρα του με μισό λίτρο φρέσκων ούρων και λέει πως αυτή του η συνήθεια τον κάνει να αισθάνεται πιο υγιής, πιο χαρούμενος και πιο… έξυπνος!

“Είχα ερευνήσει εναλλακτικά φάρμακα όταν διάβασα για την κατανάλωση ούρων. Είχα πάντα ανοιχτό μυαλό σε τέτοιου είδους πράγματα, γι ‘αυτό αποφάσισα να αρχίσω να τα πίνω.”

“Στην αρχή ήταν σαν να πίνω πικρή μπύρα, ήταν αρκετά έντονη αλλά όχι τρομερή η γεύση και δεν είχα κανένα πρόβλημα να κατεβάσω το ποτήρι.”

“Μισή ώρα αργότερα άρχισα να νιώθω αλλαγμένος, γεμάτος ενέργεια. Τώρα δεν περνάει μια μέρα χωρίς αυτό και θα το συνιστούσα σε όλους.”

Ο Φαμπιάν ξεκίνησε αρχικά την έρευνα εναλλακτικών φαρμάκων το 2013, όταν άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι του που οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία τους.

“Ταξίδευα πολύ για δουλειά και έτρωγα συνέχεια πρόχειρο φαγητό – Burger King, McDonald’s, τέτοια.”

“Είχα έντονο πόνο στο στομάχι μου και οι εξετάσεις δεν βρήκαν κάτι, έτσι άρχισα να ψάχνω λύσεις στο διαδίκτυο.”

“Πάντα ενδιαφερόμουν για εναλλακτικές θεραπείες, αλλά όταν άρχισα να το υιοθετώ περισσότερο στη ζωή μου – ξεκινώντας από τη διατροφή μου, άρχισα να βλέπω και διαφορά στην υγεία μου.”

Ο Fabian άρχισε μία δίαιτα, η οποία του επιτρέπει να τρώει αποκλειστικά ωμά φρούτα – και αμέσως είδε διαφορά.

“Ξεκίνησα να αγνοώ τα «κανονικά» τρόφιμα και έτρωγα μόνο φρούτα… Έτρωγα συνήθως μάνγκο, ανανά, φράουλες – οπωσδήποτε φρούτα, και πρόσθετα σε αυτά σπόρους chia, λιναρόσπορο και σκόνη κάνναβης.”

“Άρχισα γρήγορα να αισθάνομαι καλά με το σώμα μου. Είχα περισσότερη ενέργεια από ό, τι πριν, ένιωθα μια βελτίωση, μια ευεξία.”

Όμως το 2015 αποφάσισε να κάνει το βήμα και να αρχίσει να πίνει τα ούρα του. Ο Φαμπιάν δήλωσε ότι οι φίλοι και η οικογένειά του «δεν ήταν σοκαρισμένοι» με την επιλογή του, γιατί ήταν πάντα λίγο εναλλακτικός σε ό,τι αφορά την υγεία του.

Αφού είδε τα «οφέλη» των φρέσκων ούρων, ο Φαμπιάν άρχισε να ωριμάζει τα ούρα του για ένα μήνα.

Σύμφωνα με όσα λέει, όσο «γερνούν» τα ούρα, τόσο ισχυρότερα είναι τα οφέλη τους για τον οργανισμό.

“Τα αποθηκεύω σε γυάλινα δοχεία, σημειώνω με την ημερομηνία και στη συνέχεια τα αφήνω να ωριμάσουν για περίπου 30 ημέρες.”

Άνδρας κούρεψε την γυναίκα του γουλί επειδή βρήκε μια τρίχα στο φαγητό του!

Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να ξύρισε γουλί την 23χρονη σύζυγό, επειδή βρήκε μια τρίχα στο πρωινό του, προχώρησαν οι αρχές του Μπαγκλαντές!

Δείτε επίσης: «Πάγωσε» όταν δίπλα από τα παιδιά της είδε ότι φωτογράφισε ένα…

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν την επιχείρηση μετά από καταγγελίες συγχωριανών του 35χρονου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Σαριάρ Καν, «ο 35χρονος «βρήκε μια τρίχα στο γάλα και το ρύζι που του είχε ετοιμάσει για πρωινό η σύζυγός του. Τότε εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε. Πήρε μια λεπίδα και της ξύρισε το κεφάλι με τη βία».

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο 35χρονος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο κάθειρξης έως και 14 έτη για την πράξη του αυτή.

Εκπρόσωποι οργανώσεων για δικαιώματα των γυναικών τονίζουν ότι το περιστατικό αυτό αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα για την καταπίεση που βιώνουν οι γυναίκες στο Μπαγκλαντές παρά την ύπαρξη νομοθεσίας που θεωρητικά τις προστατεύει από την κακοποίηση και τις σεξουαλικές επιθέσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share