Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένας άντρας πήγε στον πατέρα του και του είπε: «Δεν αντέχω άλλο τη γυναίκα μου, θέλω να τη σκοτώσω!»

Αληθινή ιστορία!

6 Οκτωβρίου 2019 10:41
Ένας άντρας πήγε στον πατέρα του και του είπε: «Δεν αντέχω άλλο τη γυναίκα μου, θέλω να τη σκοτώσω!»

Ένας άντρας πήγε στον πατέρα του και του είπε: Πατέρα, δεν αντέχω άλλο τη γυναίκα μου, θέλω να τη σκοτώσω, αλλά φοβάμαι ότι θα με καταλάβουν. Μπορείς να με βοηθήσεις?

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Σκότωσε τον γαμπρό του που πήγε να του κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά του!

Ο πατέρας απάντησε: » Ναι, μπορώ, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα… Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι ήσουν εσύ αυτός που την σκότωσε. Θα πρέπει να την προσέχεις, να είσαι ευγενικός, ευγνώμων, υπομονετικός, να αγαπάς, να είσαι λιγότερο εγωιστής, να ακούς περισσότερα…!!! Βλέπεις αυτό το δηλητήριο εδώ; Κάθε μέρα θα βάζεις λίγο στο φαγητό. Έτσι θα πεθάνει σιγά-σιγά.»

Μετά από λίγες μέρες, ο γιος επιστρέφει στον πατέρα του και λέει: » Δεν θέλω να πεθάνει πια η γυναίκα μου!
Συνειδητοποίησα ότι την αγαπώ. Και τώρα; Πώς μπορώ να σταματήσω αυτό που την δηλητηριάζει όλες αυτές τις μέρες?»

Του απαντάει ο πατέρας: » Μην ανησυχείς! Αυτό που σου έδωσα ήταν σκόνη ρυζιού. Δεν θα πεθάνει, γιατί το δηλητήριο ήταν μέσα σου!»

Όταν ταΐζεις κακίες πεθαίνεις αργά. Ας μάθουμε πρώτα να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας και μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε και με τους άλλους. Να αντιμετωπίζουμε τους άλλους όπως θα θέλαμε να μας φέρονται.

Εμείς παίρνουμε την πρωτοβουλία να αγαπάμε, να δίνουμε, να βοηθήσουμε… και να σταματήσουμε να προσποιούμαστε ότι μας σερβίρουν, να εκμεταλλευτούμε και να αξιοποιήσουμε τους άλλους.

Είθε η αγάπη του Θεού να μας αγγίζει κάθε μέρα γιατί δεν ξέρουμε αν έχουμε χρόνο να καθαρίσουμε τους εαυτούς μας με αυτό το αντίδοτο που λέγεται συγχώρεση…!!!

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

«Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! Τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας ενός αγοριού στην Ισπανία από τη σύντροφο του πατέρα του. Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τον 6χρονο γιο του μετά από «εξορκισμό» με καυτό νερό! (Video)

Η Άνα Χούλια Κεσάδα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η δράστης ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση.

Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί. Το μόνο που ήθελα ήταν να το κάνω να σωπάσει. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Γκαμπριέλ.

Τον αναζητούσαν 5.000 άνθρωποι επί δύο εβδομάδες

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από όταν η σατανική γυναίκα αποφάσισε να σκοτώσει το οκτάχρονο αγόρι για άγνωστη αιτία. Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών! «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»! (photos)

Ο Γκαμπριέλ πηγαίνε για παιχνίδι στο σπίτι του ξαδέρφου του σε περιοχή της Αλμερίας. Όμως, δεν έφτασε ποτέ. 5.000 άνθρωποι τον αναζητούσαν επί 12 ημέρες. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση εντοπισμού που στήθηκε ποτέ στην Ισπανία.

Το μπλουζάκι του Γκάμπριελ που βρέθηκε έδωσε την απάντηση. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της Άνα Χούλια συντρόφου του πατέρα του θύματος. Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε το παιδί και το έθαψε σε χωράφι που ανήκε στην οικογένειά του.

«Πρέπει να απομακρυνθεί από την κοινωνία. Είναι επικίνδυνη» είχε δηλώσει ο πατέρας του.

Η κοινή γνώμη παρακολουθούσε συγκλονισμένη την ιστορία. Ο κόσμος προσπάθησε αρκετές φορές να λιντσάρει την Άνα Χούλια, ενώ η κηδεία του μικρού Γκάμπριελ είχε μετατραπεί σε διαδήλωση.

Η δολοφόνος πλέον θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή, ενώ καλείται να πληρώσει 250.000 ευρώ σε καθέναν από τους γονείς του θύματος για ηθική βλάβη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share