Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι τούρτες- ζωάκια που δεν σου πάει η ψυχή να φας!

Δεν θα μπορούσες ούτε να τις κόψεις!

4 Οκτωβρίου 2019 17:22
Οι τούρτες- ζωάκια που δεν σου πάει η ψυχή να φας!

Μπορεί να βλέπεις ένα χαριτωμένο ζωάκι και να σου έχρεται να το φας; Αυτή την φαντασίωση έκαναν πραγματικότητα, οι δημιουργίες της Cake Illusionist. Οι τούρτες μοιάζουν με αγάλματα!

Δείτε επίσης: Εύκολη τούρτα παγωτό Oreo με 3 υλικά!

Με βάση αυτή την cake artist μπορείς να φας, αν σού πάει η καρδιά, τις πιο νόστιμες τούρτες σε σχήμα από αξιαγάπητα ζωάκια. Για να φτιάξει τα γλυκά γλυπτά της και τις τούρτες γάμου, χρησιμοποιεί κέικ υψηλής ποιότητας, βουτυρόκρεμα και γλάσο. Η δουλειά που κάνει είναι πολύ λεπτομερής, και για αυτό κάθε τούρτα χρειάζεται ώρες για να ολοκληρωθεί και έτσι οι τιμές ξεκινούν από $330!

Η ταλαντούχα ζαχαροπλάστης ειδικεύεται στις τούρτες σκυλάκια, αλλά κάνει και άλλες νόστιμες δημιουργίες, όπως τούρτες άλογα, ζέβρες, τίγρεις και μαϊμουδάκια.

Έτσι θα διαλέξεις το κατάλληλο ξενοδοχείο για τον σκύλο σου όταν λείπεις!

Όλοι όσοι έχουν έναν τετράποδο φίλο, και ειδικά σκύλο, έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές: «Σε ποιον θα εμπιστευτώ το αγαπημένο μου τετράποδο όταν θα λείπω;». Είναι μια πολύ σωστή απορία και σίγουρα πρέπει να αφήσετε το κατοικίδιο σας κάπου, όπου θα ξέρετε ότι θα είναι ασφαλές!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Αν έχεις σκύλο θα ζήσεις περισσότερο!

Αν δεν έχετε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον να αναλάβει υπεύθυνα τη φροντίδα του σκύλου ή της γάτα σας, τότε το ξενοδοχείο κατοικίδιων ζώων είναι η πιο ασφαλής λύση. Και πάλι, η επιλογή πρέπει να γίνει με προσοχή καθώς η αξιοπιστία, η ποιότητα και η ποικιλία των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων ενός ξενοδοχείου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική εμπειρία του τετράποδου φίλου σας.

5 +1 βασικά σημεία πριν επιλέξουμε τον ιδανικό ξενώνα

1. Να βεβαιωθείτε ότι το ξενοδοχείο διαθέτει κρατική άδεια λειτουργίας.
2. Να προγραμματίσετε επίσκεψη για να δείτε τους χώρους διαμονής των ζωών, να γνωρίσετε το προσωπικό και να ενημερωθείτε για το καθημερινό πρόγραμμα.
3. Να σιγουρευτείτε ότι τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής στις εγκαταστάσεις.
4. Να συζητήσετε πώς μπορούν να καλυφθούν τυχόν ιδιαιτερότητες του σκύλου ή της γάτας μας, όπως ειδική διατροφή και φαρμακευτική αγωγή.
5. Να μάθετε αν υπάρχουν extra επιλογές απασχόλησης, όπως επιπλέον παιχνίδι και περισσότερες βόλτες.

Και φυσικά συζητήστε με τον κτηνίατρό σας για την κατάλληλη προετοιμασία του σκύλου ή της γάτας σχετικά με τον απαραίτητο εμβολιασμό και το microchip.

Σκύλος έκανε ζημιά και το παίζει πεθαμένος για να την σκαπουλάρει! (Video)

Το σκυλάκι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έκανε τη ζημιά του και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσει συγγνώμη με τον δικό του τρόπο.

Η ιδιοκτήτριά του κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή του όταν εκείνος κάνει τον… πεθαμένο!

Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Όπως είναι φυσικό σύντομα έγινε viral…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share