Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κοστίζει 250 ευρώ, φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα και είναι βγαλμένο από το μέλλον!

Απίστευτο!

4 Οκτωβρίου 2019 16:32
Κοστίζει 250 ευρώ, φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα και είναι βγαλμένο από το μέλλον!

Ένα λούνα παρκ από την Ιαπωνία κατασκευάζει πλωτές σφαιρικές κάψουλες, που μπορούν να σας πηγαίνουν σε ένα ιδιωτικό νησί το βράδυ ενώ κοιμάστε. Ρίξτε μία ματιά στο φουτουριστικό «ξενοδοχείο,» που είναι πλήρως εξοπλισμένο και έχει και μπάνιο.

Δείτε επίσης: Το σπίτι που μεταφέρεται παντού και κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός σας!

Η εταιρεία Huis Ten Bosch κατασκευάζει αυτά τα πλωτά δωμάτια για να πηγαίνουν τους επισκέπτες στο νησί Omura Bay, όπου θα υπάρχουν πολλές ατραξιόν.

Το κόστος του ξενοδοχείου δεν είναι τόσο ακριβό. Κοστίζει από $264 μέχρι $352 το δωμάτιο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα.

Το 2015, η εταιρεία είχε ανοίξει το πρώτο «ξενοδοχείο ρομπότ,» όπου σε καλωσόριζε ένα ρομπότ δεινόσαυρος στο γραφείο της υποδοχής.

Μπήκε σε ένα σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ στη μέση του πουθενά! Δείτε τι είδε!

Το να μένει κανείς σε κοντέινερ μεταφοράς στη μέση της ερήμου, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδεά για σπίτι. Δείτε όμως, αυτή την εκπληκτική δημιουργία από τον σχεδιαστή Τζέιμς Γουαιτέικερ, από το Λονδίνο.

Δείτε επίσης:Επένδυση μαμούθ! Πουλήθηκε το σπίτι της ταινίας «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι»! (Video)

Το σπίτι των 200 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, είναι κατασκευασμένο από διάφορα ενωμένα κοντέινερ μεταφοράς.

Είναι τοποθετημένα σε διαφορετικές γωνίες μεταξύ τους, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός λουλουδιού που ανθίζει στην έρημο ή μιας δομής που είναι παρόμοια με έναν άλλο κόσμο εξ ολοκλήρου.

Σχεδιάστηκε για έναν ανώνυμο παραγωγό ταινιών, ο οποίος έχει πάθος με τα δημιουργικά έργα στη φύση και όπως βλέπετε, αυτό είναι κάτι περισσότερο από δημιουργικό!

«Νωρίτερα φέτος, ο πελάτης μου στο Λος Άντζελες είχε κάποιους φίλους που επισκέπτονταν στο Joshua Tree», δήλωσε ο Τζέιμς. «Ένας από τους φίλους είπε: Ξέρετε τι θα ήταν εξαιρετικό εδώ;», πριν ανοίξει το φορητό υπολογιστή του και σε όλους μια εικόνα.

«Η εικόνα που βρήκε στο διαδίκτυο, ήταν από ένα γραφείο που είχε σχεδιάσει αρκετά χρόνια πριν, αλλά δεν είχε κατασκευάσει ποτέ, οπότε την επόμενη φορά που ο πελάτης ήταν στο Λονδίνο, ήρθε σε επαφή μαζί μου και ζήτησε να συναντηθούμε».

Το σπίτι, το οποίο ονομάζεται The Joshua Tree Residence, θα χτιστεί στο οικόπεδο των 90 στρεμμάτων του πελάτη στην Καλιφόρνια και η κατασκευή προβλέπεται να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Η κατοικία, η οποία θα έχει ηλιακά πάνελ στην οροφή του γκαράζ, θα προσφέρει εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο από τα πολλά παράθυρα και το μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα που θα διαθέτει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share