Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ο πατέρας του πέθανε πριν μερικούς μήνες! Σήμερα βρίσκει αυτό κάτω από το γραφείο του!

Η ιστορία θα σας συναρπάσει!

4 Οκτωβρίου 2019 13:24
Ο πατέρας του πέθανε πριν μερικούς μήνες! Σήμερα βρίσκει αυτό κάτω από το γραφείο του!

Ο γιος αποσυναρμολόγησε τον πάγκο εργασίας στο γραφείο του νεκρού πατέρα του. Τότε βρήκε αυτό το κρυμμένο μήνυμα. Λίγους μήνες πριν, ο πατέρας αυτού του νεαρού πέθανε. Έπος: «Έμαθα ότι είμαι Θεός, δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο»!

Όταν ο γιος αποσυναρμολογούσε τον πάγκο εργασίας που είχε φτιάξει πατέρας για την μητέρα του, βρήκε ένα κρυμμένο μήνυμα στην κάτω πλευρά, το οποίο κοινοποίησε στο διαδίκτυο:

Ο μπαμπάς μου πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου στην ηλικία των 51 χρόνων λόγω ρήξης αρτηρίας. Έφτιαξε αυτόν τον πάγκο εργασίας για την μητέρα μου όταν εκείνη άρχισε να ασχολείται με την εγχάραξη σε μέταλλο. Το μήνυμα του λέει: “Σ’αγαπώ, Becca. Ό,τι μέρα και να είναι σήμερα, ελπίζω να είναι καλή. Ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου τη μέρα που μου έστειλε εσένα.

Πατέρας γραφείο

Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες μου και είμαι χαρούμενος που είσαι κι εσύ σ’αυτές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το δεις, να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω στη ζωή μου, είναι να είμαι τόσο καλός σε σένα όσο είσαι κι εσύ σε μένα. Αν μπορέσω να το κάνω αυτό, θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Σ’αγαπώ, όμορφη γυναίκα μου’” Πόσο τραγικό που η γυναίκα του διάβασε αυτό το μήνυμα αγάπης μετά τον θάνατο του άντρα της. Αλλά θα θυμάται για πάντα πόσο την αγάπησε.

Το τερμάτισαν! Δείτε τι έφτιαξαν για την ανακούφιση του στρες στο γραφείο και θα σοκαριστείτε!

Η Imaginarte, μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών, έχει αναπτύξει ένα αξεσουάρ για το γραφείο που σίγουρα σοκάρει.

Οι διακοπές είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνουμε πράγματα που στην καθημερινή μας ζωή συνήθως δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο: να πηγαίνουμε στην παραλία, να ψήνουμε μπριζόλες στα κάρβουνα, να πηγαίνουμε για πεζοπορία ή απλά να αράζουμε και να παίζουμε με τις… μπάλες μας!

Γι” αυτό η Imaginarte αποφάσισε να δημιουργήσει μια λύση στο πρόβλημα που μοιράζονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το αποτέλεσμα είναι το προϊόν NiceBalls.

Το τερμάτισαν! Δείτε τι έφτιαξαν για την ανακούφιση του στρες στο γραφείο και θα σοκαριστείτε!Το τερμάτισαν! Δείτε τι έφτιαξαν για την ανακούφιση του στρες στο γραφείο και θα σοκαριστείτε!Το τερμάτισαν! Δείτε τι έφτιαξαν για την ανακούφιση του στρες στο γραφείο και θα σοκαριστείτε!

Imaginarte - Niceballs from Imaginarte on Vimeo.

Πώς να αποβάλλετε το στρες γρήγορα και αποτελεσματικά;

Πώς να αποβάλλετε το στρες γρήγορα και αποτελεσματικά;

Η σύγχρονη κοινωνία και οι γρήγοροι ρυθμοί έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα από την ζωή μας και έχουν δημιουργήσει τεράστιο άγχος και στρες! Πώς μπορείτε όμως να αποβάλλετε το στρες γρήγορα και αποτελεσματικά;

Δεν είναι μόνο ότι επηρεάζει τη διάθεσή μας, αλλά και ότι μπορεί να αποβεί ολέθριο για την υγεία μας. Από το ότι χάνουμε τον ύπνο μας και τρώμε εξαιτίας αυτού και όχι επειδή πεινάμε, μέχρι το ότι προκαλεί αύξηση του βάρους και καρδιαγγειακές παθήσεις, το στρες αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα της σύγχρονης εποχής.

Μια απλή πρόταση είναι ένα 20λεπτο διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας για ασκήσεις χαλάρωσης σε ένα ήσυχο σημείο μακριά από θορύβους και παράγοντες που μας προκαλούν άγχος. Ακόμα, όμως, κι όταν μας πιέζει ο χρόνος, πέντε λεπτά τεχνικών «de-stress» αρκούν για αναζωογόνηση και εκ νέου συγκέντρωση.

Στρες

Αποτελεσματικές ιδέες για να χαλαρώσετε άμεσα:

Κάντε διαλογισμό: Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας εστιάζοντας και επαναλαμβάνοντας διαρκώς μια λέξη ή σύντομη φράση της επιλογής σας.

Ασκηθείτε: Επενδύστε στη δύναμη των ενδορφινών που «ανεβάζουν» τη διάθεση, αφιερώνοντας μερικά λεπτά στη σωματική άσκηση. Δεν χρειάζεται καν να φύγετε από τη δουλειά. Απλά κλείστε την πόρτα του γραφείου και προσπαθήστε να περπατήσετε ή να τρέξετε για λίγο εκεί. Άλλη επιλογή είναι να δοκιμάσετε τα οφέλη που προσφέρει τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα η γιόγκα με μια απλή κίνηση όπως η στάση του δέντρου. Σταθείτε όρθιοι, λυγίστε το δεξί σας γόνατο προς τα έξω και φέρτε το πέλμα σας στον μηρό του αριστερού ποδιού. Μείνετε στη στάση αυτή για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αλλάξτε πόδι και επαναλάβετε.

Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας: Συγκεντρώστε όλη την προσοχή σας στις μεγάλες, βαθιές ανάσες. Παρακολουθήστε την κοιλιά σας να φουσκώνει κατά την εισπνοή και να μαζεύει προς τον αφαλό κατά την εκπνοή.

«Αποσυνδεθείτε»: Απενεργοποιήστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές για πέντε λεπτά και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να κοιτάζει απλώς έξω από το παράθυρο.

Εικονικές σκέψεις: Με τα μάτια κλειστά, σκεφθείτε ότι επισκέπτεστε ένα αγαπημένο μέρος ή κάνετε μια αγαπημένη δραστηριότητα. Δείτε τον εαυτό σας μέσα στο πλάνο, να χαμογελά και να περνά ευχάριστα το χρόνο.

Το σημαντικότερο από όλα: Μην περιορίζεστε σε μια τεχνική. Δημιουργήστε μια λίστα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε όποια λύση ταιριάζει στην εκάστοτε κατάσταση.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share