Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μαθηματικό τεστ που το 78% των ανθρώπων δεν μπορεί να λύσει!

Μπορείς να το λύσεις;

3 Οκτωβρίου 2019 20:54
Το μαθηματικό τεστ που το 78% των ανθρώπων δεν μπορεί να λύσει!

Κουίζ μαθηματικών: Όλοι πρέπει να δώσουμε στο μυαλό μας κίνητρο για να εργαστεί μερικές φορές με κάτι που κανονικά δεν θα κάναμε. Αυτό το παζλ αριθμών δεν είναι απλό για όλους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δώσει στη φαιά ουσία σας την εξάσκηση που χρειάζεται.

Δείτε επίσης: Το κουίζ πλάγιας σκέψης που θα σας τρελάνει: Μόνο οι ιδιοφυείς καταφέρνουν να βρουν τον 5ο αριθμό!

Κουίζ μαθηματικών: Πόσο κάνει τελικά;

Έχει κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν και να κοιτάνε με τις ώρες ενώ άλλοι το βρίσκουν αμέσως. Μπορείτε να το λύσετε και αν ναι πόσο γρήγορα;

Κοίταξα πρώτα αυτό το παζλ και σκέφτηκα ότι η απάντηση πρέπει να είναι 19. Οι άλλες δύο εξισώσεις όμως πάνω από αυτό είναι λάθος.

Αλλά, υπάρχουν περισσότερες μαθηματικές πράξεις από όσες συναντά το μάτι.

Μπορείτε να το επεξεργαστείτε;

Κουίζ μαθηματικών: Απάντηση

Η πρώτη πρόταση είναι προφανής: 1 + 4 είναι σίγουρα 5, αλλά οι επόμενες δύο γραμμές δεν ακολουθούν το παράδειγμα.

Εξετάζοντας τις επόμενες δύο φράσεις, αν βρείτε γιατί βγαίνει ως αποτέλεσμα αυτό που βγαίνει, τότε σίγουρα θα βρείτε και την τελευταία πρόσθεση.

Εάν επιμένετε στον αριθμό που λείπει είναι 19 την δεχόμαστε. Είναι μια απάντηση τέχνασμα και δείχνει ότι μπορείτε να σκεφτείτε έξω από το κουτί, αλλά υπάρχει και μια άλλη απάντηση.

Έχουμε διαπιστώσει ότι η πρώτη απάντηση είναι προφανής, αλλά ακολουθώντας αυτόν τον κανόνα: 2 + 5 = 12 και 3 + 6 = 21, δεν ακολουθούν το ίδιο μοτίβο.

Κουίζ μαθηματικών: Ποιο είναι το μοτίβο

Πάρτε την απάντηση στην προηγούμενη εξίσωση αριθμών και προσθέστε τον στον αριθμό της επόμενης εξίσωσης.

Στην περίπτωση της πρώτης εξίσωσης, δεν υπάρχει προηγούμενη εξίσωση, και έτσι θα προσθέσετε μηδέν στην πρώτη εξίσωση (0 + 1 + 4), που σας δίνει 5.

Το ίδιο μοτίβο λειτουργεί για τη δεύτερη και την τρίτη εξίσωση. Εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα στην τελευταία εξίσωση και θα πάρετε τη λύση.

Η απάντηση στο παζλ είναι 40! Το βρήκατε σωστά; Είναι εύκολο όταν ξέρετε το πώς.

Μοιραστείτε αυτό το κουίζ μαθηματικών με τους φίλους και την οικογένειά σας για να τους παρέχετε μια πραγματική προπόνηση εγκεφάλου.

Το πιο δύσκολο κουίζ που δεν μπορεί να λύσει το 98% των ανθρώπων!

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα μαθηματικό κουίζ έτσι ώστε μόλις δυο στους εκατό ανθρώπους να βρίσουν τη σωστή απάντηση;

Μια μαθηματική ακολουθία, που χρησιμοποιεί μπέργκερ, πατάτες και… αναψυκτικό για να δώσει το παράδειγμα και τον δρόμο προς τη λύση, είναι αυτή στην οποία καλείστε να βρείτε την απάντηση.

Με την υποσημείωση πως το 98% των ανθρώπων δεν καταφέρνει να απαντήσει σωστά, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και… πείτε μας εν τέλει ποιος είναι ο αριθμός που πρέπει να συμπληρωθεί στην παρακάτω φωτογραφία…

Δεν είναι ένα απλό κουίζ με μπύρες ...το αποτέλεσμα θα σας παγώσει!

Ένα από αυτά, αφορά μαθηματικές πράξεις με έναν… συγκεκριμένο αριθμό από μπύρες με το αποτέλεσμα να δείχνει την χρονολογία γέννησής σας!
Το… κουφό είναι πως όποια χρονιά κι αν έχεις γεννηθεί, όταν κάνεις τις πράξεις που λέει το κουίζ το αποτέλεσμα είναι σωστό!

Δείτε το…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share