Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Γιατρός λέει σε ασθενή ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα - Η αντίδρασή του θα σας γίνει μάθημα!

Πρέπει να το δείτε!

3 Οκτωβρίου 2019 12:38
Γιατρός λέει σε ασθενή ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα - Η αντίδρασή του θα σας γίνει μάθημα!

Γιατρός λέει σε ασθενή ότι ήταν 10 χρόνια σε κώμα - Η αντίδρασή του θα σας γίνει μάθημα!

Το να πίνεις και να οδηγείς δεν είναι αστείο. Όχι μόνο θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο αλλά και τις ζωές άλλων ανθρώπων που είναι στον δρόμο.

Για τον άντρα του βίντεο, το να πίνει και να οδηγεί είναι κάτι που ξέρει πολύ καλά. Αφού πήρε 5 κλήσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ακόμα δεν έχει μάθει το μάθημά του!

Οι φίλοι του αποφάσισαν να κάνουν κάτι δραστικό ελπίζοντας να του ανοίξουν τα μάτια. Έτσι, σχεδίασαν την υπέρτατη φάρσα ελπίζοντας πως θα σταματήσει να πίνει και να οδηγεί.


Μία μέρα, ο άντρας του βίντεο ήταν λιπόθυμος στην καρότσα του… ξανά. Οι φίλοι του ήθελαν να κάνουν κάτι που θα τον σόκαρε και θα του άνοιγε τα μάτια.

Οπότε μεταμόρφωσαν ένα γραφείο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έβαλαν μέσα και ένα κρεβάτι, μηχανήματα και όλο τον εξοπλισμό που χρειαζόταν για να το κάνουν να φαίνεται σαν ένα κανονικό δωμάτιο νοσοκομείου!


Όσο ήταν λιπόθυμος τον μετέφεραν στο ‘δωμάτιο του νοσοκομείου.’ Όταν ξύπνησε τους είδε όλους ντυμένους στα άσπρα και υποδυόντουσαν πως ήταν σε κώμα για 10 χρόνια.

Δείτε την αντίδρασή του μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε:

Από το νοσοκομείο της είπαν ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα! 41 χρόνια μετά μαθαίνει όλη την αλήθεια!

Από το νοσοκομείο της είπαν ότι το παιδί της πέθανε στη γέννα. 41 χρόνια μετά μαθαίνει όλη την αλήθεια… Δείτε ακόμα: Την έδεσε, την έθαψε ζωντανή αλλά αυτή κατάφερε να το σκάσει από τον τάφο της!

Έχουμε ακούσει και διαβάσει αρκετές ιστορίες από τραγικές μητέρες που τους ενημερώνουν -λανθασμένα- ότι το παιδί τους πέθανε στη γέννα, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν, χρόνια αργότερα, ότι δόθηκε σε κάποια άλλη οικογένεια!

Ο 41χρονος Τράβις Τόλιβερ γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένος και όλη του τη ζωή ευχόταν ότι μια μέρα θα καταφέρει να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα, την 62χρονη Nέιλς Ράις. Αυτό όμως που δε γνώριζε -γιατί ποτέ δε του το αποκάλυψαν- είναι ότι στην πραγματικότητα τον έκλεψαν από την μητέρα του αμέσως μόλις τον γέννησε!

Προφανώς και το προσωπικό του νοσοκομείου δεν έδωσε ποτέ στην Nέιλ το πιστοποιητικό γέννησης και θανάτου του μωρού της και ποτέ δεν παρέλαβαν τη σωρό του…

Αυτή είναι συγκινητική επανένωσή τους!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share