Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Πέθανε πίτμπουλ αφού έσωσε την οικογένεια του από δηλητηριώδες φίδι!

Θυσιάστηκε για εκείνους!

30 Σεπτεμβρίου 2019 07:53
Απίστευτο: Πέθανε πίτμπουλ αφού έσωσε την οικογένεια του από δηλητηριώδες φίδι!

Με τη ζωή του πλήρωσε την αφοσίωσή του στους ιδιοκτήτες του ένας σκύλος στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Σκύλος καταλαβαίνει την κρίση πανικού της ιδιοκτήτριάς του και την παρηγορεί! (Video)

Ο Δίας, όπως ήταν το όνομα του μόλις 8 μηνών πίτμπουλ, πέθανε, αφού πάλεψε με κοραλλιογενές φίδι, εξαιρετικά δηλητηριώδες και θανατηφόρο, που απειλούσε τους δύο μικρούς γιους της οικογένειας στον κήπο του σπιτιού της.

Το φίδι δάγκωσε τέσσερις φορές το άτυχο κουτάβι, που έσωσε, πάντως, τα δύο παιδάκια, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει το ίδιο...

«Χρωστάω τα πάντα σε αυτόν τον σκύλο και τώρα δεν είναι εδώ. Έσωσε τους γιους μου», είπε συντετριμμένη η μητέρα των παιδιών.

Το πίτμπουλ είδε το φίδι σε απόσταση αναπνοής από τα δύο παιδιά και αμέσως έτρεξε να τα σώσει. Από τα δαγκώματα, ωστόσο, παρέλυσε, και ξάπλωσε στο χώμα, με το φίδι από κάτω του, νεκρό. Στην αρχή η οικογένεια δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Είδε τα σημάδια στο σώμα του σκύλου και την περίεργη συμπεριφορά του και νόμιζε πως κάποια σφήκα τον είχε τσιμπήσει.

Μέχρι που είδαν το φίδι από κάτω του και τα έχασαν... Η μητέρα των παιδιών πήρε τον Δία στην αγκαλιά της και τον πήγε αμέσως στο κτηνιατρείο. Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν ο σύζυγος και τα παιδιά της -τα πρόσωπα των οποίων συγκινούν, τη στιγμή που βλέπουν τον σκύλο τους.

Ο κτηνίατρος έκανε ένεση στον Δία, προκειμένου να του σώσει τη ζωή και είπε στην οικογένεια πως το πρώτο 24ωρο είναι πολύ κρίσιμο. Τελικά, το επόμενο πρωί, η μητέρα κάλεσε στο κτηνιατρείο, με την ελπίδα, όπως τόνισε, να ακούσει χαρμόσυνα νέα.

Δυστυχώς, η νοσοκόμα την πληροφόρησε πως ο Δίας είχε «φύγει» λίγη ώρα νωρίτερα..

Τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια; (Video)

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ένα πιτμπουλ για να μην του κόψουν τα νύχια! Θα πάθετε πλάκα!

Μπορεί το χτένισμα, το μπάνιο και γενικά ο καλλωπισμός των σκυλιών να μην είναι κάτι και τόσο ευχάριστο για αυτά.

Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν, όπως και ένα θηλυκό πιτμπουλ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, έπαιξε "θέατρο", κάνοντας ότι λιποθυμάει ώστε να αποφύγει το κόψιμο των νυχιών. Ο τρόπος που το έκανε, από όσο βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, είναι τόσο πειστικός, που θα μπορούσε άνετα να παίξει σε κάποια κινηματογραφική ταινία, ενώ ταυτόχρονα είναι αξιολάτρευτη.

Διάβασε και αυτό: Λιώσαμε! Δείτε τα χαριτωμένα σκυλάκια να παίζουν με τα μωρά!

Σκυλί πηδάει ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδηγεί στο μωρό της… Όταν δείτε γιατί θα συγκλονιστείτε!

Πριν από έξι χρόνια, μια οικογένεια υιοθέτησε ένα σκυλί. Ήξεραν από την αρχή ότι αυτό θα ήταν το νέο τους μέλος. Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, ήταν το τι μπορούσε να κάνει το σκυλί για να τους ανταποδώσει αυτά που του είχαν προσφέρει! Θα δακρύσετε: Αγόρι κρατάει αγκαλιά το σκυλάκο του που πεθαίνει και η μητέρα του του τραγουδάει!

Ένα βράδυ, ο Ντιουκ άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού. Έτρεμε τόσο πολύ μέχρι που τους ξύπνησε.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Τζένα.

Ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά. Ο Ντιουκ ποτέ δεν είχε συμπεριφερθεί έτσι πιο πριν. Το σκυλί τούς οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της 9 εβδομάδων κόρης τους.

Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, ηΧάρπερ, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Η Τζένα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Η Χάρπερ ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Ντιουκ δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε ηΤζένα. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Ντιουκ απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share