Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσιγκούνης σύζυγος ήθελε να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του - Όταν πέθανε η σύζυγος πήρε την εκδίκησή της!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

27 Σεπτεμβρίου 2019 14:35
Τσιγκούνης σύζυγος ήθελε να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του - Όταν πέθανε η σύζυγος πήρε την εκδίκησή της!

Τσιγκούνης σύζυγος ήθελε να τον θάψουν μαζί με τα λεφτά του - Όταν πέθανε η σύζυγος πήρε την εκδίκησή της!

Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό το να έχεις έναν σύντροφο που είναι τσιγκούνης.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του όπως θεωρεί σωστό, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά όταν είσαι σε σχέση.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να συμβιβαστεί και να προσαρμοστεί ο ένας στον άλλον.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι. Μπορεί να είναι φανταστική αλλά την βρήκαμε ξεκαρδιστική και σας τη δείχνουμε!

Ήταν ένας άντρας που δούλευε σκληρά σε όλη του τη ζωή, αποταμίευε όλα του τα χρήματα και ήταν πολύ τσιγκούνης. Αγαπούσε τα λεφτά του πιο πολύ από οτιδήποτε.

Μία μέρα, ο άντρας αρρώστησε. Οι γιατροί του είπαν πως δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά του. Αφού το έμαθε αυτό, το πρώτο πράγμα που είπε στην γυναίκα του ήταν: "Τώρα άκουσε, όταν πεθάνω θέλω να πάρεις όλα τα χρήματά μου και να τα βάλεις μέσα στο φέρετρο μαζί μου γιατί θέλω να τα πάρω στην μετά θάνατον ζωή."


"Στο υπόσχομαι," είπε η γυναίκα του, που τώρα θα ζούσε μία πολύ φτωχή ζωή ως χήρα.


Λίγο αργότερα, ο άντρας της πέθανε και η κηδεία έγινε στην εκκλησία της γειτονιάς τους. Εκείνος ήταν ξαπλωμένος στο φέρετρο και η γυναίκα του καθόταν μαυροφορεμένη δίπλα από τον καλύτερό τους φίλο. Όταν τέλειωσε η τελετή και πριν ο νεκροθάφτης κλείσει το φέρετρο, η γυναίκα του είπε, "Περιμένετε ένα λεπτό!"

Είχε μαζί της ένα κουτί παπουτσιών, πλησίασε το φέρετρο και το έβαλε μέσα. Μετά, ο νεκροθάφτης το έκλεισε, το κλείδωσε και τον έθαψε.


Ο φίλος της της είπε: "Τι υπήρχε μέσα στο κουτί;" Η χήρα απάντησε, "Ήθελε να θαφτεί με όλα του τα χρήματα, οπότε τα έβαλα εκεί."

"Είσαι τρελή; Έθαψες τον τσιγκούνη μαζί με όλα του τα χρήματα;" Είπε, "Ναι, του το υποσχέθηκα. Είμαι καλή Χριστιανή. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Του υποσχέθηκα πως θα έβαζα αυτά τα χρήματα στο φέρετρο μαζί του."

"Αλλά ήταν πλούσιος, πώς κατάφερες να τα χωρέσεις όλα σε ένα κουτί παπουτσιών;" "Αυτό ήταν όντως ένα πρόβλημα," είπε η γυναίκα. "Οπότε τα μάζεψα όλα, τα έβαλα στον λογαριασμό μου και του έγραψα μια επιταγή…"

82χρονη γυμνάζεται καθημερινά για να αντέχει στο κρεβάτι με τον 39χρονο σύντροφό της!

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό ισχύει στην περίπτωση μιας 82χρονης που εδώ εδώ και λίγα χρόνια έχει συνάψει σχέση με έναν 39χρονο.
Η Hattie, μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, δε δίστασε να μιλήσει στην εκπομπή «Age Gap Love» του Channel 5 για τους λόγους που της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες όπως επίσης και την ιδιαίτερη γυμναστική που κάνει καθημερινά ώστε να μπορέσει να αντέξει με τον νεότερο σύντροφό της.

Η ζωή της Hattie άλλαξε όταν σε ηλικία 48 χρόνων πήρε διαζύγιο. Αποφάσισε τότε πως δεν θα ξαναπαντρευτεί και πως θα βγαίνει μόνο με νεότερους. Με τον νέο της έρωτα, τον John, γνωρίστηκαν μέσω social media και όταν αποφάσισαν πως θα είναι μαζί άρχισε να τον επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι του στη Φλόριντα.

«Επικοινωνούσαμε για έναν χρόνο στα social media. Δεν είχαμε συναντηθεί, αλλά ήμουν γοητευμένος με αυτή τη γυναίκα που έβλεπα. Την πήρα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για μια ώρα. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα για εμάς», λέει ο John στην κάμερα της εκπομπής.

«Είναι άνδρας που λέει ότι βγαίνει ραντεβού με μεγαλύτερες γυναίκες, οπότε αισθάνεσαι άνετα. Από την πρώτη ματιά αισθάνθηκα κάτι. Είναι πραγματικά πολύ γλυκός. Μου μίλησε σαν να ήμουν η πιο εντυπωσιακή, όμορφη, συναρπαστική γυναίκα στον κόσμο», δηλώνει κατενθουσιασμένη η Hattie για να εισπράξει το κομπλιμέντο από τον 39χρονο: «Είσαι μια από τις πιο συναρπαστικές γυναίκες έχω γνωρίσει»

.

Κάπου εκεί της θέτουν το ερώτημα που περνά από το μυαλό όλων. Γιατί άραγε της αρέσουν οι νεότεροι άνδρες; «Ο κόσμος υποθέτει διαρκώς πως είναι λόγω του σκληρού τους….ή κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι αυτό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share