Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Υποβρύχια μάχη καρχαρία με ένα μεγάλο χταπόδι!

Δείτε την!

26 Σεπτεμβρίου 2019 12:14
Απίστευτο: Υποβρύχια μάχη καρχαρία με ένα μεγάλο χταπόδι!

Η επική μάχη χταποδιού με καρχαρία, με νικητή αυτόν, που οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ήταν το αουτσάιντερ!

Δείτε επίσης: Oμάδα ερευνητών ήρθε σε απόσταση αναπνοής με γιγαντιαίο καρχαρία!

Σε σκηνές που φέρνουν στο μυαλό ταινία επιστημονικής φαντασίας εξελίχθηκε η πάλη για την επικράτηση ενός καρχαρία με ένα χταπόδι. Η λογική σειρά των πραγμάτων, θέλει τον καρχαρία, τον ηγέτη, τον φόβο και τρόμο όλων των θαλάσσιων έμβιων να επικρατεί.

Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν και τα αουτσάιντερ επικρατούν των φαβορί"

Έτσι έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video από πέρυσι το καλοκαίρι και έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές. Το χταπόδι περίμενε την ευκαιρία και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή τον τύλιξε στα πλοκάμια του. Η προσπάθειά του να διαφύγει από τα πλοκάμια που τον έσφιγγαν ήταν μάταιη.

Το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο του αναμενομένου. Αυτός που τελικά αποτέλεσε γεύμα του άλλου, ήταν ο καρχαρίας!

Απίστευτο περιστατικό: Καρχαρίας άρπαξε μηχανή σκάφους!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ένας ψαράς στις Μπαχάμες. Την ώρα που ψάρευε ένας κίτρινος καρχαρίας τον προσέγγισε και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, άρχισε να δαγκώνει τη μηχανή της βάρκας του.

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα αυτό με τίποτα», είπε τρομαγμένος. Oμάδα ερευνητών ήρθε σε απόσταση αναπνοής με γιγαντιαίο καρχαρία!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Τεράστιος ροφός κατάπιε ολόκληρο καρχαρία!

Αυτό δεν το βλέπουμε συχνά! Ξέραμε ότι οι καρχαρίες τρώνε τα πάντα αλλά τελικά και ένας μεγάλοςροφός μπορεί να να φάει ένα καρχαρία! Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε 16χρονο - Έκοψε κομμάτι από το πόδι του!

Η ερευνητική ομάδα Windows to the Deep μελετούσε ένα υποθαλάσσιο ναυάγιο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου όταν κατέγραψε μια σκηνή που αιφνιδίασε ακόμα και έμπειρους δύτες. Μια ομάδα καρχαριοειδών έχει εντοπίσει κοντά στο ναυάγιο ένα κουφάρι ξιφία και… είχε ανοίξει ένα μεγάλο τσιμπούσι.

Κι ενώ η υποβρύχια κάμερα κατέγραφε διακριτικά την συμπεριφορά των ψαριών κάτι απρόσμενο συνέβη. Ένα άλλο ψάρι ξεκινά να πλησιάζει και επρόκειτο για έναν τεράστιο ροφό. Πρόκειται για είδος που φημίζεται για το μεγάλο άνοιγμα του στόματός του. Οι ροφοί συχνά ξεπερνούν σε μήκος το ένα μέτρο και σε βάρος τα 100 κιλά ενώ υπάρχουν αναφορές και καταγραφές για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια.

Όμως ο ροφός που πλησιάζει το κουφάρι του ξιφία δεν έχει διάθεση να ανταγωνιστεί για τον ξιφία: Με μια αστραπιαία κίνηση αρπάζει έναν μικρό καρχαρία και προσπαθεί να τον καταπιεί ολόκληρο...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share