Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Ανατριχίλα!

22 Σεπτεμβρίου 2019 20:51
Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Ένας έντονος πόνος στο αυτί οδήγησε μια γυναίκα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι ήταν αυτό που είχε η νεαρή ασθενής. Περίεργο, κι όμως αληθινό: Αφαίρεσαν 526 δόντια από ένα 7χρονο αγόρι!

Η 25χρονη γιατρός εντόπισε κάτι να κινείται μέσα στο αυτί της ασθενούς και αφού της έριξε αναισθητικές σταγόνες, μια νοσοκόμα της το αφαίρεσαν με τσιμπιδάκι.

Η γιατρός σοκαρίστηκε από το συμβάν καθώς αυτή ήταν η πρώτη της μέρα στο νοσοκομείο και δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Η ασθενής εξετάστηκε από άλλον, ειδικό γιατρό, όπου επιβεβαίωσε ότι η γιατρός είχε καθαρίσει καλά το αυτί και δεν υπήρχαν υπολείμματα.

Ένας έντονος πόνος στο αυτί οδήγησε μια γυναίκα στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ.

Η 25χρονη γιατρός εντόπισε κάτι να κινείται μέσα στο αυτί της ασθενούς.

Κανείς δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί αυτό που είχε η νεαρή κοπέλα.

Αμέσως το ιατρικό προσωπικό προχώρησε στον καθαρισμό της περιοχής και στην συνέχεια η ασθενής εξετάστηκε και από άλλον, ειδικό, γιατρό.

Μια μικρή σαύρα ζούσε στο αυτί της ασθενούς.

Ο γιατρός εξετάζει το αυτί του μικρού όταν ξαφνικά! - Δείτε τι βγαίνει από μέσα! (Video)

Αντέχετε να δείτε τι βγάζει ο γιατρός από το αυτί του μικρού όταν τον εξετάζει; Αν δείτε τι θα βγάλει από μέσα θα σοκαριστείτε!

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας – Τομέας Εγκεφαλικής και Αυχενικής Χειρουργικής, το κερί στα αυτιά μας λειτουργεί σαν αυτοκαθαριστικός παράγοντας με προστατευτικές, λιπαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Δείτε ακόμα: Έκανε εμετό για ώρες μέχρι που πήγε στον γιατρό. Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Παγιδεύει τη βρωμιά και τα σωματίδια σκόνης και τα εμποδίζει να φτάσουν στο τύμπανο. Χωρίς το κερί, τα αυτιά μας θα ήταν ξηρά και θα νιώθαμε φαγούρα.

Οι γιατροί, ειδικότερα οι ωτορινιλαρυγγολόγοι, μας συνιστούν να αποφεύγουμε το καθάρισμα των αυτιών. Τα κανάλια του αυτιού μπορούν να το κάνουν αυτό από μόνα τους. Με τη βοήθεια του μασήματος και των κινήσεων της γνάθου, το παλιό κερί κινείται συνεχώς στα κανάλια προς το άνοιγμα του αυτιού όπου συνήθως ξεραίνεται και πέφτει. Μπορούμε να το καθαρίσουμε με μία πετσέτα.

Δεν συνιστάται η χρήση αντικειμένων όπως οι μπατονέτες. Αυτά τα αντικείμενα σπρώχνουν το κερί πιο βαθιά στα κανάλια και προκαλούν συσσώρευση κεριού.

Ωστόσο, και ο αυτοκαθαριστικός μηχανισμός του αυτιού μπορεί να μην λειτουργεί καμιά φορά και να προκαλέσει συσσώρευση κεριού.

Για να το αφαιρέσουν, οι γιατροί επιλέγουν μία από τις τρεις διαδικασίες: πλύση, χειροκίνητη αφαίρεση και τοπικά μέτρα. Μπορεί, επίσης, να συνδυάσουν τις 3 μεθόδους.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Dr. Paul αφαιρεί χειροκίνητα το κερί από το αυτί ενός αγοριού πριν βγάλει ένα μεγάλο κομμάτι από εκεί.

Μπορεί να είναι αηδιαστικό, αλλά δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας από το βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share