Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνάντησε μετά από χρόνια τον δάσκαλο που τον έκραζε επειδή δεν μπρούσε να διαβάσει!

Διαβάστε την συνέχεια μιας αληθινής ιστορίας..

20 Σεπτεμβρίου 2019 18:53
Συνάντησε μετά από χρόνια τον δάσκαλο που τον έκραζε επειδή δεν μπρούσε να διαβάσει!

Μια αληθινή και συγκινητική ιστορία για ένα παιδί που δέχτηκε κριτική από τον δάσκαλο του. «Όταν ήμουν παιδί, ποτέ δεν διδάχτηκα τη σημασία της εκπαίδευσης, πόσο μάλλον να χρησιμοποιώ ένα επίθετο. Ζούσα σε εποχές που μύριζαν απελπισία. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις ήταν παίζοντας επαγγελματικό ποδόσφαιρο ή πουλώντας ναρκωτικά.»

Δείτε επίσης:Φρίκη: 24χρονη ανακάλυψε τρεις μήνες μετά τον γάμο της ότι είχε παντρευτεί τον...

Ποτέ δεν βλέπαμε το σχολείο σαν το εισιτήριο για το μέλλον. Δεν μας ένοιαζε το μάθημα. Ήμουνα στο μάθημα αλλά δεν ήμουν εκεί για να μάθω να διαβάζω, ούτε να μιλάω και με εκνεύριζε πολύ που δεν μπορούσα να εκφράσω αυτά που είχα μέσα μου.

Ήμουν σε ένα τμήμα γεμάτο με μαθητές με μαθησιακά προβλήματα αλλά δεν ήμουν καλύτερος από αυτούς. Όταν ερχόταν η ώρα μου να διαβάσω κρυβόμουν και είχα τάση για εμετό. Συνέχεια έκλαιγα, αλλά τα δάκρυά μου ήταν εσωτερικά. Ήμουν 13 και ήδη μισούσα αυτό που ήμουν.

Είχα ένα δάσκαλο αγγλικών που ήταν κομμάτι του εφιάλτη μου και τον έλεγαν κ.Κριτς.Ήξερε πως δεν ξέρω να διαβάζω και το έβλεπε απαραίτητο να αποκαλύψει το μυστικό μου. Μου έλεγε: «Anthony, γιατί δεν διαβάζεις την επόμενη παράγραφο;» Δεν ήξερα καν τι ήταν παράγραφος. Προσπαθούσα να διαβάσω ότι ήταν μπροστά μου. Αλλά μάταια, αφού με το που έβγαινε η φωνή μου άκουγα γέλια.

Δεν με τράβαγε η παιδεία. Για 5 χρόνια πάλευα με τους φόβους μου και προσπαθούσα να τους γκρεμίσω έναν έναν. Μισούσα το διάβασμα γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Ήταν ένας φαύλος κύκλος που έπρεπε να σπάσω. Πώς είχε δημιουργηθεί; Ήταν το σχολείο και οι δάσκαλοι που δεν με ενθάρρυναν, αλλά ήταν και οι γονείς μου που ποτέ δεν μου είπαν να συγκεντρωθώ εκεί. Ήμουν και εγώ όμως που τα είχα παρατήσει.

Ήμουν 41 όταν είχα πάει στο Τέξας να επισκεφτώ φίλους και συγγενείς. Γυρνώντας από το αεροδρόμιο, ο κολλητός μου μου πρότεινε να πιούμε ένα ποτό σε ένα κοντινό μπαρ. Κάτσαμε στη μπάρα και είδα κάποιον στο δωμάτιο που ήξερα. Ήταν ο κύριος Κριτς και προσπαθούσε να παραγγείλει. Πήγα γρήγορα προς το μέρος του και έπιασα το πορτοφόλι μου για να τον κεράσω.

«Σε ξέρω;» ρώτησε.

«Ναι, με ξέρετε,» απάντησα. » Το όνομά μου είναι Άντονι Χαμιλτον και ήμουν μαθητής σας.»

Το βλέμμα στο πρόσωπό του μου έδειχνε ότι είχε θυμηθεί το παιδί που κάποτε κορόιδευε.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω,» του είπα. «Και έχω πολύ καλά νέα. Έχω μάθει να διαβάζω. Αλλά έχει και συνέχεια. Έχω γίνει συγγραφέας και δίνω ομιλίες.. »

Του είπα ότι ήθελα να μου κάνει μια χάρη: «Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος Άντονι Χάμιλτον στην τάξη σου, σε παρακαλώ μάθε του να διαβάζει.»

Οι ειδικοί λένε πως αυτό που είχα έχει και όνομα: δυσλεξία. Αλλά σίγουρα δεν είχα όρεξη για μάθηση. Από τότε όμως έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου. Πλέον πεινάω για ρήματα και επίθετα, συνώνυμα και παραγράφους. Γράφω για να γίνω ο συγγραφέας της ζωής μου!

Εάν δεν ήταν ο Πατέρας μου στους Ουρανούς, δεν θα μπορούσα να εκφραστώ. Και γράφω για να δώσω. Γράφω για τον μαθητή που θα διαβάσει το βιβλίο μου, για τον καθηγητή που θα το διδάξει και για όσους βρουν νόημα στις λέξεις που χρησιμοποιώ.

"Με φώναζαν «αρκούδα» και μου πετούσαν το φαΐ! Σήμερα είμαι πλούσια, κούκλα και όλοι με ζηλεύουν!"

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία για μια γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε μια άλλη! Μία αστέρας των social media από την Βραζιλία αποκάλυψε πώς έχασε το περιττό βάρος αφού υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο στομάχι της! Αγνώριστη: Γυναίκα μεταμορφώνεται με 6 διαφορετικά look!

Η Tζέσικα Βαλιτούτο έχει χάσει 90 κιλά από όταν έκανε επέμβαση στο στομάχι της το 2010. Αφού έχασε το βάρος, η Τζέσικα έκανε και επέμβαση για να αφαιρέσει το επιπλέον δέρμα και κατέγραψε την μεταμόρφωσή της στο Instagram όπου έχει 907,000 ακολούθους.

Είχε φτάσει να ζυγίζει 145 κιλά και είπε πως η επέμβαση δεν ήταν μία «θαυματουργή» θεραπεία, επειδή έπρεπε ακόμα να δουλέψει πολύ σκληρά για να χάσει το επιπλέον βάρος.

Μετά την επέμβαση προσέλαβε προσωπικό γυμναστή και ξεκίνησε διατροφή με λίγους υδατάνθρακες. Είναι ξεκάθαρα περήφανη για την μεταμόρφωσή της και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram.

Λέει πως η υπομονή και η δυνατή θέληση την βοήθησαν να τα καταφέρει. «Τελικά κατάλαβα πως το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις σταθερός στους στόχους σου και να έχεις υπομονή.»

Πήγε σε πρωινή εκπομπή και ζήτησε να την «σουλουπώσουν». Κανείς δεν πίστευε ότι είναι η ίδια γυναίκα…

Μια γυναίκα που είχε ένα τρομερό ατύχημα στην ηλικία των 11 ετών που της άφησε ένα πρόσωπο εντελώς παραμορφωμένο, ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, όταν υποβλήθηκε στο πρώτο της makeover.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της ανώνυμης γυναίκας, ήταν έργο του makeup artist Ανάρ Ανγκασκίσειφ, ο οποίος είναι γνωστός για τις συγκλονιστικές μεταμορφώσεις του, ειδικά στις μεγαλύτερες γυναίκες.

Με την ευκαιρία διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Οι γυναίκες κοιμούνται καλύτερα με σκύλο παρά με άνθρωπο σύμφωνα με έρευνα!

Ο 32χρονος καλλιτέχνης από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μοιράστηκε ένα πρόσφατο βίντεο με τη μεταμόρφωση μιας γυναίκας με σοβαρά σημάδια καψίματος στο πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως άλλαξε εντελώς την εμφάνισή της με τη βοήθεια καλλυντικών.


Το συγκινητικό βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια προβολές και έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών – συμπεριλαμβανομένων των διάσημων καλλιτεχνών μακιγιάζ!

Κατά την ανάρτηση του βίντεο, ο Anar έγραψε για τη μεταμόρφωση, «Η πιο δύσκολη και πιο συγκινητική δουλεία που είχα ποτέ. Είχε ένα ατύχημα όταν ήταν 11 ετών, επομένως, δεν είχε κάνει ποτέ μακιγιάζ.

«Η πρώτη φορά στη ζωή της έκανα μακιγιάζ και αποφάσισα να κλείσω τον καθρέφτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να την κάνω τόσο χαρούμενη».

Το βίντεο ξεκινάει με τη γυναίκα, η οποία ήταν θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος, να κάθεται σε μια καρέκλα. Όλες οι ουλές της είναι ευδιάκριτες και μια αργή και θλιβερή μουσική παίζει από πίσω από το βίντεο.

Κλείνει τα μάτια της και όταν τα ανοίγει, έχει μετατραπεί σε ένα εκπληκτικό μοντέλο με ένα πλήρες μακιγιάζ στο πρόσωπο και τέλεια μαλλιά.

Το μακιγιάζ της είναι άψογο με χρυσή smokey σκιά ματιών, γεμάτα φρύδια και φωτεινό πρόσωπο. Τα μαλλιά της έχουν τέλειες μπούκλες σε κύματα με χωρίστρα στο πλάι. Αφού είδε τον εαυτό της μετά το makeover, το μοντέλο έμεινε άφωνο από την έκπληξη!

Δεν ήταν μόνο η γυναίκα που εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή της, αλλά χιλιάδες κόσμος που άφησε τα σχόλιά του.

«Αυτό είναι το πιο όμορφο βίντεο που έχω δει ποτέ! Θέλω να την αγκαλιάσω και να της πω πόσο πανέμορφη είναι», έγραψε κάποιος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share