Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη μεταμόρφωση: Αυτή η γυναίκα έχασε 200 κιλά!

Δείτε την δραματική αλλαγή!

20 Σεπτεμβρίου 2019 13:10
Απίστευτη μεταμόρφωση: Αυτή η γυναίκα έχασε 200 κιλά!

Απίστευτη μεταμόρφωση έκανε αυτή γυναίκα έχασε 200 κιλά!

Από το 2012, μια εκπομπή έχει φέρει στο φως πολλές συγκλονιστικές και εμπνευσμένες ιστορίες απώλειας βάρους!

Η εκπομπή ακολουθεί τους συμμετέχοντες καθώς υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης για να χάσουν βάρος. Αν όμως δεν προσέξεις, το βάρος επανέρχεται. Όχι όμως για την Χριστίνα

Μετά από τη χειρουργική επέμβαση έχασε 200 κιλά και πλέον είναι μια άλλη. Ωστόσο, η 25χρονη παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται πως είναι παχιά και συχνά έχει άγχος για το αν ξαναπάχυνε. Άλλωστε όπως έδειξε η ιστορία πολλοί από τους συμμετέχοντες έβαλαν τα κιλά που έχασαν μέσα σε ένα χρόνο

"Ο φόβος μου για να μη πάρω πίσω το βάρος μου κυρίευσε τη ζωή μου", είπε το 2016 σε εκπομπή. "Αλλά πρέπει να περάσω αυτόν τον φόβο αν θέλω να ζήσω τη ζωή μου".

Δεν έχει δικούς της λογαριασμούς στα social media, αλλά μερικές φορές εμφανίζεται σε άλλους λογαριασμούς φίλων συμμετεχόντων στο reality.

Άντρας έτρωγε μόνο πατάτες για έναν ολόκληρο χρόνο και έχασε... 50 κιλά! (photos)

Αυτός ο άντρας έτρωγε μόνο πατάτες για έναν ολόκληρο χρόνο και έχασε... 50 κιλά...

Όταν ο Αυστραλός Άντριου Φλίντερς Τέιλορ δήλωσε ότι θα ακολουθούσε για έναν χρόνο μία διατροφή βασισμένη αποκλειστικά στην πατάτα για να χάσει κιλά, πολλοί θεώρησαν ότι είναι τρελός.

Ωστόσο για τον πατέρα δύο παιδιών, που ζει στη Μελβούρνη, η μέθοδος αυτή λειτούργησε και κατάφερε τελικά να χάσει 50 ολόκληρα κιλά.


Οι περισσότεροι γιατροί, διατροφολόγοι και διαιτολόγοι δεν θα πρότειναν σε καμία περίπτωση ένα τόσο περιοριστικό πλάνο διατροφή και εξηγούν ότι μια διατροφή θα πρέπει να είναι ισορροπημένη σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη και να περιλαμβάνει πλήθος φρούτων και λαχανικών.

Όσον αφορά στον Τέιλορ όμως, ο ίδιος είχε κάνει εκτεταμένη έρευνα προηγουμένως μελετώντας επιστημονικές εργασίες, ενώ οριστικοποίησε το διατροφικό του πλάνο με τη βοήθεια ενός γιατρού και ενός διαιτολόγου. Έτσι, ξεκίνησε το πείραμά του και φρόντιζε εκτός από τις κλασσικές πατάτες να καταναλώνει και γλυκοπατάτες.

Όπως εξήγησε ο ίδιος τα επίπεδα σιδήρου και βιταμίνης C στον οργανισμό του ήταν ικανοποιητικά, και το μόνο που τον απασχολούσε ήταν πως θα λαμβάνει ασβέστιο. «Για να είμαι σίγουρος χρησιμοποιώ ένα ενισχυμένο με ασβέστιο βιολογικό γάλα σόγιας για να φτιάξω πουρέ πατάτες», δήλωσε εξηγώντας τελικά ποια ήταν η λύση που βρήκε.

Σύμφωνα με διατροφολόγους πάντως οι πατάτες είναι πολύ θρεπτικές και πλούσιες σε φυτικές ίνες, ενώ διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός για να επισκευάσει τα κύτταρα και να καταπολεμήσει τις ασθένειες. Παρόλα αυτά οι κατανάλωση μόνο λευκών ποικιλιών πατάτας οδηγεί σε ανεπάρκεια βιταμινών.

Για αυτό το λόγο ο Τέιλορ έτρωγε και γλυκοπατάτες οι οποίες είναι πλούσιες σε βιταμίνες Α, Ε και Γ. Μετά τον πρώτο μήνα του διατροφικού του πλάνου, ο Τέιλορ ξεκίνησε να κάνει 1,5 ώρα την ημέρα footbike. «Η υγεία μου συνεχίζει να βελτιώνεται. Είχα υψηλή χοληστερόλη, αλλά τώρα είναι χαμηλή, η αρτηριακή μου πίεση έχει πέσει και το επίπεδο σακχάρου μου έχει μειωθεί», δήλωσε ο Τέιλορ τονίζοντας ότι κάθε φορά οι εξετάσεις αίματος γίνονται όλο και καλύτερες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share