Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Περιπλανιόταν με το νεκρό καπετάνιο του «στο πηδάλιο» για χρόνια! (Video)

Ο απόλυτος τρόμος!!!

18 Σεπτεμβρίου 2019 19:27
Περιπλανιόταν με το νεκρό καπετάνιο του «στο πηδάλιο» για χρόνια! (Video)

Αντιμέτωποι με ένα τόσο μακάβριο, όσο και ανατριχιαστικό θέαμα, που μόνο σκηνές από ταινία τρόμου θα μπορούσαν να το «συναγωνιστούν», ήρθαν δύο ψαράδες ανοιχτά των ακτών στις Φιλιππίνες. Αδιανόητο αυτό που συνέβη με το νεκρό καπετάνιο!

Οι δύο άνδρες έμειναν με την τρίχα κάγκελο όταν ανακάλυψαν το «μουμιοποιημένο» σώμα ενός Γερμανού τυχοδιώκτη μέσα στο εγκαταλελειμμένο γιοτ του, το οποίο περιπλανιόταν για χρόνια στα αφιλόξενα νερά των ωκεανών. Ο 59χρονος Μανφρεντ Φριτζ Μπαγιόρατ εντοπίστηκε μάλιστα κοντά στον ασύρματο – ραδιοτηλέφωνο του 12άμετρου σκάφους του λες και προσπαθούσε να πραγματοποιήσει μια απέλπιδα τελευταία κλήση έκτακτης ανάγκης… Δείτε ακόμα: 25 περίεργα πράγματα που έγιναν στον κόσμο και δεν είχαμε ιδέα!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, δεν είναι ακόμα σαφές, ούτε πόσο καιρό περιπλανιόταν στη θάλασσα, αλλά ούτε και πότε άφησε την τελευταία του πνοή, όπως επίσης και πού οφείλεται ο θάνατός του. Το τελευταίο πάντως σημάδι ζωής που έδωσε ήταν το 2009, όταν η γυναίκα του με την οποία είχε χωρίσει ένα χρόνο νωρίτερα, πέθανε

Μέσα στην καμπίνα βρέθηκαν πάντως σκορπισμένα άλμπουμ φωτογραφιών, ρούχα και κονσέρβες φαγητού, ενώ το σκάφος ήταν μισοβυθισμένο με σπασμένο κατάρτι…

«Ήταν ένας πολύ έμπειρος ναυτικός και δεν πιστεύω ότι θα έπλεε προς μία καταιγίδα», δήλωσε στην εφημερίδα Bild ο Ντίτερ ο οποίος συνάντησε τον Φριτζ στη Μαγιόρκα το 2009, συμπληρώνοντας: «Το κατάρτι έσπασε σίγουρα μετά το θάνατό του»…

Το πτώμα του άτυχου άνδρα που ήταν καπετάνιος φορτηγού πλοίου, μεταφέρθηκε για νεκροψία στην Μπουτουάν, ενώ το σκάφος ρυμουλκήθηκε για έλεγχο στο λιμάνι της Barodo.

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι υπήρχε και άλλος επιβάτης στο σκάφος. Δεν βρέθηκε επίσης κάποιο όπλο», ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ενώ ο ιατροδικαστής Ντόκτορ Μαρκ από την Κολονία, εκτίμησε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα: «Ο τρόπος που κάθεται μαρτυρά έναν απροσδόκητο θάνατο, ίσως από καρδιακή προσβολή»…

Ο 9χρονος γιος τους γελούσε συνεχώς και χωρίς λόγο! Όταν τον πήγαν στον γιατρό, έπαθαν σοκ!(photos-video)

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το γέλιο ενός παιδιού; Οι γονείς του 9χρονου Τζάστιν Τσο από την Καλιφόρνια χαιρόντουσαν πολύ να ακούνε το γέλιο του γιου τους. 18χρονη έπεσε σε κώμα μετά από ατύχημα, ξύπνησε 20 χρόνια αργότερα και άφησε έκπληκτους τους γιατρούς! (Video)

Μερικές φορές, χωρίς κάποιο λόγο, ο Τζάστιν ξεκινούσε να γελάει ανεξέλεγκτα. Οι γονείς του νόμιζαν πως ήταν κομμάτι της προσωπικότητάς του, αλλά αυτό δεν ίσχυε.

Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, ο Τζάστιν λάτρευε να παίζει ποδόσφαιρο και επιτραπέζια. Ήταν πάντα χαρούμενος αλλά οι γονείς του άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν πως ο Τζάστιν γελούσε ακόμα περισσότερο όταν κουραζόταν πολύ ή όταν χτυπούσε.

Τότε, μία μέρα ο γιος τους έπαθε επιληπτική κρίση και μία ομάδα ειδικών γιατρών έκανε μία σοκαριστική διάγνωση.

Πράγματι, τα ξεσπάσματα γέλιου που είχε πολλές φορές ήταν επιληπτικές κρίσεις. Αυτή η σπάνια ασθένεια λέγεται γελαστική επιληψία. Εκτός από αυτό, μία μαγνητική έδειξε πως είχε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό του. Αυτοί οι όγκοι συνήθως είναι από την γέννηση αλλά δεν προκαλούν προβλήματα μέχρι πολύ αργότερα, αν όχι καθόλου.

Λίγα χρόνια πριν, θα έπρεπε να του ανοίξουν το κεφάλι για να αφαιρέσουν τον όγκο. Αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πολύ επικίνδυνες και απαιτούν πολύ χρόνο ανάρρωσης. Ευτυχώς όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι γιατροί μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν μικροσκοπικά εργαλεία που κατέστρεψαν τον όγκο με θερμότητα.

Και αυτή η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα, έξι μήνες μετά, ο Τζάστιν δεν παθαίνει πλέον κρίσεις επιληψίας. Και το καλύτερο είναι πως είναι όσο χαρούμενος ήταν και πριν.

Δείτε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share