Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Ρεπόρτερ λέει στην κάμερα ότι προσπάθησε να πάρει δήλωση από νεκρό!

Και όμως το είπε και έγινε viral!

18 Σεπτεμβρίου 2019 18:34
Απίστευτο: Ρεπόρτερ λέει στην κάμερα ότι προσπάθησε να πάρει δήλωση από νεκρό!

Τον γύρο του διαδικτύου έγινε η γκάφα μιας Αμερικανίδας ρεπόρτερ, που είπε στην κάμερα ότι προσπάθησε να πάρει δήλωση από νεκρό, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν τα κατάφερε. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε το βίντεο να γίνει viral!

Δείτε επίσης: Επικό: Το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας που έγινε virlal!

Η Σάρα Γουέλς έδινε στο κανάλι του Λος Αντζελες KLTA το ρεπορτάζ για θανάσιμο τραυματισμό κατά τη διάρκεια καταδίωξης, που είχε γίνει στο Αναχαϊμ. Αν και πρόκειται για έμπειρη ρεπόρτερ, δεν απέφυγε την γκάφα. «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον άνδρα που σκοτώθηκε σε αυτή την καταδίωξη, αλλά δεν ήταν διαθέσιμος για δήλωση», είπε στην κάμερα.

Η γκάφα βγήκε στον αέρα πέρυσι, είπε η Γουέλς, αλλά έγινε τώρα viral, καθώς ο δημοσιογράφος Γιασάρ Αλί δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter. Η Γουέλς παραδέχθηκε το λάθος της, σε δική της ανάρτηση και εξήγησε ότι ήθελε να πει πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένεια του νεκρού. «Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν το κατάλαβα καν», έγραψε.

Αδιανόητο: Μωρό κάνει τατουάζ και οι γονείς του το κρατάνε για να μην κουνιέται!

Ένα βίντεο που δείχνει ένα μωρό να κάνει τατουάζ και την οικογένεια του να το κρατάει κάτω μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στο Βιετνάμ δείχνει το μωρό να δυσανασχετεί, καθώς του κάνουν το τατουάζ. Πώς είναι σήμερα το μωρό γίγαντας που έγινε θέμα στις ειδήσεις το 1983; (Video)

Παρόλο που δεν ακούγεται να κλαίει κατά την διάρκεια του βίντεο είναι εμφανές ότι προσπαθεί να αποφύγει την βελόνα κάθε φορά που πλησιάζει το δέρμα του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Baby gets some ink» και άφησε πολλούς από τους θεατές σοκαρισμένους. Μάλιστα, κάποιοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του βίντεο.

«Είναι πιθανό το βίντεο να είναι ψεύτικο και το μωρό να είναι ναρκωμένο», σχολίασε ένας χρήστης.

Το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο στο Facebook με πολλούς από τους χρήστες να ζητούν την σύλληψη της οικογένειας.

«Μόνο τα ζώα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι τυχεροί που δεν εμφανίζεται κάπου η διεύθυνσή τους», έγραψε ένας χρήστης.

Το Βιετνάμ βρίσκεται σε στάδιο αλλαγής απέναντι στα τατουάζ, καθώς όλο και περισσότεροι νέοι στην χώρα αγνοούν τις αρνητικές συσχετίσεις με τα τατουάζ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share