Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Που πάνε οι ακαθαρσίες από την τουαλέτα του αεροπλάνου;

Απίστευτο!

18 Σεπτεμβρίου 2019 14:45
Που πάνε οι ακαθαρσίες από την τουαλέτα του αεροπλάνου;

Σου έχει τύχει να πετάς και να θες να κάνεις την ανάγκη σου, αλλά σκέφτεσαι τι συμβαίνει με τις ακαθαρσίες από την τουαλέτα του αεροπλάνου; Όταν ήμασταν μικρά πάντα σκεφτόμασταν ότι όταν πετάει ένα αεροπλάνο στα 7.000 μέτρα αφήνει τις ακαθαρσίες μας στον αέρα.

Δείτε επίσης: Όταν έκατσε δίπλα του στο αεροπλάνο, ένιωσε αηδιασμένος! 2 ώρες αργότερα, μίσησε τον εαυτό του! (photos)

Και κάπως έτσι είχε διαρρεύσει ότι τα αεροπλάνα μολύνουν το περιβάλλον πετώντας τις ακαθαρσίες κυρίως μέσα σε θάλασσες και μη κατοικημένα μέρη. Κάποιοι μάλιστα πίστευαν ότι αν γεμίσει η δεξαμενή μπορεί ο στόχος να ήταν και κάποιο σπίτι, εκτός από την φύση. Προφανώς όμως τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια.

Κάθε αεροσκάφος έχει αρκετές δεξαμενές επί του σκάφους στις οποίες συγκεντρώνονται τα απόβλητα μετά από την χρήση της τουαλέτας. Όταν λοιπόν κάνεις την ανάγκη σου, οι ακαθαρσίες πηγαίνουν σε μια δεξαμενή αναρρόφησης ή στη δεξαμενή συγκράτησης όσο η ποσότητα δεν υπερβαίνει το όριο της χωρητικότητας της.

Οι δεξαμενές συγκράτησης έχουν κάποιο όριο και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να ελέγχονται και να κλείνει η κάθε δεξαμενή μόλις γεμίσει. Η κάθε μία δεξαμενή μπορεί να συγκρατήσει περίπου 76 λίτρα αποβλήτων, ενώ όλες οι δεξαμενές μαζί μπορούν να χωρέσουν περισσότερα από 800 λίτρα. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να μπαίνουν λιγότεροι επιβάτες σε κάθε πτήση, ώστε να μην υπάρχει υπερχείλιση.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειωθεί όμως, η δεξαμενή αυτή τραβιέται έξω και συνδέεται με την υποδοχή που υπάρχει στο κάτω μέρος στον χώρο της προσγείωσης του αεροδρομίου. Όπως κατάλαβες, τα περιττώματα όλα πηγαίνουν στην γη, αλλά όχι από επάνω όπως νόμιζαν αρκετοί!

Ασυγκράτητο ζευγάρι κλείστηκε σε τουαλέτα αεροπλάνου για 10 λεπτά! (photos-video)

Στις αεροπορικές πτήσεις μπορούν να συμβούν διάφορα ευτράπελα. Όπως συνέβη με ένα ασυγκράτητο ζευγάρι να κλείνεται μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου για 10 λεπτά! Είχαν να κάνουν έρωτα 7 μήνες και μόλις έκαναν συνέβη... αυτό!

Ένα από αυτά έζησε και ο Στάφορντ Σλικ, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής παίκτης του μπιτς βόλεϊ.

Ο 34χρονος Αμερικάνος λοιπόν ταξίδευε με το αεροπλάνο, έχοντας θέση στο διάδρομο, σχεδόν μπροστά από την τουαλέτα.

Έτσι, λοιπόν έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού, το οποίο φρόντισε να το καταγράψει στο τηλέφωνό του και να το μεταφέρει σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram.

Την ώρα της πτήσης λοιπόν είδε να σχηματίζεται έξω από την τουαλέτα ουρά από κυρίες που ήθελαν να μπουν, όμως ήταν αναγκασμένες να περιμένουν τουλάχιστον για 10 λεπτά.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί μέσα βρισκόταν ένα ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που συνοδεύουν το video, προσπαθούσε να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες.

Μετά από ώρα λοιπόν, όταν άνοιξε η πόρτα βγήκε ένας άνδρας και αμέσως μετά τον ακολούθησε μία γυναίκα, χωρίς κανένας από τους δύο να κοιτάξει όσους περίμεναν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share