Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Έθαψε τον γιο της, αλλά μετά από 4 μήνες τον είδε στην πόρτα της!

Σοκ!

17 Σεπτεμβρίου 2019 14:24
Έθαψε τον γιο της, αλλά μετά από 4 μήνες τον είδε στην πόρτα της!

H 62χρονη είχε αναγνωρίσει το πτώμα του 43χρονου γιου της και κατέρρευσε όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.

Δείτε επίσης: «Αφού πέρασαν τα τρία χρόνια, ήρθε η επίπονη στιγμή της εκταφής της μητέρας μου! Τότε έζησα ένα θρίλερ»

Μπροστά σε μία απροσδόκητα ευχάριστη έκπληξη που όμως προκάλεσε την κατάρρευση της, βρέθηκε μία 62χρονη στην Ρωσία.

Η Αντονίνα Μικαιλοβα, στις 18 του περασμένου Μαρτίου δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της, Κωνσταντίν και λίγες ημέρες αργότερα, έλαβε ένα τηλεφώνημα που αποτελεί εφιάλτη κάθε γονέα.

Αυτό ήταν από την αστυνομία που την καλούσε να αναγνωρίσει αν το πτώμα ενός άνδρα που είχε βρει, ήταν του 43χρονου.

Κάτι ο πανικός που την είχε καταβάλει και κάτι οι ομοιότητες που υπήρχαν στα χαρακτηριστικά, είχαν ως αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να επιβεβαιώσει πως ήταν ο γιος της.

Έτσι, μαζί με τη νύφη και την εγγονή της, οργάνωσαν την κηδεία και την ταφή του.

Πριν από λίγες μέρες και ενώ βρισκόταν ακόμα στην διαδικασία του να ξεπεράσει την απώλεια αυτή, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της.

Άνοιξε και μετά από αυτό που είδε κατέρρευσε. Και αυτό γιατί απέναντί της, στεκόταν ο γιος της.

Όταν συνήλθε, διαπίστωσε πως η εικόνα που αντίκρισε ήταν πραγματική και ο άνδρας που είχε απέναντί ήταν όντως το παιδί της.

Όπως είναι λογικό, τον ρώτησε που ήταν και εκείνος της απάντησε πως ήθελε λίγο χρόνο με τον εαυτό του για να σκεφτεί το νόημα της ζωής.

Η 62χρονη ζήτησε συγγνώμη για το λάθος της από την αστυνομία που πλέον ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το πτώμα που είχε βρει τον Μάρτιο.

Είναι αλήθεια τελικά ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς;

Τελικά είναι αλήθεια ότι οι νεκροί μπορούν και επικοινωνούν μαζί μας ή όχι; Για ποιους λόγους μπορεί να το πιστεύουμε αυτό;

Ο πόνος, σωματικός ή ψυχικός που μπορεί να προέλθει από κάποια απώλεια δικού μας προσώπου, κάνει πολλές φορές τους ανθρώπους να καταφεύγουν στους μάγους για να θεραπευθούν, να βρουν απαντήσεις ή να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς.

Ο θάνατος κάποιου προσφιλούς προσώπου είναι αναμφισβήτητα ένα συγκλονιστικό γεγονός, που προκαλεί αναστάτωση και προβληματισμό στα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Κάποιοι απ’ αυτούς καταφεύγουν στους μάντεις που τους υπόσχονται αυτή την πολυπόθητη επικοινωνία με τους νεκρούς.

nekroi

Όμως όλο αυτό το σκηνικό είναι μία επικίνδυνη απάτη. Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς. Ο μάντης μόνο με τα πονηρά πνεύματα επικοινωνεί και αυτά είναι που αποκρίνονται μόνο και μόνο για να παρασύρουν τον άνθρωπο, δίνοντάς του κάποιες φορές πληροφορίες που θέλουν να ακούσουν, αλλά μόνο κακό θα του κάνουν.

Να θυμάστε πως ό,τι κι αν λένε δεν προέρχεται από τον άνθρωπό μας που έχουμε χάσει.

Η εκκλησία θεωρεί μεγάλο αμάρτημα την ενασχόληση με τη μαγεία και ορίζει μεγάλα επιτίμια. Ο 61ος Κανόνας της 6ης Οικουμενικής Συνόδου ορίζει επιτίμιο έξι χρόνων. Εκείνους δε που επιμένουν σ’ αυτά τους αφορίζει.

Ο Μ. Βασίλειος τους κατατάσσει με τους φονεύσαντες θεληματικά και τους κανονίζει να μην κοινωνούν για είκοσι χρόνια. Και τούτο γιατί η μαγεία δεν είναι ένα απλό πταίσμα, αλλά άρνηση του Θεού.

Ο άνθρωπος για να γλιτώσει από τη μαγεία και όλα τα σατανικά, θα πρέπει να αποφεύγει όλ’ αυτά με κάθε τρόπο. Να μην έχει καμία σχέση μαζί τους. Διαφορετικά σίγουρα θα βγει ζημιωμένος. Πρώτα οικονομικά: Πολλοί έχασαν περιουσίες στους μάγους, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Έπειτα σωματικά: Κινδυνεύει κανείς να χάσει την υγεία του. Πολλοί έπαθαν νευρικό κλονισμό και σοβαρές ψυχικές παθήσεις. Τέλος ψυχικά: Αυτό είναι το κυριότερο. Με την μαγεία κινδυνεύει κανείς να χάσει την ψυχή του, αφού με την μαγεία, αρνείται κανείς τον ίδιο το Θεό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share