Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

18χρονη έπεσε σε κώμα μετά από ατύχημα, ξύπνησε 20 χρόνια αργότερα και άφησε έκπληκτους τους γιατρούς! (Video)

Ένα θαύμα που δεν θα πιστεύετε!

17 Σεπτεμβρίου 2019 07:49
18χρονη έπεσε σε κώμα μετά από ατύχημα, ξύπνησε 20 χρόνια αργότερα και άφησε έκπληκτους τους γιατρούς! (Video)

Το 1984, η 18χρονη τότε Σάρα Σκάντιν τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτυπήθηκε από το φορτηγό που οδηγούσε ένας μεθυσμένος άντρας ο οποίος την παράτησε στη μέση του δρόμου. Δυστυχώς έπεσε σε κώμα μετά από αυτό! Αλλά 20 χρόνια αργότερα έγινε ένα θαύμα που δεν πίστευαν ούτε οι γιατροί! Αληθινή ιστορία: Νευροχειρούργος ξύπνησε από κώμα 7 ημερών! Δηλώνει πως υπάρχει ζωή μετά το θάνατο!

Η Σάρα Σκάντιν υπέστη πολύ σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν το τμήμα του εγκεφάλου της, το οποίο συνδέεται άμεσα με την ομιλία, προκειμένου να της σώσουν την ζωή.

Τα προγνωστικά ήταν τελείως δυσοίωνα στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας, με την ιατρική ομάδα που παρακολουθούσε την περίπτωση της να εκτιμά ότι θα παραμείνει φυτό για την υπόλοιπη ζωή της, ενώ θα ήταν απαραίτητο να παραμείνει διασωληνωμένη προκειμένου να είναι σε θέση να πραγματοποιεί βασικές, ζωτικές λειτουργίες

Παρόλα αυτά, αυτή η συγκλονιστικά δυνατή γυναίκα ξύπνησε από το κώμα, ως εκ θαύματος, το 2005, ακριβώς δύο δεκαετίες μετά το φρικτό ατύχημα που της στοίχισε 20 πολύτιμα χρόνια. Βρισκόταν στο κρεβάτι ενός κέντρου αποκατάστασης και άρχισε να μιλάει, αφήνοντας άφωνη τη νοσοκόμα που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο πλευρό της.

«Θέλω να κάνω μανικιούρ»

Η πρώτη κουβέντα που είπε η Σάρα Σκάντιν; «Θέλω να κάνω μανικιούρ». Πρόκειται για την μοναδική γυναίκα στον κόσμο που παρέμεινε σε κώμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και κατάφερε να ανακτήσει αμέσως την ικανότητα του λόγου.

Το παρακάτω ντοκιμαντέρ συναντά την γενναία Σάρα Σκάντιν 2 χρόνια από εκείνη την συγκλονιστική ημέρα, την μέρα που κοίταξε τη νοσοκόμα στα μάτια και της είπε: «Θέλω να κάνω μανικιούρ» και την ακολουθεί στο συγκλονιστικό ταξίδι της προς την ανεξαρτησία.

Η Σάρα Σκάντιν προσπαθεί να σταθεί μόνη στα πόδια της, να περπατήσει και να τραφεί μόνη της, ενώ η οικογένεια της δεν έχει πάψει ούτε μία στιγμή να βρίσκεται πλάι της, ξοδεύοντας όλη την περιουσία της προκειμένου να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα και να την βοηθήσει να αποκτήσει ξανά μία φυσιολογική ζωή.

Δέκα μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι το μωρό…

Μετά από λίγο καιρό η Μισέλ είναι και πάλι έγκυος. Για 6 εβδομάδες και 2 ημέρες, κουβαλούσε ήδη το μωρό της, όταν ξαφνικά ένιωσε οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ήταν στο δρόμο για τη δουλειά της. Γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της στη φυλακή ζητώντας βοήθεια! Οι φύλακες κοιτούσαν και γελούσανε μαζί της!

Λίγο αργότερα βρήκε κηλίδες αίματος στο παντελόνι της. Η 31χρονη μητέρα σπεύδει στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της, όπου επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι τους: ένας προσεκτικός έλεγχος δείχνει ότι έχει χάσει το μωρό. Η Μισέλ και ο Ρος είναι συγκλονισμένοι. Βρίσκουν παρηγοριά στα δύο τους παιδιά.

Οι γιατροί δίνουν στη Μισέλ δύο χάπια που χρησιμοποιούνται συνήθως για την έκτρωση που υποτίθεται ότι έπρεπε να «καθαρίσουν» τη μήτρα της, και να βοηθήσουν στην πρόληψη τυχόν μόλυνσης.

Η μητέρα εμπιστεύεται τους γιατρούς και καταπίνει τα χάπια. Μετά από μια νύχτα στο νοσοκομείο, παίρνει εξιτήριο.

Στο σπίτι, συναντιέται με φίλους και πνίγει τον πόνο της σε ένα μπουκάλι κρασί. Η Μισέλ πρέπει να κάνει άλλο ένα τεστ εγκυμοσύνης, για να ελέγξει αν υπάρχουν τυχόν υπολειπόμενα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Τα αποτελέσματα του τεστ βγαίνουν θετικά: 10 ημέρες αργότερα, είναι πάλι στο νοσοκομείο και πάλι να υποβληθεί σε εξέταση μήτρας. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, είναι απίστευτο!

Οι γιατροί στο νοσοκομείο ελέγχουν με υπέρηχο την κοιλιά της Μισέλ για μια τελευταία φορά πριν προχωρήσουν σε ξύσμα της μήτρας και βρίσκουν το αλάνθαστο κτύπο της καρδιάς ενός εμβρύου! Η Μισέλ είναι έγκυος, παρά την αποβολή και την άμβλωση. Αποδεικνύεται ότι ήταν αρχικά έγκυος με δίδυμα, αλλά μόνο ο ένας απεβλήθη. Πώς το δεύτερο μωρό κατάφερε να επιβιώσει, ακόμα και οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν!

“Ο γιατρός βγήκε και επέστρεψε πάλι με ένα μεγαλύτερο σε ηλικία συνάδελφο, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία και, στη συνέχεια, είπε, “Δεν θα μας πιστέψετε, αλλά έχουμε έναν κτύπο καρδιάς.” Αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ , λέει η Μισέλ. Στο τέλος, το μωρό Μέγκαν γεννήθηκε υγιέστατο και άφησε άναυδους τους γιατρούς και τους γονείς.

Δεν είναι σαφές, αν υπήρξε ποτέ μια παρόμοια περίπτωση, όπως της Μέγκαν. Σήμερα το μωρό είναι 18 μηνών και είναι απολύτως υγιής. Ακόμη και τα αδέλφια της 4 και 2 χρονών είναι ευτυχισμένα που την έχουν στη ζωή τους. Είναι επίσης άγνωστο το πώς το έμβρυο αγνοήθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εξετάσεων. Οι γιατροί λένε ότι η Μέγκαν ήταν κρυμμένη από τον υπερήχο από το αίμα και άλλα υγρά της αποβολής.

Είναι πραγματικά θαύμα που ζει η Μέγκαν μετά από τόσες κακουχίες που πέρασε όσο ήταν στη κοιλιά της μαμάς της.

Μοιραστείτε το ασυνήθιστο ξεκίνημα της ζωής της Μέγκαν αν εντυπωσιαστήκατε και εσείς από την μικρή μαχήτρια!

Τραγική ιστορία: Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης»

Απίστευτη η ιστορία μιας κοπέλας που διηγείται αυτό που της συνέβη! Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης», αναφέρει! Σοκ: Νεαρή γυναίκα μέσα σε 6 χρόνια έκανε 17 εκτρώσεις! Κινδύνεψε να μην ξαναμείνει έγκυος!

Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Διέκοψα 5 εγκυμοσύνες για χάρη του φίλου μου και έχασα τη μήτρα μου.

Παντρεύτηκα στα 22 μου, ζούμε σε χωριό. Μετά το γάμο, έπρεπε να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού. Ήμουν ερωτευμένη με τον άντρα μου και ποτέ δεν το είδα σαν πρόβλημα.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν μου απαγόρευσε να φοράω καθαρά ρούχα και να κάνω μπάνιο. Με παρουσίαζε παντού ως την υπηρέτρια του σπιτιού. Ενδιαφερόταν μόνο για το σεξ.

Τα πεθερικά μου άρχισαν να παραπονιούνται για μένα και δημιουργούσαν παρεξηγήσεις σε κάθε ευκαιρία. Δεν κατάφερα να σώσω τη σχέση μας. Ο σύζυγός μου άρχισε να κρατά αποστάσεις και κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Προσπάθησα περισσότερο και άρχισα να αντιδρώ στον τρόπο, που μου φέρονταν. Για μερικές μέρες, τα πράγματα ήταν φυσιολογικά. Έμεινα έγκυος. Δυστυχώς, όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κανείς δεν χάρηκε. Ίσως ένιωσαν, ότι έχασαν την υπηρέτρια. Βασανίστηκα πολύ από τα πεθερικά μου. Μια μέρα, μου προσέφεραν λίγο φαγητό. Μία, που το έφαγα και μία, που ένιωσα έναν τρομερό πόνο στο στομάχι.

Ούρλιαζα για ώρες και τους παρακαλούσα, να με πάνε στο νοσοκομείο. Κανείς δεν με άκουγε. Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Αρνήθηκα να γυρίσω σπίτι τους και έμεινα στους γονείς μου. Η οικογένειά μου φοβήθηκε, τί θα έλεγε ο κόσμος και με έστειλαν πίσω στο σπίτι του άντρα μου. Η απάντηση των πεθερικών; Σε θέλαμε μόνο για την προίκα. Αλλά, επειδή δεν τους δόθηκε τελικά τίποτα, προτίμησαν να με βρίζουν και να με βασανίζουν. Δεν είχα τίποτα περισσότερο να χάσω. Κατέθεσα αίτηση διαζυγίου και έφυγα από εκεί. Ο δικηγόρος μου με προέτρεψε και τους έκανα και μήνυση. Τώρα μένω ξανά με τους γονείς μου και είμαι ευτυχισμένη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το μωράκι που έχασα άδικα αλλά παραλίγο με τον γάμο εκείνο να χάσω τη ζωή μου.

Πηνελόπη

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share